Sunday, November 2, 2008

wedding wedding

Best kn kenduri kawen. Kenduri kawen hari ni berwarna pink + putih. Itu theme color yg Rara mengidam idam-idamkan! Rawr. Bestnya bestnyaaaa T_T Tengok itu, tengok Mama, rancak je borak borak bersama kawan lama yg dulu masa kecik kecik main sorok sorok sesama, kan ma? Wahaha :P Korang masa kecik kecik mesti main permainan itu kn kn? Haa, pastu nanti mak korang mesti akan cakap "Jangan main sesorok, nanti kena sorok ngan hantu buah dada"
:10:
Gambar pengantin T.T Wkakakaw :P
Nampak tak Queen necklace tu. Awkaka :P Dh lama dh beli bnda kejadah itu, masa shopping shopping kat Jusco Wangsa Maju. Aww. Beli dua. Suruh boyf pakai :P Tapi tali rantai telah ditukar mengikut kesesuaian lelaki :D Act, buah rantai itu pun cam tasesuai kalau lelaki pakai ey? Ahh peduli apa, nak jugak suruh boyf pakai, dia pakai tacakap pape pon :P
:3:
Tadi pergi isi minyak kereta, kereta itu patut kena servis lh. Tapi kenapa malas sgt ni nak bwk pergi bengkel T.T Ade pakcik itu gatal amat *Geli* Eww, orang amik no phone dia nak simpan, mana tahu ada apa-apa benda nk mtk tlg psl kereta ke, lepastu dia plak tetiba je tiap hari call nak cakap-cakap. Takuasa nak layan. Cemana ni T.T Kalau tukar minyak itam and servis bagai berapakah? Lama tak?

16 comments:

queenrara said...

haus lh tgk air bandung tu
tp manis *nanges*

hantu buah-buahan said...

hantu buah dada? mana de org ckp camtu?
hantu tetek dgn hantu kopek biasa la i dgr.. wakakaka

arini i dilanda virus lucah. harap maklum =P

queenrara said...

awww :P
jangan berlucah
blog ini kekadang dipenuhi
kekanak rebena :P
nanti mereka berlucah sama

aww. u dah pndai berlucah lucah ye skrg T.T

chepsmore said...

haha..
hantu tetek la..
mari meluncah bersama:)

QueeN said...

baru pas servis kete td..
minyak hitam sudah naik harga..
dulu RM48 skrg dah RM55..
tukar oil fliter lagi..
tambah itu ini lagi..
RM83 hengget jugak habis td.. T_T

queenrara said...

oi chepsmore tidak baik lh T_T

queenrara said...

queen :P
alhamdulillah
under RM100 je ey

Ynn bt Ainul said...

ap nih melucah kejadah T_T hantu nenen sudahh.

u tuka je guna minyak rmbut je whaha :P

nana said...

smart r phone pink tu..
waahh air bandung tu wat sy teringat kt ostel dulu.
pakai baju pink,minum air sirap bandung~
:D

queenrara said...

ynn, hantu nenen T_T wkakakau
kelakar lh yam hikk

queenrara said...

nana :P
itu phone kak rara yg mama hadiahkan ,
kak rara syg gilagila hp tu sbb rmai org cakap "cantik lh, sesuai dgn awk"
kak rara dh pakai dekat 6bulan dh
tp satu calar pun takde tau :P
lg satu hp warna pink jugak, motorola V3 limited edition :D

queenrara said...

nana :P
itu phone kak rara yg mama hadiahkan ,
kak rara syg gilagila hp tu sbb rmai org cakap "cantik lh, sesuai dgn awk"
kak rara dh pakai dekat 6bulan dh
tp satu calar pun takde tau :P
lg satu hp warna pink jugak, motorola V3 limited edition :D

nana said...

woHoo~
brape ek harganya?
model pe?
bleh wat calon tuk hendpone baru akan dtg ^_^

queenrara said...

harga? entah lh, mama yg belikan :P
model W580i (:
ala, byk lg model lain
cari lh lain , tayah ah sama T.T
wahahaha

hantu buah-buahan said...

btol la.. i tak pernah dgr hantu buah dada.. ala, tgk i dgn chep takyah nak cover2. ckp je la hantu tetek. wakaka. drpd ynn lagi hampeh. mana de hantu nenen woi? nenen ynn ade la kot. wakakaka

*sungguh melucah*

queenrara said...

awww :P i tasanggup blog i ditayangkan perkara lucah secara terang terangan. nanti kekanak ribena melihat. aww sungguh tidak senonohan kak rara mereka ini :P

wahaha . antu nenen pon comel apa :P