Saturday, September 20, 2008

//119

:42:
Hee. Rase mcm lame plak tak update padahal baru jea updated smlm. *Ternyata Rara sangat bercinta dgn New Post!* HAHA Tengahari td Rara ke salah satu cawangan Celcom, dkt je ng area rumah ni. Wuu sgt best sbb Isnin ini Rara akan berbangga bersukaria menggunakan Celcom Broadband. Aww. Ramai tanye Rara berapakah harga? *Sila semak website Celcom itu keterangan lanjuttt*Mahalkah? Oh sudah tentu bg org yg tak bekerja seperti Rara ni, agak mahal tp nak dibandingkn dgn Maxis pun, Celcom lg murah kot. Walaupun 1st bayar agak mahal tp kn, bulan2 murah taw. Mcm Maxis plak, 1st bayar tu murah kn. Tp tiap2 bulan agk mahal. Jadi, fikirkan positif! HAHA *seronok terlampau*
:43::43:
Ohh org lain semua tgh menonjol menggunakan emo baru, Incit Oren itu dan berbagai lagi, tp Rara tetap setia, taat, mantap pada si Amoy Funny. Terima kasey wahai Cik Ynn Yayamm. Ehh Ynn, kalau yu nak tawu, ai saved number yu kat dlm phone, tulis "Ynn Bayamm" Wakaka. Harap maap ye Cik Ynn. Wuuu
:23::23:
Ohh sblm lupa nk cerita ni, baik cerita dlu. Bahaha. Td mase kt kedai Celcom itu, si Amoy itu tanye Rara ini study/kerja? Rara gelak dan cakap "I tak keje, juga tak study skrg" Dan Amoy itu mengoffer Rara utk bekerja di kedai itu. Wuuu. Kerja itu dtg tanpa ku cari bahaha. Tapi apekah pendapat sekalian kawan2 tersayam ku, jika mase pekerjaan itu dari jam 1pm-12am? Sila beri pendapat kerana Rara agak pening. Tidakkah berbahaya bagi seorg gadis seperti Rara ini pulang lewat ke rumah? *Takuttt T_T
:37:
Ehh kenapekah engkau keluar si Amoy Funny yg susah nak eek? *Gelakgelak


:41::41:
Selamat tinggal Maxis Broadband pd hari Isnin nnt. Akanku tamatkn riwayatmu. Maafkan daku. Awww! (:
Baby baru ai akan sampai Isnin nnt. Dan segala jenis bil akan dilangsaikan Isnin itu.

Ucapkan selamat tinggal pada yg lama dan selamat dtg pada yg baruuu
:2:

6 comments:

ynn;) said...

cik rarakus sila melambai mcm miss world pd itu mxs broadbnd.

wahh ynn bayam? how cud uu :( i letak nama u rarawr rakus lh cmni T_T

*nanges nanges

bella honey said...

yeaa!! welkam to the club.;p

shirarara said...

ok ok ynn
selamat tinggal mxs broadbnd,
*lambai2 seperti missworld wakaka

bellahoney
bahaha :P tq tq. sile bentang kapet merah :DD

dayah@yasha said...

wohohohoho~
keje dtg tanpa di undang..
sgt la bahgia hendak nya..
adeyh~
kalu dekat ape salah nya..
aku pown elek jew keje masok kol 6pm-2am...
hgagagag~
balik jalan kaki~
sowg2.. kadang2 seyam jugek!!
tapi kool jew~
adoiyai~

shirarara said...

adoyyy keje apekah hingga jam 2 itu?
wakakaka :P
tp disini ramai orng jahat weh.

Nabila23 said...

hurm kak rara kalu sudi boleh tak tolong ajar saye camne akak wat yg kat post akak tu*adoi susah nak trgkan*kat post akak nie kan ade yg akak suh tekan 'celcom' tu kan,pastu nanti die trus g sane...hurm camne akak buat har?kalu sudi boleh tolong ajar tak???
~http://www.nurulnabilahhusna.blogspot.com