Tuesday, August 19, 2008

happy blogging




Yeehhhaaa! Cett. Time Rara nak main game la korang nak kacau2 yee. Selalu Rara duk diam ngadap blog, korang tak pulak bising2 kt shoutmix tuh. Nih ade pulak yang selet2 air liur basi kat shoutbox ye! Esh esh. Pastu dan dan ade orang mintak nak link blog. Hihikk. Skrg ni nak link blog orang lain kena berwaspada, takut nanti timbul cerita lain2 dan sewaktu dengannya pulak. Tapi Rara jenis takesah korang nak link. Link besar2 pon tape HAHA
:laugh:
Wah. Tadi mase bukak blog Cik Choki **eyt, cik choki takde masalah kan kalau link Cik Choki ada dalam entry Rara nih? Rase mcm dah banyak je link dia kat sini** HAA sambung balik. Bukak blog Cik Choki ada entry baru, yay sangat seronok okae sebab Cik Choki buat entry pasal game **Memang Rara nih gila gaming. HAHA** Nak jadi programming tak dapat, jadi penggamming pon jadi la
:cry:
Nak taw game ape? Hihik game Sally's Spa. Memang sangat hebat okae :P


Wahaha. Seronok seronok. Credit untuk Cik Chokilala kerana membuatkan Rara terasa happy nak mati hidup

:yay:

6 comments:

Permaisuri said...

haha sy dah main
hehehehehe
boring laa :P

maira.adreanna said...

wahwah sronok tak?
nak try :D

fallen a.k.a izrul said...

lalalal..
wooo..
ngatew yerp.
sebat kang.
muahahah..

gadis paranormal, said...

mcm besh je, tp mls la, nk tgk rara men je :D

sickchild said...

miahahahahahhaha.
jgn risau duh chokilala tak marah pasal orang gila je yg tak suke org link dye. hahahahaha.

~n0n0i~ said...

hmm best.. but not da best ^.~v
tp yg ni da bis main da pon..hihi..
n0w main dream day wedding yg latest lak..

waaaaaaaaaaa..
sonotnye men game~!