Wednesday, July 16, 2008

aneh



ohh , dah genap 3 bulan kot menjinak - jinakkan diri dengan maxis broadband ni . mula - mula pakai rasa tak seronok sebab surver dia lambat sikit daripada streamyx . biasa lah kot , semua benda tak sama :P tapi seronok pakai maxis broadband ni sebab bole dibawak ke mana saje . yeayy :D

tapi rasa terkilan sebab masa beli , benda tuh semua warna putih je , skrg ni ada corak2 pulak . nak tukar free , bole tiap bulan mama yang bayarkan , haihh , bila la nak keje ni , bole bayar sendiri , tapayah nak susah - susahkan mama lagi ): kesian pulak dia . macam2 duit nak guna sebab renovate rumah .

maxis broadband ni surver dia lambat sangat mula - mula pakai , kalau nak guna , kena ada tahap kesabaran yang tebal 1 X 50 inci . HAHA . tapi skrg dah okae sikit lah . sikit je la kot . nak main game online pun macam tak lepas je . nak download lagu kat ARES , langsung tak dapat , tak seronok lah centuh . bayar mahal tapi tak memuaskan

pihak maxis ; sila upgrade mutu barangan anda :)

1 comments:

Farha said...

hehe. i pon prnh terpk nk pkai maxis broadband. tpi my sis and cousin ckp lmbt. tue yg tpksa pakai streamyx. ;(