Monday, August 18, 2008

mini bear emoticons




UPDATED !!

Wahaha. Terasa semakin hebat diri ini dilanda kebosanan maka dengan rancaknya, Rara pun penuhi permintaan insan lain yang telah mengrequest kan emoticons. HAHA yelah yang emoticons girl tuh kan agak comel. Tapi girl je pulak kan. So Rara pun dengan bersenang lenang, membuatkan untuk pengrequest.

click for emoboy emoticons

:muah::boy9:


-----------------------------------------------------------------------------------


HAHA letih sekejap! Proses mencari emoticons dan membuat script telah giat dijalankan oleh Rara. Ini semua adalah hasil kebosanan yang melanda diri Rara :) Sila tepuk tangan bagi menghargai hasil kerja Rara :P
:clap:
Seperti biasa , hanya pengguna Mozilla Firefox yang setia sahaja layak menggunakan emoticons ini. Jika anda tiada Mozilla Firefox atau GreaseMonkey, sila install dengan rancak. **Link untuk install ada di entry sebelum ini**

Click for install mini bear emoticons


Sila memberi comment apabila anda menggunakan emoticons ini :)
:best:

22 comments:

Izzati Hazwani said...

Wah.comel nye.tak sempat dowload yg bawah lagi tau.dah ade yg baru rupanya.

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Derine ^^! said...

Comelnya emoticos akak kali ini.
Saya tak tahulah,nak curang kepada
Lady Emoticons atau berbakti kepada yang baru ni.

Hehe..Dah siap!
Erm...
Saya guna Lady Emoticons dan yang baru nie sekali gus yerk?
Senang cerita..
Huhu..

ALyA WoNdErS said...

alya dah install dah!!
yg sebelum ni pon dah install huhu..
thanks beary much..! ehhh thanks VERY much ...!!!!

ynn;) said...

sy suka sy suka wuuu comel

Permaisuri said...

comellll =DD

EyeNuLL HasNeyDa said...

sy..nk..gunaa...~! sangaaatt comeyl.. b4 neh just mek dr chokilala jer.. xreti sgt sal emoticons neh... neh0w.. dis sgt comel..nk guna ek~? free jer kan? i'll link u later~ heee :p

shira said...

eyenull hasneyda , guna la . free nih . kang mtk 20sen bru taw :P hihik . eyt mane link blog kamu ? saye tak jumpe lah even click kt nama kamu tuh . ade dua pulak blog nye . sile berikan link blog kamu yang sebenar ^^

gadis paranormal, said...

beshhhh cumill! thanksss!

sara imanina said...

Wah, ada emo boy lah.. amik ya...

Thanks... thanksss... thankssss....

Cik Choki said...

eeee.. i xske la nyah~
comel sgt je..
buat la ganas2 sket..

i skrg mcm dah muak dgn kecomelan..
i nak buat yg ganas2 plak.. hehe

(pssst.. mesti dpt penampar gergasi, sbb org lain ckp comel, izah je ckp x.. hahaha)

shira said...

pangggggggg
penampar gergasi setepek utk izah

ainul hasnida said...

herk.. ok2.. silap.. well.. i'm a newbie.. neway.. thanks.. wat lagi ek.. yg comeyl2.. pink2~ xmo laa ganas2.. hakkk.. =p

EyeNuLL HasNeyDa said...

erk..owait.. naper ainul nyer.. kuar cmtu? ermm.. cannot trus link ke blog yg mang ainul guna tu ek[ainulhasnida.blogspot.com]? err...xretii.. hee..

shira said...

hihikk :P ainul , apekah link sebenarn blog anda ? hee

Ainul Hasnida said...

err www.ainulhasnida.blogspot.com ~ heee

maira.adreanna said...

haha comel :D

precious innocent said...

akak dah dload.. insya allah akak akan pakai...

-mama emma

sapeah___kiLLax said...

tomeinye bear..saye suke teddy bear,..

DuRiAn rUnTuH said...

boleh tak nak amik ini..terime kasih rara..malu la..hihik

Rara said...

durian // boleh , dear :) ehehe

Cik Lily said...

tomeyy sgt sume tu...da lama cr cmne nk ada emoticon lam blogg...tq yee~~
t sy link~~