Thursday, September 25, 2008

//125

:11::11:
KENAPA DAH 2 HARI TAK ONLINE?
Maaf lah ye. Maxis broadband dh dipotong dan Celcom broadband plak buat hal. Geram tahu dgn amoi Cina itu. Miss Yen, maaf sbb terpaksa mengutuk kamu. Service kamu tidak bagus. Kedai NTS Telecommunication, Medan Nusa Perintis 2 telah mbuat Rara kecewa amat sangat. Kenapa? Sbb Rara register dan bayar deposit serta bil 2 bulan pertama itu pada hari Sabtu, 20/9/2008. Amoi itu janji Isnin boleh dpt modem dan boleh online hari Selasa. Tapi, oleh sbb service yg kurang bagus, Rara mendapat modem pd hari Selasa tetapi masih tidak dpt online pd hari Rabu dan Khamis. Pd jam 20:15pm, hari Rabu *hari ni lh* barulh boleh connected to internet. Rinduuuu kt korang semua okayy? :smiley6: Yee, Miss Yen itu telah ditipu oleh Rara :smiley2: Rara ckp kt dia, Rara buat aduan kt Celcom Center psl kedai dia itu, dan dia berjanji mlm ini mesti boleh guna bahaha :smiley15: Tahu pun takuttt wkakaka
:35::35:
Ohh selama 2 hari tak online ni Rara buat apa jea kn? Ohh bak kata mama, ade hikmah taboleh online tuu. Boleh tlg mama buat kuih. Aww :sigh: Kena lh tlg jugak bg mhilangkn rase bosan nih. Buat tempeyek & kuih ape tah itu namanye. Seperti cake batik tp ta letak biskut marry, tp letak honeystar, aww, sedap okayy :smiley24: Selain itu, mase petang, pegi duk kt laman rumah ni, tengok mama panjat2 pokok Cermai. Korang tahu ke pokok ape? *Sila semak kamus*
:49:
Sebenarnye Rara pon kurang sihat ni. Smlm sakit perut amat. Tatau kenape. Wuu sedih I nyah~ Dh lh tadapat online, pastu ta sehat pulak :smiley14:
:52::52:
HAHA skrg ni Rara sudah mula menggunakn Celcom Broadband ituu. Wahh walaupun mengambil masa hampir seminggu utk dptkn modem itu, tetapi.. aww, speed bole tahan jugak ye? Wkaka, tasabar nk pegi KL, boleh melambai2 seperti MissWorld kt Maxis Center yg betempat di sebelah menara tinggi ituuu :smiley12:
:44:
Ohh. Skrg nih laman rumah semakin meriah waktu mlm. Kenapekh? Sbb Mama dh pasang pelita & lampu kelip2. Bhaha :wow: Seronot tengokkkk. Sbb dlu mase kt KL, duk quartes polis so mane la bole nk pasang lampu2 begitu. Lampu kelip2 tu bole lh, tp pelita tidak boleh. Ini kalau ada Ahmad Haikal, anak buah kesayangan Rara itu, mestilh seronot dia. Bermain bunga api, wahh, kenape lh Haikal tidak dapat beraya bersama Rara :smiley6: Kakak, aku sedih, tahu?
:42:
Berbuka td makan daging masak lemak :ouch: Sedap sungguh. Rase mcm nk habiskn semua. Bole? Ehh, nak tahu ape Mama kate? Mama kate, Rara semakin berisi sikit. Sbb makan, tidur, makan, tidur :smiley7: Ohh sebelum tlupa, nk ckp thanks kt Angah *Kakak kedua Rara* sbb sudi membelikn kasut raya utk Rara. Hee. Vincci dh tkde yg cantik2 ye. Dia belikn Viss. Takesah lh kn, sbb dia belanje KOT? :smiley22:
:29:

Cik Ynn yayangg, seronot dpt berborak kt phone td! :hehe:

2 comments:

Cujie said...

huhu...
ko ingat aku ni tak sedih ke
tak balik raya dgn mak tahun ni
pastu... tolong le tunjuk gambo umah kiter waktu malam
tingin nak tgk lampu pelita & kelip²
ko mms kat aku ye...

ynn;) said...

post kt blog, nk tgk :D ee, comel je suara kekanak rakus ni tau hihi :D