Monday, September 8, 2008

my mom's kitchen

Actually, entry ini adalah untuk my lovely 1st sister sebab dia nak tengok dapur Mama tp kat MSN takleh nak send image. Then, kena lah post kt sini. Malas nak send through e-mail & Rara tak suke check e-mail :smiley15: Mama ade beli meja makan 4 kerusi, itu just suka2 je nak beli sebab kt dapur mcm takde tmpt utk duduk. Nak dduk bwh mcm sakit plak tulang belakang :smiley24: And aritu Mama ade tempah kabinet untuk letak barang2 :) And skrg ni pun Mama tgh tempah dinner table 8 chairs sebab Mama kate nnt raya, anak2 Mama nak balik and makan ramai2. Tapi, dinner table tuh sedang dlm proses sebab Mama nak tambah cermin kaca kt atas dinner table tu. Utk nampak cantik & sbb tanak kayu meja tuh nnt rosak sbb kena air, selalu kayu jd mcm tu kan. Kena air, dia kembang :smiley22:





Ohh mini rak itu, Mama belikan untuk Rara, comel kan?


**Pic diambil semasa sedang menunggu Mama membeli barang di kedai**

9 comments:

Cujie said...

ala ko tu mende apa tak comel...
bak abg kerul kata..
kalau aku ckp lawa kasut org tu...

"lembu pakai kasut pon ayang kata lawa"

heheh...

shirarara said...

of coz lh hikhik :P
comel sungguh :)

najwaamira said...

cute sgt benda tu!

cikyuyu said...

uikss! KAH3 mcm kne jerk BOX n frame KITTY tuhh.. hihi! comey3!!

~n0n0i~ said...

hihi.. ske gmbr rara ni le..
cute ^.~

Cik Choki said...

my mom's kitchen? pasni buat my mom's chicken rice ok? pastu i can come ur mom's kithchen n eat ur mom's chicken rice. kehkeh

shirarara said...

kak noi, hee :P mana cute :">
ngee. pic syok sendiri lalalalla
boring tunggu mama , lama sgt dia pegi
beli brg :DD

cik choki, adeh . ape lah . my mom chicken rice? ngee :P my mom tak ske wat chicken rice, suke wt bihun sup n soto , marvellous.
tak caye raya ni cik choki dtg laa :P

Sara said...

bihun sup? Arr...(camner nak eja?) kuehteow sup mak rara suka buat tak? kalau suka, nak datang ni.. :P

p/s: Sebelum ni sara tak pernah suka makan kuehteow sup tapi sejak makan di medan selera depan SK Setiawangsa, terus jantu cinta makan mende tuh.. hehehe

shirarara said...

bihun sup lagik sedap kalau kuehteow sup ! :D
ohh ohh medan selera setiawangsa tuh,
kak rara selalu beli makanan kat ctu
NASI AYAM! NASI AYAM!

Family Nadia AF pun meniaga kat ctu en? hee