Monday, September 22, 2008

//123

Ini Eye On Malaysia. Wkaka. Sape taktahu, sila ankat ketiak. Eh jangan, busukbacin nnt. Habis nnt bau aroma terapi yg tak diundang. Tak kuase, nyah~ Ohh rindu amat nak duduk melepak tiap malam dekat depan EOM ini. Dekat tangga betul2 depan dengan benda ini. Aww. Jika tidak petang, malam lh kami melepak beramai2 di situ. Ade yg bercanda, ada juge yg bergelak tawa bersama kawan2. Oh rindu gila nk lepak depan bnd ini sambil berkata "Oh. Roda itu seperti kita. Kadang2 kita kat atas dan tp akhirnya akan turun juga!" Itulh ayat yg slalu Rara ucapkn tiapkali duduk di situ. Byk kenangan dkt Taman Tasik Titiwangsa. Rara pernah jd pelakon drama disitu. Aww. Drama itu adalah assignment class Audio dan Video oleh Incit Aziz. Rara jadi heroin utk filem itu tahu! :aww: Memegang watak seorang gadis gedik dan playgirl. Adoyy kelakar amat jika ditonton semula :smiley15: Tajuk drama itu adlh KL Merempit :help: Ohh nnt nk jln2 kt Titiwangsa lg smbil melambai2 MissWorld bak kate Cik Ynn Rakus. Bhaha :smiley24:
:11::11:
Ohh tujuan asal new post kedua hari ini adlh utk menjawab tag adik Tyha sayam yg dikatakan akan merajuk jika tidak dibuat. Jd dgn perasaan gulai gulana *Kenoneng, Rara akan menjawab tag itu dgn perasaan rakus
:52::52:

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
kalau benda, adalah handphone (:

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
wuu. dh agak lama tak beli dgn duit sendiri. topup celcom mungkin :P

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
sebuah taman yg menghijau cantik amat

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
hubungan apekah? *kenoneng* semua hubungan hrp nye smpai akhir hayat!

5. Adakah anda di lamun cinta?
hee. ya yaa

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
NZ Maju Curry House, Wangsa Maju

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Seventh Edition-JAVA how to program & System Analysis and Design (;

8. Apakah nama penuh kamu?
I don't reveal my full name in this blogging (:

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
dua2, sama.

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Rasulullah SAW

11. Christina atau Britney?
ahh. dua2 ta suka.

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
erk. dh lama tak cuci sendiri. mase college pun, anta dobi jea bahaha :D

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
New York City

14. Pelukan atau ciuman?
Pelukan. *bole peluk saye skrg?* :P

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
1. dia seorang gadis paranormal.
2. seorang yg baik, sopan bicara, merendah diri, anak yg solehah
3. dia bakal mahasiswi di Mesir nnt, semoga dia berjaya!
4. teringin nak jumpa, mungkin x kesampaian..
5. menganggap beliau seorang adik & kwn yg saye hormati :)

16. 8 perkara yang amat saya gilai
1. hello kitty
2. blogging
3. menyanyi
4. sleep sleep!
5. calling
6. shopping
7. pink!
8. cute stuff

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
1. citt
2. choi!
3. ahh
4. kenoneng
5. wuu wuu!
6. bwek
7. demmit
8. awww

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
dh lama ta baca buku, maaf ):

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
Apa Artinya Cinta, Padamu Ku Bersujud *dua je kot*

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
1. Graphic & Design
2. Audio & Video
3. Pengajian Islam
4. JAVA how to program
5. System Analysis & Design
6. Programming Visual C++
7. Office Automation
8. Mathematic II

:31::31:

18 comments:

ynn;) said...

wkaka u ingat smua subject u dgn penuh semangat :P

ynn;) said...

oh oh math2 ngn pngajian islam u dpt bpe?sila bebisik saja T_T

shirarara said...

wah. i ingat i ingat dgn gagah semangat serta berwibawa
bahahahahahhh

shirarara said...

oh oh math2 i itu teruk.
i benci math okay
i dpt C shj, i sungguh doboh dlm math
i tatahu kenapekah wkakaka
tp pengajian islam i dpt A+ aww
sbb ada assignment dan i buat itu assignment dgn gigih
lgpun ustaz itu ensem amat wkakak

ynn;) said...

wkakak :P bagus u bagus amat, bersemangat waja gitu. iloikee :D

shirarara said...

bhahaha :DD
bhahaha :DD
bhahaha :DD
bhahaha :DD
bhahaha :DD
bhahaha :DD
bhahaha :DD

** gelak rakus

ynn;) said...

wkaka, same lh i nyah, i cuma tnggi skit.b- je tau, kedekut btol lect smua itu, i tasuka, i bencii

*jerit mcm akak akak tepi jalan haji taib

wah, pngajian islam i rendah dr u sbb i memain dlm membuat peperiksaan T_T

ynn;) said...

u ni semakin rakus lh wkakaka :D

shirarara said...

itu ituuuu akak akak tepi jalan haji taib
awww ! TAK KUASE MAKKKK!
ABGGGG! MARILAH SINI ABG, MURAH AJEE!
wkakakakaka :P
i takut tengok merekaaaa

i semakin rakus?
how cud u darling!

ynn;) said...

wkakaka :P nk beli ap nyah? :DDDDD

i suka tgk pondan, best sgt kwn ngn dorg ni kiki :D

alaa, u mmg rakus, oke oke, rakus sikit je k? :D wkakaka

shirarara said...

nak beli ?
nak bayar perkhidmatan akak akak itu lh
wkaka
i suka tengok pondan
tp i tasuka tgk mak nyah yg dh berubah hbs, i takut T_T
dekat petaling street itu mereka ramai
i jadi takut dan semakin takut
tolong i cik ynn rakussss
awww

ynn;) said...

wkaka ap kh akak itu mahu buat nnt?wakka :P oh, jgn takut yam, u wt mke garam jer, ta pn suro bambil marah je nnt kalo dorg panggil2 u

*eh ke dorg pnggil bambil?wakakaka

shirarara said...

muke garam? tidak mahu T_T
buat muka gula sedikit

mereka panggil bambil? awww
i jeles nyahhh~
jangan ditarik2 bambil i ituuu

nyah kau dari sini, nyahhhh!~

Cik Choki said...

lor. tau java? leh la suh shira buat java. izah suka java *sangat-sangat* :)

shirarara said...

aww. kenoneng lh kepala i kalau nk ingat psl JAVA itu
awwww! bhahaha
tp yg best lecturer yg ajar itu ensem
ohh, pemes kau incit iskandar

chokilala said...

selain gila post, izah rasa korang ni gila comment la. erk! parah kawan2ku ini :-w

Fatyhah. said...

1. dia seorang gadis paranormal.
2. seorang yg baik, sopan bicara, merendah diri, anak yg solehah
3. dia bakal mahasiswi di Mesir nnt, semoga dia berjaya!
4. teringin nak jumpa, mungkin x kesampaian..
5. menganggap beliau seorang adik & kwn yg saye hormati :)

aiyoyo. itu buat saye terharu dong. ngee. saye juga menghormati kamu. sesungguhnye sy juge treingin bersua muka dan memeluk kamu.

*keh keh! thx sbb sudi wat ;D

shirarara said...

wuwuu cik cukis baru tahu kah wkakaka :P

tyha sayam, ohh itu secara jujur dan ikhlas nye dari lubuk sanubari i ini
bahaha