Friday, August 22, 2008

Apa Itu Cinta --




Before nih ade jugak Rara post pasal Apa Itu Cinta. Cerita terhebat yang pernah Rara tengok. Gambar drama tu pun betul2 cantik, pandai cameraman tuh. Semalam adalah kali kedua Rara tengok cerita tuh. Cerita tuh ada di Astro Prima, tiap hari Khamis jam 10pm. Kalau korang tak tengok, rugi taw. Tak tengok cerita Melayu? Tengok cerita English je? Cmne orang Melayu nak maju kalau camtu. **Before nih pun Rara suka jugak tengok cerita English tp Apa Itu Cinta betul buat Rara rasa kagum. Cerita tu mengisahkan kisah percintaan 4 orang perempuan. And watak utama adalah Sazzy. Sangat menarik sebab Sazzy comel sangat dalam drama tu. Semalam sedih sangat. Kesian die sebab die ternampak ex-BF dia ngan pasangan ex-BF dia tengah buat wedding plan kat dalam wedding boutique camtu la.. Arhhh. Hebat betul sebab cerita tu macam buat Rara nampak, betapa kuatnya Sazzy even hati dia terluka amat sangat dan ketabahan Sazzy dalam cerita tu menjadikan semangat buat Rara untuk terus tabah :wee:

Tadi masa Rara tengah search pasal drama Apa Itu Cinta ni, Rara ade terima satu message kat shoutbox. Taktau lah identiti itu adalah nyata atau tak. Tapi, Rara rase happy lepas dpt message tuh :) Kenapa tak bagi link URL kat situ :disbelief: Apepun, Im happy --
** 5/5 bintang Rara bagi untuk Apa Itu Cinta**

8 comments:

uNa !! said...

wah ini bmkna blog akk dikunjungi oleh golongan sbgini. hihi sangat seronokkkk ! :D

shira said...

una, hikhik :P
camne dia boleh detect akak ade
wat entry pasal apa itu cinta ek?
HAHA malu akak :">

gadis paranormal, said...

hikhik, rara kan pemes :D

shira said...

mane ade pemes lah =.=
rara pon tataw caner tah die detect
pasal entry tuh.
malu pon ade
nasib la tak kutuk ape2
tp mmg takde bnd yg nak dikutuk
sebab cerita tuh memang hebat :P

Cik Choki said...

semlm ade tertgk skali imbas sazzy berlakon. tp x tgk plak, sbb mase tu tgh tgk cite lain. nanti nak try tgk la. sbb izah ske sazzy dlm g&g. hikhik

shira said...

aah try la tgk mmg best
psl love n friendship :P

shira said...

muka mariana hashim nih sama sangat
ngan muka adik dia , jeslina hashim
hikhik ^^
tengok dia kt dalam RIA SENTRAL

uNa !! said...

hahah akk mungkin dye search psl APA ITU CINTA pastu ada blog akk kat result . hehehe :DD