Wednesday, September 10, 2008

the greatest day i have!

Firstly, Rara nak say THANKS especially for all my friends sbb korang nih prihatin dan sayang jugak kat Rara ek? Hee. Sebenarnye, Rara nak mintak maaf sebab ada messages yang kat shoutbox tu, Rara tak sempat lagi nak reply satu2, Rara tired sangat hari ni sebab dari pagi sampai petang Rara keluar shopping raya dengan Mama && Adik (: Korang jangan la cakap ape pulak kalau Rara tak reply tapi Rara sangat2 hargai sbb korang bagi banyak jugak hadiah yee! :P Seronot, seronot. Hee

Ohh tadi Rara pergi mana? Rara just pergi Angsana && KipMart jea. Sbb nak pegi City Square teramatlah jauh dengan rumah. Hee dah la tak larat. Memanglah tak puasa tapi takkan nak teguk air depan orang ramai en! :P Err.. Mama dah beli dah langsir && kain untuk buat baju raya, cittt. Barang kat JB nih mahal sungguh. Kalau kat KL, takde lah mahal2 sangat pun! T_______T

Ohh kali ni, nak say thanks kat Mama sebab bagi birthday present nih kat Rara. Memang dah lama nak yang nih tapi tapi.. hasrat terbuku je dalam hati. Tiba2, masa kat KipMart, jumpa satu kedai komputer yang penuh dengan Hello Kitty stuff! *Juling mata sekejap!* Ohh cooler nih comel, kan? Bak kata kakak Rara, apa jea yang kata tak comel, sume pon comel kan! :D Suka sangat sangat sebab lappy warna pink, cooler pun pink, Hello Kitty lagi! :)

Hello Kitty Cooler

Hello Kitty Mouse Pad

11 comments:

sara said...

Hello kitty lagi ! Bila agaknya kak rara nak sumbngkan pada sara yer... hikhikhik

shirarara said...

sumbangkan? ohh tunggu lah smpai bila2 pun, hikhik ^^ tahi hidung h.kitty, nak sumbangkan kat sara bole? :gelak:

cikyuyu said...

HAHAH. RaRa! uu ade lagik presnt tuh.. tgk lam box ijow.. HAHAH

najwaamira said...

hello kity?
Comel giler!
nak satu...

ღ~n0n0i~ღ said...

nasib baik le x minat HK..
kalo x, da jelez da.. hihihi
^,~V

Cik Choki said...

erk! cooler HK? mcm ada aura kejelesan yang melampau je kat sini. isk isk. shira, sticker keyboard izah xdpt carik la. ssh nau. huhu

shirarara said...

hee :P kejelesan yang melampau?
:gelak:
sila jeles lagik! :P

sedihnye sebab takde :(
sob sob sob T_______T

babelici0uspink said...

nak jugak cooler tuh......

shirarara said...

amik lh :P

n a r u m i said...

OMG! comel!!
i like HK too!! huhu^^

shirarara said...

:P
yess cute righttt hihi :)