Wednesday, August 27, 2008

thank you mama!




Ngeh ngeh ngeh :smiley25: Arini bangun awal kot, sebab Mama ajak pergi bawah, beli barang. Sebab minyak dah habis so camne nak masak en? Arini Mama masak ayam kot :smiley22: Haa.. Pastu kan, ajak Mama masuk kedai yang penuh dengan Teddy Bear tuh, dalam entry yang lepas2 ade kot cerita psl kedai tu **Sungguh seronok masuk kedai tuh sebab barang2 dia, rase mcm semua pun Rara nak**
:isk:
Ngee. Tengok2 barang tu, ade lampu Hello Kitty, agak besar jugak, harga die RM69.90 tak silap Rara. Takkan nak mintak Mama en? Mahal nye bagi Rara. Pastu tengok lagi, nampak pulak jam Hello Kitty yang besar, tengok harga RM59.90 :smiley10: Nape kau mahal ohh Hello Kitty ku sayang? Nanti la, ade duit sendiri, Rara nak beli! Persoalannye: Bile mase tah nak ade duit sendiri? :smiley18: Ohh kakak ku tersayang, bolehkah anda membelikannye untuk adik comel mu ini sempena hari kelahiranku yang bakal tiba? :smiley12:
:huk:
Korang nak taw ape yang Rara dapat kat kedai tuh? Wee. Ucapan: Terima kasih puluhan, ratusan, ribuan jutaan terima kasih kepada MAMA tercinta kerana sudi membelikan semua barang2 untuk anakonda anakanda mu yang baik ini :smiley4:





CUTE STAMP SET

7 comments:

cikyuyu said...

RARA. nnt suh MAMA lanjer UU beli Kroppi ehy. NAK bnyk2! HAk3

tyha said...

wah bestnye. tp jam itu sgt kecil dan cumil ngee! :D

najwaamira said...

Hello kitty tu..
sgt comel!!

Cik Choki said...

shira tangan gergasi, kenapa strike kan anakonda tu? dah betul la tu. mmuahahaha. hehe. 1st pic apa eh?

shirarara said...

1st and 2nd pic tuh adalah nail cutter hehe :P

yOnnA said...

err..
hello kitty?
ngaa..
budak2 betul adik ni :)

yOnnA said...

ooppss..
sorry if im wrong ok.

i do respect ur addcit,dear