Wednesday, September 3, 2008

a lot of thanks for YUYU

:yay:
Hari ni Rara rase bertuah sangat dan dan rase happy, tak pernah rasenye nak happy sampai camni! Firstly, Rara nak ucapkan jutaan terima kasih kepada the bestfriends, CikYuyu sebab orang pertama memberi hadiah birthday untuk Rara. Tak sangka, persahabatan yg baru bermula, dah rapat mcm siblings. Kitorg sll contact kt phone. Mula2 contact mcm malu2 je, tp dh bberapa kali CikYuyu call Rara, kitorg rapat sgt3. Sememangnye CikYuyu seorang yang sungguh peramah, sebab itulah Rara selesa berkawan dgn CikYuyu :smiley21: CikYuyu nih sebenarnye pangkat 'adik' kepada Rara la sebab dia lahir bulan December dan Rara pulak bulan September :smiley24: Tapi CikYuyu yang selalu menasihatkan Rara dengan mcm2 nasihat. Ohh CikYuyu.. teringin sangat nak jumpe!! :smiley6: Ade rezeki nanti kita jumpa taw, sebab anak angkat Mama Rara pon ade kat Terengganu jugak, insyaAllah kalau ada rezeki kita untuk jumpa! :smiley2:

Nak taw ke ape yang CikYuyu hadiahkan sempena birthday Rara yang akan datang nih? Jeng jeng jeng. Happy sangat sebab semua nih memang lah Rara suka sangat2!!


Besarnye kotak!
Hello Kitty Bag
Hello Kitty Table Lamp
Hello Kitty Frame
Hello Kitty Earing
** Pacik Despatch tuh horn kuat gila kat depan rumah tepat pukul 11am. Terus melompat2 macam Keroppi Hello Kitty pergi kt Pacik tu. Dia tanya sape name? Cet. Lepastu CikYuyu ade pulak tulis QueenRara! Dia usik Rara, "Ni mesti kenalan dari internet kan? Siap ada nickname. " :smiley15: Wahh semua nih pon Rara suka. Taktahu nak cakap yang mane paling suke! :smiley21: CikYuyu, thanks again! I am really appreciate all of this! Cukup2 surprises lah CikYuyu nih! :smiley5:

20 comments:

cikyuyu said...

uiksss.. ur welcome RARA! =))
wahh3. happy yerkk! dpt adiah.. gree!! mst x tdow mlm nnt nie.. HAHA coz dpt HELLO KITTY tuhh.. HAHAHA!
oppss.! soe,2 jer yg dpt uu bagi kat RARA. kih3 *Wink3
ermm. oke.?? mtk2 ade rezeki.. kite jupe.. 2 dikatekan sbgai persahabatan walaupun jauh di mate dkt di aty.. bialah p'shbtn ini terjalin menjanjikan sebuah persahabatn yang indah.. HUHU!!

MAMA cakap ape.?? dapat adiah 2.?? hoho * gree!!
MALU nyee.. RARA wat stament mcm 2.. uu nie skew kawan. so?? kalo org oke ngn uu. uu akn oke jgk dgn org 2.. so? macam kite nie. walaupun bru jer knl tapi macam dah knl 10 thn yg lps.. Syukur alhmdulillah!! uu arap kiter jd shbt yg sejati. =))

shirarara said...

betul tuh uu. harap2 lah kan , ade rezeki kita jumpa lah. coz rara pun susah nak kuar memane skrg. sebab mama rara skg jaga nenek . so susah nak bgerak jauh2. rara nak gi kl pon pk byk kali psl mama. tkut mama susah nak gi beli brg. sebab mama rara tak pndai drive..

ehh, dah kira byk lah tuh. kalau uu nak taw, ade lampu hello kitty kt cnie yg rara idam2kan, tp bila dh dpt lampu hello kitty dr uu terus lupakan yg kt kdai tuh hehe :P thanks taw uu. rase bertuah sangat menjadi sahabat uu even bru kenal kan. uu dh la rajin call rara, rara takpernah pon call uu.
apepun, rara pon harap psahabatan nih akan kekal dan direstui olehNya

mimie said...

wahhhh best gileeee ! :D

shirarara said...

memang bestttttttttt gila hikhik ^_^

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

waaa byknye hello kitty...
tersangatlah jeles dgn presents yg byk~~
hehehe...

cikyuyu said...

_tulang.ikan.kewl_= ANDA jeles kerw.?? hik =p
mimie = beshhhh kang? dpt adiah mcm nie.. HAHHA jeless taw uu tgk RARA. dpt present cm niee..

shirarara said...

uu nih jeles . tp die yg bagi rara adiah2 nih. :geleng:
hikhik. tulang ikan kewl, byk kan? tggu esok pulak :P

Cik Choki said...

eii.. utk i xde ke nyah? i berkenan kat lampu tu. meh la send kat i. sharing is caring. kihkih ;))

shirarara said...

takde takde. gi main jauh2. nah choki2 nih .

AnGeL DeViLiA said...

Hi..hi..ima tinggal kat terengganu gak...wah..comel2nye hadiah tu..

cikyuyu said...

HAHA. jeles kerw.?? nnt nak atow keroopi kat RARA. bio dye kawan ngn HELLO KITTY. HAHHA. !! kih3

shirarara said...

keroppi nk kawan ng hello kitty? wah wah. mereka kan memang berkawan kehkeh. malam tadi da bukak da lampu hello kitty. cantik gila waktu malam , sebab lampu dia warna oren. muka hello kitty tuh comel je hikhik

cikyuyu said...

ooo. ye ker..?? skew la tuh.. dpt lampu hello kitty kang.?? so.?? da tercapai hasrat kang.. jgn nk mtk kat mama lagik beli lampu hello kitty. nnt uu suh mama babap RARA. skew sgt nk hello kitty. kih3! juz kiddin' *wink3!!

shirarara said...

kihkihkih. rara tengah pujuk mama belikan radio FM hello kitty untuk rara kahkahkah
mama kata "tunggu"
hikhik

cikyuyu said...

oOo. mtk MAMA beli Radio plak. ishh3!! anak hello kitty btoi RARA nie..

enchek camera said...

wah
hadiah lagi !

shirarara said...

hikhik. yes yes
hadiah lagi , best kan :P

enchek camera said...

mmg best

nk hadiah gak !

tanak hello kitty

nak camera DSRL
bleyh?
NIKON D60 pn oke laa

HAHH

shirarara said...

cit. mane ade camera DSRL?
bukan DLSR ke?
erk tatau lah
kempius HAHA

shirarara said...

cit. mane ade camera DSRL?
bukan DLSR ke?
erk tatau lah
kempius HAHA