Wednesday, August 20, 2008

sally's spa





:clap:
Hikhik seronoknye rase sebab dah finished game Sally's Spa. Ade kawan2 yang tanye Rara, seronokkah game itu? Wah, seronok jugak, tapi betul kata Cik Choki, game tuh banyak pop-up. Tapi takdelah tension mana sebab boleh buat kita relaks kejap. Ape yang menyerokkan dalam game ni bagi Rara :

♥ Potong kuku. Lebih memeranjatkan masa customer bagi kaki suruh potong kuku :D
♥ Upgrade pekerja. Upgrade barang macam tak berkesan, tp lilin cukup m'bantu
♥ Dapat jual habis stock barang yang dijual :P
♥ Dapat award expert banyak kali. Best woo!
♥ Ade customer yang sungguh handsome tp dia kureng bersabar =.=

Korang try lah main game nih. Rara main just amik masa sehari setengah je taw :P Best best best. Release tension! Sekarang tengah nak mencuba game Yummy Drink Factory :)
:best:

2 comments:

Jainab said...

kita da main game ni! tapi belum habis, pc da hantar balik jb. tensyen ngan satu pekerja tu. dia nak melawa je. bukan buat kerja sangat pun. nyesal hire dia. 4000 kut beli dia.

game ni bes, tapi kite lagi suka main chocolatier dan cindy's sundae. geram tengok coklet dan aiskrim yang pelbagai flavour! you should try!

shira said...

chocolatier ? dah try tp tak suke la
boring HAHA
then yang lagi satu tuh ,
katne nak download ?
HAHA pekerja yang melawa je
yang tukang buat air tuh kan kan?
wahahaha