Saturday, August 30, 2008

happening day

Wah sungguh meriah hari ni walaupun hanya seorang kakak ku yang pulang. Kakak ku yang pertama amat busy agaknye hehe. Nanti kita jumpa jugak kan, kak? Rindu kakak! Ohh kakak kedua Rara nih stay kat KL sebab dia keje sana. Dia keje kat area Desa Melawati, dibawah satu company yang membuat lebuhraya, sebagai Account Exec. Sebelum Angah sampai, sangatlah tidak sabar2 **excited sangat2** Then sebelum Angah call lg, Mama, Rara & Adik dah tunggu dekat bus stop, menunggu kepulangan Angah tersayang :) Sangatlah bercampur2 perasaan nih, kalau nak cerita pun tatau la nak cerita apa ye. Dia sangatlah cantik ala-ala Mak Datin hebat gitu. Hikhik. Taberani lah nak letak pic dia, takut dia marah *Sebab dia sangat menjaga identiti dia* Wahaha. Tadelah, cuma Rara je taberani nak letak sebarang muka-muka di blog ini. Ngee
:hikhik:
Petang tadi dalam jam 6 petang, Rara agak mengada lah kan, ajak Mama pergi Taman Nusa Perintis 2 :smiley2: Mengada nak godeh duit Mama. Kenape tak gune duit Rara? Ohh secara jujurnya, manalah Rara ade duit :smiley6: Nak keje tuh, rasa kesian kat Mama. Kalau nak beli barang dapur, jauh lah kalau nak jalan kaki *Mama sangatlah takut bila dibincangakn tentang menyuruh beliau mengambil lesen kereta* Jadi, beliau lebih rasa selamat apabila berjalan kaki :smiley7: Setelah berjalan2 dengan bangganye dengan kakak yang dirindui, mulut Rara ni tak jauh dengan "Kedai Teddy Bear... Kedai Teddy Bear..." :smiley24: Angah pun jadi teringin nak tengok kedai tuh. Hikhik. Angah pun nampak seronok dan juga rambang mata setelah masuk kedai tu :smiley22: Ape Rara dapat? Mama belanja, Mama belanja :smiley27:


:muah:

9 comments:

Cik Choki said...

kehkeh! cepat2. kumpul piglet plak. pink gak ape? haha

babelici0uspink said...

i'm a big fan of hello kitty too! =)

Sara Imanina said...

Haha, kalau dah kumpul semua barang Hello Kitty, jangan lupa war-warkan dalam blog ni.

Dan jangan lupa sumbangkan dekat seorang adik dekat sini.. heehehe

shirarara said...

cik choki, saya tidak suka orang mengaitkan tentang PINK dan PIGLET. tak sepatutnye begitu. saya tahu batasnya dan saya belajar agama melarang rumah seseorg islam tidak ptut ada benda itu.

babeliciouspink, ohh ya? HAHA. gud gud to hear that :DD

sara , penat2 kak rara kumpul, sara nak? :korek:

yOnnA said...

selipar itu sangat comel :D

shirarara said...

thanks kak . kahkah :gelakjahat:

uNa !! said...

Berikan semula potret ketika bersamaku
Pulangkan Hello Kitty hadiah di hari jadimu
Mungkin nanti kau tahu rasa sakitnya hati
Bila masa dan usaha bagai tak dihargai

haha hello kitty sangat pemes .
lam lagu pn ade . ngeh3 ;ppp

shirarara said...

aah lagu tuh.
benci betul
dah putus nak pulang2 barang
sepak baru tahu :P

Anonymous said...

I don’t usually reply to posts but I will in this case. I’ve been experiencing this very same problem with a new WordPress installation of mine. I’ve spent weeks calibrating and getting it ready when all of a sudden… I cannot delete any content. It’s a workaround that, although isn’t perfect, does the trick so thanks! I really hope this problem gets solved properly asap.