Tuesday, August 12, 2008

merajuk

Benci. Menyampah. Sejak akhir2 ni asyik terabai je. Mama selalu tidur awal. Lepastu, tinggal la saya sorang2. Petang semalam mama kata nak keluar beli Hello Kitty tuh, tapi mama cakap tak jadi pulak. Geram je. Merajuk. Pastu malam tu, pukul 8pm dah masuk bilik, kunci pintu, merajuk kononnya. Pagi tadi, handphone mama bunyi banyak kali! Kacau je orang nak tidur. Mama pulak tak angkat2! Pastu terus je aku menjerit "Maaaaa! Nset ma tu ade orang call!" Pastu mama cakap "Tolonglah angkat, tido je taw!" Eeee geram je. Ade pulak saya yang kena angkat phone dia tu. Mujur la tak angkat sebab anak angkat mama tu yang call, Incik Nazarul. Err. Lepastu bangun, buat air hot choclate, duduk depan tv, tiba2 je borak2 ngan mama macam tak merajuk dah. HAHA selalu macamtu. Konon2 nak merajuk tapi tak jadi merajuk. Esh. Yelah tuh kan mama! Hee. Tadi dalam pukul 12pm camtu, Maxis Broadband buat gila lagi. Takleh nak connect. Eee ada kena terajang jugak si pencipta Maxis Broadband nih. Geram je! Orang nak online pon susah. Skrg Maxis Broadband dah takde contract kan? Boleh lah stop gune Maxis Broadband nih kan. Pakai Celcom Broadband bole ? Mintak mama . HAHA. Macam kejam je pulak kalau nak mintak. Duit dia dah makin nipis dah tu. Terpaksalah menahan kegilaan Maxis Broadband nih kan ? =.= Ouh semalam private blog sementara HAHA seronok seronok (; Ehh korang tengok tak cerita baru yang ganti Lestary Sindarela tuh? Tajuk cerita tuh "Ku Milikmu" kot. Wah kelakar juge cerita tuh. Malam nih kat TV3 pukul 9 okae :) Sila tengok. Ehh cerita Akasia Ezora tuh bila nak habis? Atau takkan habis? Rumit betul! Nak kawin tuh kawin jelah. Banyak pulak cerita :P

9 comments:

cikyuyu said...

hahaha! sian mama lehy ank macam nehy! majok2. ishh3

~n0n0i~ said...

hihi.. xbaek majuk2 kat mama .. =P

shira said...

majuk tejap jek ihikkkk :P

nanonano said...

tengah bayangkan shira kai spek beso cm heroin citer ku milikmu tu,
huhuhu sengal,
:p

Cujie said...

nape ko nak majuk
tak dpt eskem eh...

shira said...

kekeke ;P aku majuk tak dpt hello kitty lah kak ! kau belanje lah adik kau neh kak ! weh kak , aku nak teddy bear hello kitty taw sempena besday aku nanti . kekekeke ;Pp

nano ; HAHA . tak dapat dibayangkan ! ;D nnt nak testingggg . hikkk

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

woahohoo peminat hello kitty sgt ne..
smpai majuk dkt ma dia.. hehe..

Cik Choki said...

nak hello kitty ke? amek la belakang umah izah banyak hello kitty kurap. haha

Myra said...

comelnya awak ni. cam kanak kanak. huhu.

eh ezora tu tak abis lagi ke ?

Ezora nak kawin dgn sapa lak sekarang.bukan dia dah kawin dgn adreen ke ? ISh lama i tinggal cite tu ,i ingatkan dah habis dah.
huhuhu.