Tuesday, January 6, 2009

Nensai


Jelas. Terang. Seperti dalam gambar. Ya. Kami sudah pun setahun empat bulan. Oh. Lebih senang kalau cakap enam belas bulan! :P Mudah mudahan kami kekal selamanya. Dan mudah mudahan tiada yang sulit yang bakal kami hadapi lagi. Insya Allah. Sayang, if you know how much I LOVE YOU, it will make everything easy! HAHA. Sudah lah. Doakan saja yang baik baik buat kami. Dan semoga Allah SWT membalas jasa baik kamu itu. Amin.

Seperti biasa, kita mengharapkan hari hari yang terbaik dalam hidup kita. Kalau hari ini tidak begitu baik, kita masih perlu bersyukur dan berdoa semoga hari esok lebih baik dari hari ini. Ahh. Apakah yang Rara mengarut? Oh. Entry Rara sejak tahun 2009 seperti banyak perubahan. Eh yeke? Entah lah. Kamu pembaca. Kamu lah hakim nya. KAH KAH

Okay. Seperti biasa, Rara memang suka berjalan jalan ke sana di alam blogging. HAHA memang lumrah lah kan. Dari link/shoutbox kawan kawan, kita boleh click click link blogger lain. Haa. Dan tiba tiba Rara menjumpa seorang kawan. Ya. Dia terlalu cantik. Comel pula. Sangat suka dan gembira melihat dia bahagia sekarang. Ohh. Rara bersyukur. Alhamdulillah. Sekarang ini ramai kawan kawan sudah mula dengan kebahagiaan masing masing. Ahh. Rindu pulak dengan kawan kawan masa lampau. BHAHA melampau betul ayat kawan masa lampau tu!

Haih. *Mengeluh. Susah kan kalau hidup kita terlalu mementingkan orang lain?

18 comments:

Halimatus Saadiah said...

Wah...dah 1 tahun 4 bulan dh..congrat² sbb hubungan masih berkekalan setakat ini..semoga berkekalan hingga maut memisahkan yep..amin..hihi..

Hermm..tak banyak sangat la perubahan pada entri akak ta0n 2009 ni..cuma lebih banyak gambar dimasukkan dlm entri..hehe..

queenrara said...

ima :)
thanks. hik. ala setahun empat bulan pun dikira baru lagi kan. ehe. sehingga maut memisahkan? erk.

tak banyak sangat ek? KAHKAH gambar? bukan memang setiap entry kakrara ada gambar ke? :D

Nur Syakirah said...

hai..akak memang secocok ngan bf akak 2... ;)

queenrara said...

nur syakirah :)

aww nama mcm artis, shakira gitu. hik
ohh secocok ke? bhaha. rmai ckp cmtu when kitorg kua. even yg tak kenal pun akan tegur and ckp ktorg sweet. kahkah. bkn perasan tau. hakikat. LOL. hee thanks dear

sickchild said...

semoga bahagiaaaaa.
korang pn sesuai bangettt.
ehhhhh!!
ari ni kah anniversary kamu?
6 aribulan kah?

queenrara said...

enyy
thanks babe :] BHAHA sesuaikah. wuu terharu aku. hik. yuyup hari ini lh. 6hb. kenapa syg?

ღ~n0n0i~ღ said...

Singgah kejap..windu kat rara.. HAHA
masuk2 je..aik, ade gmbr dia bdua2an ngn boyf lak :D:D

Waa..Happy 16 MonthSary dear (erkk wujud ka ayat ni? lantak la ek..huhu..maafkan perosak bahasa)
Semoga berkekalan ye.. jaga hubungan ni elok2.. biar sentiasa diberkati aminnnnnnnnnn..

Huu..HUJAN..HUJAN
cpt doa hujan benti..sbb nak blk awal ni~ tanak jln tgh2 ujan,takut demam..huu

queenrara said...

kaknoii, miss you too jugak tau. wah busy ye skrg. jrg npk di shoutmix! :S

hik. comelnya ayat tu. 16monthSary. BHAHA :P kahkah, terima kasih kaknoi. ye kaknoi, rara jaga sebaik baiknya hubungan ni. aminnnn

hujan itu berkat. biarlah hujan. kekekekek :DD hati hati balik tuuu :P

ღ~n0n0i~ღ said...

berkat mmg le berkat..tp tanak balik gak..lebat sgt ni,pki payung pon confirm basah gak..aiyakk!
hee~

Tunggu sekejap ...........
wahai kasih
Tunggulah sampai hujan teduh...
Mari ku dendang
Jangan mengenang orang jauh..


upss.. ternyanyi lak lagu p.ramlee.. cane la ujan nak benti gni..keke

queenrara said...

kaknoi... bah bah bah :P kelakar bangat kaknoi siap nyanyi lg. kot makin laju hujan turun? kahkah. apepun hati hati tau blk. klau mandi hujan pun best. nnt takyah lh mndi kt umh. kihkih

*secret said...

epi enivesari ok!
waa..comeyla pink2 ni..
soke2!*smbil tepuk tgn kuat2*

chepsmore said...

more matured :D

queenrara said...

secret :P

ehee thanks dear :]
tepuk tangan kuat kuat?
jangannn. kang tercabut pulak jari jari u
agagagaga

queenrara said...

chepssss :]
aww . malu i :">

Nur Syakirah said...

kiki..x la.. :P tima kasih kak..
Same2 juga untuk akak....rindu lak kat akak.. ;)
memang akak sweet lorh~ngan bf akak..
hehehe.. :D

queenrara said...

aik? nur syakirah! rindu? erk. kita pernah kenal ke before ni? ahahaha. mcm 1st time tengok nama nur syakirah kat sini. aiyooyo :D

thanks :] doakan kami bahagia sll tauu

Nur Syakirah said...

Nur Syakirah=E-rah..
Aiyaa..x kan akak dh lupa k0..ahaks~ x pela. xD
Ok..insya-allah..;)

jacker said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry