Monday, September 22, 2008

//122

:44::44:
Aww. Seronot amat sbb virus Gila Post semakin bleluasa. Kekangan ini tidaklh berapa nk dihairankn di kalangan geng Rakus. Wkaka. Cik Ynn Rakus telah mengepost 2 entry smlm. Memang sgt rakus :rawr: Eh ari ni rmai yg buzz di YM && bertanya di shoutbox, adakah Rara sudah mula menggunakn Celcom Broadband. Ohh tidak :smiley3: Petang nnt baru Rara ambil di kedai Cina itu. Aiyoo nyonyaaa, kenape lambat sgt amat niii? :sigh: I da tasaba nak mgunakan pkhidmatan celcom ituuu Boleh cepat takk nyonyaaa?
:33::33:
Boring lah Cik Ynn Rakus, sbb yu tade ni. I merepek meraban lh seorang diri ini. Yu ade class kn :smiley19: Sila jgn mgatal semasa di kelas *Utk mgelakkn Incit Fwz marah* Wkakakak. Incit Fwz semakin pemes :aww: Ohh skrg Rara busy sedikit. Maaf jika tak mengreply message di shoutbox kerana Rara sedang bercanda berwebcam dgn si kacak :heart: :smiley24:

IKLAN;
:48:
*Sila makan. Weh tapuasa?*
Makan itu wajib, utk hidupppp

BERSAMBUNG;
Petang ini Rara:rawr: akan ke Nusa Perintis utk mengambil baby baru :yay: dan akan ke kedai perabot Kwang Daku pemeskan kedai Kwang, bg lah murahhh sikit!. Mama nampaknye sudah tidak sabar utk mdapatkn kerusi empuk beliau :smiley2: Rara juga tidak sabar utk melanyak kerusi itu sepuas hati, melepaskn geram yg terbuku dihati bahaha
:46::46:

Skrg ini sudah jam 15:30pm, tetapi Cik Rara Manes belum mandi lg. Ta busuk lh! Wkaka. Mcmana nk mandi awal T_T Bangun tidur pun sudah lewat :smiley20: Sila kepada geng kerasukan kerakusan utk mencium Rara :censored:
:27::27:
Marilh bersama2 kita mandi berjemaah :smiley22:

8 comments:

Cujie said...

Sungguh kurang sopan la ini budak...

shirarara said...

wkakakaka
aku kn sll mandi pagi kul 8 malam
ini pun kira awl mandi kul 4

cikyuyu said...

uuwekkk :p
bdk nie mmg lmbt mndi..
mashammm muchukk . kah3
nnt sdh gne celcom broaaaaaaaaaabnd!!
anda jgn lupe kat sy!.
sy mau gewdix3 bsame celcom anda, HAHA


ikhlas dr KAWAN mu,
CIKYUYU LIKE CRAZY gREEN

Cik Choki said...

marilah bersama2 kita mandi wajib berjemaah. erk! ngee =P

shirarara said...

uu, sumpah rendu gila kt uu!
busy sungguh budak gedik ini
wkakakaka
nnt kita sama2 bergedik dgn celcom okay

cik cukis, apekah?
mandi wajib itu cik ynn
wkakaka

ynn;) said...

shh cik rarawrakus sila jgn begitu bising ya :P awkaka oh, tdk akan sesekali daku mencium anda wkaka :P

wuu,abis lh nnt privacy i n fwz akan tejejas, asik dikejar org rmai je awkak :P

Fatyhah. said...

aww same la perangai kite. *agimme 5* hakhak. geng rakus. tyha separa rakus? kah kah. rakus jg diri ini -_-

shirarara said...

wkakaka
ynn ; i akan lebih bising2 bhaha :P
nanti biar u dgn fwz dikejar para peminat
awww cinta 27 september kahkah

tyha sayam, separa rakus itu. wakaka ataukah tyha para rakus :DD