Friday, August 1, 2008

August Bermula ;P

Hai korang . SELAMAT BULAN AUGUST ;) Heh . Semoga bulan August ni membawa makna dan memberi kebahagiaan buat korang dan saya jugaaaa yee . Bulan patriotik ni mesti ada macam2 aktiviti kan . So korang share la experience korang sepanjang August ni dgn saya .. Kalau bagi saya , birthday kawan2 saya yang jatuh pada bulan August ni tak ramai pon . Tatau la kalau saya je yang tak tau dan tak amik taw HEHE . Dan dan je nanti ada orang mengaku dia lahir bulan August .

Ohh sebelum terlupa , nak share something dgn korang nih , baru2 ni saya ada sign up for sitemeter blog . Then saya tengok hasilnya agak pelik . Saya tak la sefemes korang , yang beribu2 pengunjung blog datang ke blog korang ;P



HAA betul kan cakap saya ? Tak ramai pon pengunjung blog saya nih . Kalau boleh kan , korang rajin2 la jenguk blog nih . Memang lah tak menarik , tak cantik , tak da boom , tapi sila2 lah mengintai selalu :P Sebarang text di Cbox mesti saya reply balik :)

7 comments:

Cik Choki said...

erk.. susahnya.. apa hadiahnye nie. topup? kete? umah banglo? cpt cpt. hadiah menarik baru nak pk jwb

gadis paranormal, said...

xtaw la mungkin gajah tu pnye ajal da sampai :P

Cujie said...

tak dapatku bayangkan kalau gajah naik motor... monyet tu okeylah lagi. Takde talian hayat ke?

Jawapan
sebab gajah takde lesen.

Cik Choki said...

aha.. sabar.. luaskan network n be nice to everybody. blog kamu pun mcm baru je kan lagi. lebih kurang mcm blog izah. lama2 ada la visitors. content bagus, visitors pun ramai. izah tgk blog kamu pun, mmg cantik. sbb kamu leh edit HTML :)

shira said...

thanks ye cik choki :)
harap begitulah .
saya sayang cik choki .
ahaa , ada sesape jeles ke ?
bwek !

ZAMZ said...

okla tu byk apa tu...lama2 leh kalah malaysia today nih hehe

yOnnA said...

adik..
kalau nk orang ramai masuk blog kite,
kite pun kene rajin2 jenguk blog orang :)
tinggalkan komen.. =)
we have to be friendly..

blog adik pun baru lg..
akak ni..
dah 2 tahun blogging baru ramai kawan..
so,adik dont worry..
lama2 ramai la visitors nnt ok :)