Friday, September 12, 2008

no title

Ohh semalam tak update sebab kepenatan. Hee. Nih pun update sebab baru lepas sahur and takleh nak tido. Lagipun lepas makan, takkan nak tido kot :D Ohh 2 hari lepas, Rara ada terima SMS dari the very BFF, Mia. Mia cakap dia ade belikan Rara kuih semperit. So, dia mintak no phone kakak Rara yang 2nd tuh *Maaf yea, kakak yang 2nd nih tak berminat berintenet, jadi dia takde blog* Mia akan bagi kuih tuh kat kakak 2nd Rara mase kakak Rara dah nak balik beraya nanti :) Wahh, thanks Mia sebab ingat yang Rara ni suka makan kuih semperit! Rindu sangat kat Mia taw! Nanti kalau ada rezeki, kita jumpa and borak panjang ek. Dan tak lupa jugak, shopping kat TS sampai lupa daratan!
:6:
Inbox kat phone dah full. Rase sayang nak delete yang lama2. Ramai jugak yang wish birthday, tak putus2. Semalam pun ade lagi yang wish. Sampai hati lupa sehari okayy T____T Hee , tapi asalkan ingat pun dah cukup sangat2 dah :P Semalam kakak yang 2nd tuh ade call Mama. Dia cakap, dia akan bergraduate degree pada 27/10/2008 nih kalau tak silap Rara lah! So, dia tanya Mama, Mama pergi atau tak! Jawapan Mama mestilah pergi kan! Takkan anak sendiri nak graduate tak pergi tengok! Wahh bestnye nanti mesti naik KL lagi! Sebab masa raya nanti pun Rara nak naik KL && beraya di KL! Maklumlah, kalau duk terperuk kat JB nih, nak beraya ke mana? Bukan ada kenalan pun. So nak jugak lah beraya kat umah kawan2 kat KL. *Nak makan kuih sarang semut banyak2 kat umah Jiera* HAHAHA
:44:
Ohh dalam masa beberapa hari ni, Rara online agak lewat sikit lah. Sebab pagi2 nak tolong Mama jahit langsir. Kalau Rara tak tolong, lambat la siap langsir Mama, lagipun kesian lah Mama en! Hee. Semalam mase tolong pun, jari Rara nih dah sakit. Pegang jarum kuat sangat kot. Pastu dia macam ada gelembung air kat jari tuh, ape orang panggil? Melecet? Melepuh? Err entahlah! HEE
:17::21:
Shopping dekat JB tak best langsung okayy. Barang mahal, kuantiti tak la bagus mana kot? Barang mahal, tapi tak la cantik mana. Err nanti mase raya nak shopping kat KL, nak pergi beli banyak2 baju && seluar ROMP *Rara takde duit nak beli mahal2, ROMP je jadi laa* Pastu nak tengok sweater kat Zara! Pastu pastu nak cari kasut/sandle Vincci :P Orang kata JB rawks, tapi tak rawks pon! HAHA

10 comments:

Cik Choki said...

ish.. shira tu yg xabes explore kot? cuba carik kwn2 jb. pastu kuar menggila sesama kwn2 je. kalau kuar dgn mak, xleh nak gi kedai yg rock2 sket. hehe. kena gi kedai yg sopan santun je. nasihat izah, try carik kenalan from internet nie yg bdk jb. okay?

Mimie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shirarara said...

eyt izah. shira nih tak peramah.
kalau setakat kenal dlm tenet bole la
tp kalau nak jmp, i malu nyah!~
hikhik. lgpun kalau shira nak masuk kdai rock2 kat JB nih
ma takesah.
ma shira sporting lah.
dia layan jea kepala shira ni
ta caye tanye kakak! hehe
ma shira open minded orgnye,
sebab mama pon rock! :D

uNa !! said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !
sorisoriiiiii!!
bsday akk !
una xwish ag :(
una owg trakhr wish ea?
T.T

akk smt ari jd smoga pnjg umo dan murah rzki ea.
T.T

shirarara said...

hikhik. aah akk tunggu jea una wish
hikhik :) xdelh, akk saje jea.
wekwek :P
thanks una :D
cpt la cpt laa, doakan akk kawen cpt2
awwww!:)

Sara said...

Doakan kawen cepat2? hahaha.. dah x sabar2 ker kak rara. auww

ynn;) said...

rara noty oke T_T kene tnggu ynn tunang dlu ngn fwz br leh kawin.
*kemaluan*

shirarara said...

tak tunang dlu pon tape ynn.
terus terus kawen jea :DD
kalau nak nikah jea pon tape
jadi, pergi nikah skrg kahkahkah

reena said...

rara org jay bee rupanya...samalah kite.. mmg pon tak best shoppin' kat jb..nape rara tak pegi s'pore je..akk selalunya shoppin' kat sana especially time sales la.. *ihiks*

shirarara said...

kak :D
rara bukan org JB.
mama org JB. dia baru pindah JB
bulan 7 aritu.
HEE ;P
rara juge ade jugak shopping kt s'pore aritu :D
dan dan hujung tahun ni pun rara akan
shopping kt s'pore lg sbb ade
cousin kawen
akak JB area mana ye?
raya nih meh lh dtg rumah :DD