Wednesday, August 13, 2008

hello Rara :P

HAHA demam Hello Kitty . Lappy wallpaper pon nak Hello Kitty. Cantik tak? Hee. Comel comel comel! Tak comel? Biarlah, bukan lappy korang kan? Hihikkk. Err. Tadi dapat message from him. Dia kat PD skrg, nak pergi cari Hello Kitty stuff for me. Gggrr rasa nak marah je. Orang luar KL carik barang kat KL, yang dia orang KL, nak cari barang luar KL. Apekah? Esh, geram. Takde mood dah. Err since Tyha cakap entry Rara nih ceria je, terus jadi agak tak ceria dah kan Tyha? HAHA. Lately asyik moody je. Taktau nape tah. HAHA. Semalam kan, CikYuyu call Rara. Dia curik2 guna HP mama dia. Wahh bocor rahsia CikYuyu. Wahaha. Ade ke patot, dia pon macam Cik Choki, cakap suara Rara cam kanak-kanak ribena. Tak patut taw ! Hee.


Wah wah wah. Comel kan rubber stuff ni? Hee. Ianya dibelikan oleh adik kesayangan ku :P Thanks adik, nanti lah kasi upah ek. Wahaha. Seronok lah. Warna pink lagik. Comel je HP tuh. Masa adik bagi, terus snap pic nih and edit terus. Clap clap! :DD Petang kang nak ajak mama kuar gi bawah. Arini mesti kena pergi okae. Sebab nak tengok kat kedai tuh, ade tak cute stuff lagi. Nak beli nak beli! Nak jugakkkkk! Hee. Ehh ehh, semalam korang tengok tak citer "Ku Milikmu" tuh? Wah seronok okae. Si Kirana tuh menyamar pulak kan. Sebenarnya Kirana tuh Farahdhiya tetapi telah diganti dengan Ira. Err Ira tuh pelakon baru ke ek? Tah. Rara pon taktaw. Ngee. Tapi tapi sungguh besau spect mata si Lisa tuh pakai kan? Kekeke. Kelakar okae. Enjoy tengok citer tuh. Ade yang tak tengok eh? Tak tengok sudah! Hee. Citer Ezora? Takde mood dah nak tengok, makin lama makin merepek. Serabut Rara tengok citer tuh :P


UPDATED 16:16PM




HAA comel tak comel tak ? Nak tanya lagi sekali , comel takkkkk ? Clap clap ! :DD Aritu just beli si Doraemon ni je sebab tak nampak pulak si Hello Kitty. Rupa-rupanya Hello Kitty tuh menyorok! HAHA dia malu nampak Rara :) Kucing kan , malu2 kucing lah tuh :P Wahh masa beli Doraemon tuh tataw pon fungsinya adalah cermin. Mase beli Hello Kitty tuh tadi barulah perasaan mereka nih adalah cermin. Sweet jee kan? Wah wah. Sama-sama kucing, berkawanlah yee! Hihikkk. Pasni nak beli Winnie Da Pooh, Donald Duck && Minnie Mouse :P Wah comel taw! Thanks mama sebab belanja :D Takyah bayar balik kan Ma? Lalalalala

3 comments:

cikyuyu said...

uikkss!! dah2 bocor rahsiaaa.. ishhh3. nnt ade owg jeles lakk..
yuyu tpon rara gne tpon MAK. ahhhaakkss3! =DD
oo.. wahh! mmg gempak ctew KU MILIKU toh. yuyu ngok smpai mate ngtow. sbb glasses dye bsau glew!!

starstar said...

aah tgk tgk !
best kelako sgt !
tpi dorg semue makeup lawo2 kn.!

eyh ezora tuh dh semkin boring lar.
huhu

gadis paranormal, said...

wah femes i skjp, haha.
tuh la, ezora dah xbesh, smlm first tyme tgk ku milikmu, xberapa nak fhm sgt,

weh comel oke sume ur stuffffffffff!