Thursday, August 21, 2008

si comel emoticons




Hikhik. Emoticons Hello Kitty tetap la saye simpan buat pekasam. Tanak bagi korang lagi. Bagi lain okae? Ikhlas sungguh Rara buat Si Comel tuh untuk korang. Dia tak sabar korang nak amik die jadik anak angkat. Sian dia
:7:
Ehh dah keluar dah dia. Hihikk. Comel tak? Semuanya ada 14 je. So takyah la banyak2, nanti buat semak compose mode korang je kan? Hihi. Bukan ape, jadilah pecinta kekemasan (: Cett. Eh korang ade yang nak belajar camne nak wt script nih kan? Tadi dah try ajar Una tapi dia tak faham la. And dia takleh nak sign up googlepages. Kenape ye? Kalau korang nak taw, Rara pun tak terer la. Sila mintak pertolongan si pakar Cik Choki
click for cuterara emoticons
Haa comel tak? Esh kalau tak comel, tayah install. Bwek! Dengan susah payah kena naik gunung semua nak cari emoticons2 nih, korang cakap tak comel. Sian betul aku. Wahaha
:2:

Nih last emoticons yang Rara kasik untuk bulan nih. Ish. Dah banyak sangat dah kasik kt korang tuh.. Ade sape2 nak belanja makan Black Pepper Steak?

9 comments:

nanonano said...

hahahha..
kiut2
tecit2 je cume cam owner blog ni,
huhu,

shira said...

mane kak nano taw shira tecit2 ?
esh esh ^_^
malu saye
:gedik:

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
uNa !! said...

hehe kiyutttt kecik2 cm telur puyuh. hehe :DDD

shira said...

cam telur puyuh ? wah jum goreng emoticons nih
pastu cicah ngan kicap hikhik

gadis paranormal, said...

comel cam rara


;)

Jainab said...

haha, rara i cant stop smiling and laughing! you are sooo cute, so do ur posts and blog layout and chat box and everything!

shira said...

jainab. teeehee..nape ckp centuh? gagagaga.. thank youu thank youuu :D

a!$hah !shak said...

i love it.
comey sgt. (: