Tuesday, March 2, 2010

Felt : Cute bookmark, names and heart.


Ramai yang tanya.

"Hei Rara, you tak buat felt hair clip ke?"
"Rara, you tak cuba buat felt untuk gantung dekat kereta ke?"
"Eh Kak Rara tak ada buat felt bookmark?"

Okay now. Mari tolong I menjawab persoalan yang comel dari anda. Hihihi.

#1 Felt hair clip tu I memang teringin jugak nak buat. Tapi nak kena survey dulu, ada ke orang yang nak order hair clip?
#2 Untuk gantung dekat kereta, I memang ada buat. So uols cakap je nak yang camana. Janganlah bagi complicated shape sangat. I nak melukis pun macam tak berapa nak terror. Hihi.
#3 Haaaa itu dia. Soalan yang kita dok sibuk bersoal jawab dekat email selama ni. Ramai jugak student yang email I, tanya pasal bookmark. Here we go. I dah buat satu bookmark untuk Mieya. Actually bukanlah untuk Mieya, tapi Mieya belikan for her lil sis.



Tina suka warna biru. So Mieya request I buatkan warna biru. So what you say? Comel tak? Selain itu, Mieya order felt names untuk diri sendiri.



Mieya dah lama order sebenarnya. I malas dah nak buat jenis yang macam ni, tapi Mieya order dah lama, so I kenalah buat jugak. Type macam ni kalau buat, for sure dia besar sikit lah dari saiz biasa.




Felt names and shape yang I dah siap buat. So uols kalau berminat, bolehlah isi order form dekat bahagian navigation tu. Lepas ni I busy sikit, sebab nak siapkan order dari regular customer, Ayong. Ayong order banyak. Habis untuk jiran tetangga sekali order hihi :P

Thankyou so much sebab percaya pada I untuk buat crafting felt ni. Sayang uols. Sangat-sangat.

12 comments:

Alynn Notnot said...

omiGod rara! they are so cute!

Rara said...

Alynn

Hihihi =P Cute? Thankyou baby!

Liyanaa. said...

serius comel smua. okay tahan nafsu tahan nafsu, karang i order lagi kang HAHAHAHAA

Rara said...

Liyanaa

HAHAHAHAHA nafsu jangan tahan, nafsu jangan tahan! =D

Thankyou dadddyyyy. Muah :* Haha.

DaHLia said...

siyes...bookmark gajah biru itu sungguh comel sekali..ops berkali2!!!

Mieya said...

Name tu belum sampai lagi tapi dah dpt tengok. Yayyyy!

Yang felt dieyla tu cantik betul. Kenapa mesti pink? Kenapa kenapaaaaa? T___________T

nurulfaridah said...

rara, comel nye yg heart shape 2
ida ske..hehe :D

Rara said...

Kak Dahlia

Hihi thankyou kak =) Mula-mula tu susah nak buat gajah tu tau. Ambil masa dua hari nak fikir camana nak buat dia.

Rara said...

Mieya

Belum sampai? Esok mesti sampai tau! Eh, mata gajah tu elok kan? Bookmark tu sampai dalam keadaan yang elok, kan?

Rara said...

Ida

Ida ni nak order heart shape tu kan? Dengan strawberry kan? =9 Strawberry lupa capture pic!

:: Feez_Mior :: said...

rara..sangat cantek la..
comei.. ahha..

tbe2 dtg idea utk si di beri pada si dia..

F I T said...

wah cute..tapi tak sesuai untuk lelaki a. hehe

akak. perasan tak domain name akak cam unavailable..nuffnang pun error..jadi baik akak update nuffnang cepat-cepat before status gliterati tu bertukat..have a nice day!

Yamaha Akan Mengeluarkan Yamaha Lagenda Generasi Baru Yang Lebih Gempak Dari Linkin' Park!