Sunday, August 17, 2008

week-end




11:45am
Sony Ericson W580i berbunyi lagu Dancefloor by Stylophonic, itu menandakan handphone kesayangan Rara itu menerima panggilan dari ehem2 Wah dengan suara yang agak comel, Rara menjawab panggilan itu. Hihikk lepastu Rara pun bermesej dengan si budak kacak itu.

12.00pm
Mama telah menyuruh Rara masak nasi dan goreng ayam (: Habis je goreng ayam, Pak Itam datang bawak ketam dan rambutan. Sangat seronok sebab ketam itu ketam betina dan banyak telur ^^ Dan ada juga telur si ikan sembilang yang besar2 (:

12:45pm
Laptop Dell Inspiron 1420 berwarna PINK telah dihidupkan dan disambung kepada internet terus. Yahoo Messenger dibuka, dituruti dengan webcam bersama tersayang :D Berbueno sebentar sambil memanaskan enjin kereta. Temperature tetap sama dan tidak begitu stabil, oh tidakkkk! Selepas itu baru teringat! Ohh Melodi!! Choi! Lupa pulak! =.=

13:50pm
Sony Ericson tadi berbunyi lagi. Wah. Dia call lagi. Katanya tak jadi nak pergi Langat. Kenapa tah! Ngade2 sungguh :P Tapi bagus jugak, boleh sambung YM (; Dan sedang bermain YM, dia pulak tiba2 nak masak. Dan Rara menikmati hidangan ketam dan telur ikan sembilang yang digoreng bersama2 nasi :P Burrp! Ohh Rara sudah kenyang (: Selesai makan, Ma suruh adik belikan topup. Dan for sure, Rara juga dapat topup. Yay

17:11PM
Ohh Rara sedang mengupdate blog untuk setakat jam ini . Dan akan disambung lagi pada malam hari -- cont'd

17:18PM
Ohh baru lepas call dia. 3x call dia tak angkat phone. Rase nak terbang pergi KL and tengok dia buat ape =.= Risau nak mampus. Lepas dah bagi satu mesej, bila call dia terus angkat. Dia kata dia tidur. Choi! Benarkah? Ayyooo. Serik kalau kena tipu lagi T___T

18:30PM
Dia masih tidur dan fullstop kejap pasal dia. Sakit ati membara dan rasa seperti nak menjerit hingga terkeluar anak tekak kejap =.= Geram tak sudah lagi tapi terpaksa cool je. Sememangnya Rara seorang yang amat cool dan tabah Choi! Sedang mengonlinekan diri dan baru lepas menukar icon utk link friendlist

19:42PM
Masih berada pada keadaan yang cool. Sangat perlu bersabar. Berzikir banyak2 pada diri. Mama ajak tengok TV tapi kekurangan mood dan tidak mahu. Lagipun, tengok Ma layan cerita kartun dengan adik.

20:10PM
Cik Rara yang sudah wangi mandi sekali lagi. Wah. Berendam lama2 seronok betul. Selalu nak mandi lama2 agak risau sebab takut si dia call. Tapi oleh kerana tengah membara menusuk jiwa, Rara buat tak kesah je. Tak adalah lama mana pon. HAHA Saje buat cerita. Ngeh ngeh

20:20PM
Tengok handphone konon2. Ehh! Ade message! Wah dengan tersenyum riang gembira walaupun masih hot *mengada* tengok dia message dengan tidak ada rasa bersalah. Ayg,guwd mornink Cett. Sudah malam lah budak manja! Nak marah tak sampai hati, so buat2 lah tidak marah. Takyah besar cerita.

20:54PM
Dia message lagi. Ingatkan saya tentang birthday Kecik. Choi! Birthday Kecik 21hb ni. *Kecik adalah rakan baik si dia okae* Ehh, birthday kawan baik Rara ANN 20hb ni :) Esh. Banyak pulak birthday bulan Ogos. Setahu Rara macam tak ada HAHA *Kedekut* taknak kasi hadiah
:laugh:

21:00PM
Wah. Ada pula Jangan Lupa Lirik. Sangat suka tengok itu rancangan dan Rara pun telah tengok sambil menyanyi. Ohh teringin nak masuk :)

22:20PM
Hish sedih balik. Sebab dia keluar tanpa notis. Jangan salahkan Rara kalau buat benda yang sama. Benci kena camtu T____T Rasa nak lempang dia sampai patah gigi. Tapi tak sampai hati kot. Tapi pernah jugak tangan Rara nih hinggap muka dia tu. Arini tak best kot. Sebab tak bahagia macam selalu.

22:42PM
Call dia. Kena tengking. Sob sob =.= Dia cakap pergi bank teman kakak dia. WT* Arghh. Sakit sakit sakit hati HAHAHA Still buat2 gelak sedangkan marah. Tapi takpelah, susah nak cakap. Ohh tadi si adik manis Derine memberi award. Choi! Malu saye
:hey:

3 comments:

enchek camera said...

HAHAHAHA
mkn x ajak pn !
nk ayam je
nsi goreng x nk pn
HIHIHI

Derine ^^! said...

Kembang hidung saya.
Huhu...!
Dah ada calon belum?
Ermmmmm...
Sejak bila akak tahu pasal membuat
JavaScript ni?
Kita orang nak tahu jugak ;p.

Dah berpuluh kali saya cuba tapi
Kenape ntah pixel2 tu tak leh tekan.
Akhirnya tak jadi.

Saya tak reti buat javascript.
Tapi copy & paste reti lah :D.
Senang jerk.

Salam Singgah,
Hidung Kembang [hehe]

Aida Zahrol said...

shira...nak lagu tu plisss!