Saturday, August 23, 2008

my dekstop



:clap:
Comel tak comel tak? Wee. Kemas dan tersusun rapi gitu dekstop lappy Rara nih. HAA korang punye? Mesti bersepah2 kan? Wee. Penat nak kemas elok2. Susun semua dalam folder then senang la nak carik. Dlu mase gune PC and lappy kakak, punyelah payah nak carik folder/image/document. HAHA sampai kadang2 tu, terpaksa jelah guna Search tuh. Kalau tak ingat file name, lupekan je niat nak carik! Rawrr
:respect:
Terima kasih untuk Cik Choki, kerana bersabar dengan Rara untuk buat Rocketdock tuh. Hihik and thanks for giving me a Winrar software!

2 comments:

Cik Choki said...

hey.. saya xsuka kamu link2 saya. saya benci tau. saya xske la blogger hingusan link saya. setiap entry kamu ada link saya. wakakaka. just kiddin~

eh shira, sumenye hello kitty xsusah ke nanti? hehe. ye, anda sgt byk songeh ttg tutorial rocketdock kali ni. kepeningan saya melayan anda dan sickchild sewel yg bertanya mengenai rocketdock pada masa yg sama >_<

shira said...

mane saye tahu. kalau saye tidak memberi anda credit, kang jadi kecoh pula ye kan kan? jadi saya amatlah menghargai anda sbb itu saye meng link kan kamu. kihkih ^_^ org bo*** je yang tak suka di link dan diberi credit. :mengait:

erk. agak pening sikit pasal rocketdock nih . hikhik . tapi izah btl2 sabar jee