Tuesday, August 26, 2008

Mobile Theme



Benda ni saje je nak shared dgn semua kawan2 tenetNet Rara even rasenye ramai yang dah tahu. Tapi buat2 lah korang taktaw, tau tau! Seronok kan bile tengok handphone lawa? Bila tengah marah kat ehem2 tuh, korang tengok handphone je mesti boleh buat ati korang yang keras cam dinding umah korang tuh jadi lembut macam gula2 kapas en! :smiley12: Kalau korang nak software untuk phone, nak message alert ke, and yang penting, korang nak mobile theme korang boleh download kat sini : :smiley21:
click here
:okay:
Ade lagi website lain yang tak kurang hebatnye. Website nih banyak mobile theme yang cantik2. Korang search je kan, mesti korang rase mcm gila nak men-download :smiley15:
click here

Asyik nak men-cantik-kan lappy korang je. Handphone korang mesti merajuk nanti. Pastu dah takleh nak ber-SMS ngan Rara :smiley24:

5 comments:

Cik Choki said...

saya xnak kumen psl theme pe benda sume tu. saya nampak kamu guna smiley halus2. ehem. sila jgn kedekut dgn saya ye tangan gergasi =P

shirarara said...

kalau nak, sila berjumpa dengan saya di YM :P bahaha

~n0n0i~ said...

hehe.. peminat mobile9 gak ekk~
do visit my page ye..

http://homesite.mobile9.com/la_muchacha85/

aiyakk..da lama x wat theme hp..hihi..

Aida Zahrol said...

camne nak sms kalo tade number???

haha..ayat pancing nk mintak number...

aida nak cari theme SE la..ngeee

tyha said...

sgt besh! tp nk kecil2 itu.