Friday, September 19, 2008

//118; ohh chokilala

Dear my beyutipul readers,

Awww, janganlah jeles dgn Rara lagi. Sbb today Rara menerima lawatan dri Pak Encek Despatch lg lh. Wuu sgt happy. Terima kasih kepada Cik Chokilala kerana sudi menghadiahkn beberapa hadiah *Byknye hadiah* Seronot seronot
:16:
Act Cik Chokilala sgt berbaik hati. Tetapi persoalannye, case yg berwarna biru itu, adakah beliau memperlikan Rara? Itu seperti tangan & kuku gergasi!
:44:
*Teringat kisah yg terjadi suatu ketika dahulu. Dan sejak itulah Cik Chokilala itu memberikan Rara gelaran 'gergasi'* :smiley12:










Kepada Mak Encek Ynn & Mak Encek Tyha, sila lah jangan jeles awww. I tengah pening nak reply item apa untuk Cik Chokilala ni. Ade idea tak?

Cik Cecoki, meh dekat sikit,nak sayang, hug hug u, awww, aura lesbo dtg sekejap

Silalah jemput makan-makan eraset set itu. Ada burger, dan pelbagai lagi.
*Haa! Ta puase?*

10 comments:

ynn;) said...

elehh, mane de mak jeles nyah *padahal jeles* wkaka, ai nk itu, roti fevancis, beger mcd and smua itu, tp YANG BETUL oke nyahh? :P

shirarara said...

sila sila mintak itu nek cecoki i itu
wakaka *sila lah cpt2 jeles*
pacet despatch itu mbuat muka aneh aje
mase anta itu adiah wuwuu

najwaamira said...

Mcm maana akk letak gmbr tu..
Dlm bentuk scroll down?

Fatyhah. said...

ngeh. sgt jeles sekejap. haha. ish. xacik. sume yg kiut dye dpt.

*wat muke comel tgh nanes
haha

shirarara said...

najwa amira, wakaka
sila ke google
selepas itu search
scroll box codes
then pilih yg quackit punye kot,
then amik lh codes itu
bahaha :DD

ohh adik ku tyha sayammm (:
sila lh mjeles
itulh, rara mtk almt tanak bg
wekwekk

uNa !! said...

alaa pen y cm woti 2 kat skolah xleh pakai . *ayt jeles

ahahaha

shirarara said...

kenape pulak kt sch tabuleh pakai? cikgu tuh jeles. sbb tu tabagai pakai
tapi kalau kt sch akak dlu bole aje pen gini :P

dayah@yasha said...

elelehhh~
tak lawooo~
tak lawoooo~
wekkkk!!
wekkkkkk!!!

#keadaan bengang#

Sara said...

Tangan gergasi? penampar gergasi untuk kak rara tak ada ker? kahkahkah...

Unie_ChiCaNoz said...

haha...sah hapy tade dah nih..siap plok tiom nih..jgn kng batal poce..ngeh2..jeles la u dpt adiah tu.xkre mhl ke x..jnj ade org bg..(nk free je tu)
hahaha..lame xnyemak cni..missla kt korg..