Friday, September 5, 2008

im yours

Citt. Kenape title camtu? Actually, saje je. Sebab minat lagu Im Yours by Jason Mraz tu. Best je. Starting lagu tu je dah best, tenang je lagu tuh. Sejak akhir2 ni, asyik pasang lagu tu je :smiley24: Ohh hari ni nak pergi bazaar ramadhan lagi. Cam best pulak sbb rambang je mata ni tengok mcm2 makanan. Hakhak :smiley12: Tergugat iman, tapi selalunye pergi dah petang sangat, dalam pukul6 camtu kot, sebab balik je dah terus siap2 hidang makanan and berbuka :smiley19: Kat JB ni berbuka pukul 7.09pm. Korang2? Hee. KL lambat en? Alaa lambat bape minit jee kan. Since puasa ni, takde ape sangat pun lagi yang menyeronokkan sebab just Mama, Rara & Adik je berbuka & bersahur. Kalau ade semua family kan best :smiley18:

Semalam sebelum pergi bazaar ramadhan, kitorang pergi beli barang kat pasaraya Penat jugak laa sebab banyak dugaan. Banyak betul air dan makanan best2 kat situ :smiley22: Tadi nenek buat lawak lagi. Nenek nyanyi lagu Burung Kakak Tua tapi nenek tukar lirik, sakit perut Rara gelak :smiley15:

Ohh start Rabu depan, celcom berbaik hati memberi Rara panggilan percuma untuk semua 8pax. Nanti panas la phone Rara kerana proses pendebungaan. Ngeh ngeh. Korang pakai la celcom. Ada X,ada segalanya Mase birthday, dapat panggilan percuma selama 7 hari taw. Untung en? :smiley27: Dapatkan simkad XPax anda di kedai perabot berdekatan :smiley3:

Kalau korang ada 30saat untuk hidup didunia ini, apa yang akan korang beritahu Rara?

:blink:

8 comments:

Cujie said...

huhu...

kalau aku diberikan 30 saat untuk hidup... akak ko ni nak cakap..

"nor... tolong jaga anak² aku, jaga mak... jaga diri... sayang semua..."

eh... kalau ko pernah dgr lagu i'm yours... mesti ko suka lagu... LUCKY from Jason Mraz ni... try ler.

shirarara said...

kihkih. sedih gila kakak aku nih bagi wasiat kat aku. kehkeh.

LUCKY? nanti aku download lah, tp ase mcm da pernah dengar tp tatau lah. ngeh ngeh :P

Sara Imanina said...

Ish.. sara pun suka kat lagu tu. sangat best.

30 saat? entahlah, nak cakap apa ek??

shirarara said...

ngeh ngeh :P
cakap jela ape2.
kehkeh :P
cakap la sara bagi semua harta sara
kat akak :DD

Sara said...

Wah, nak bagi semua harta sara kat rara?

cett.. Kak Rara nak ker..

Harta sara ni kebanyakkan nya buku.. haha.. tahan ker bilik yg dipenuhi dengan buku.. :P

Sebelum sara serahkan harta sara, kak rara serahkan harta kak rara kepada sara dulu.. hehehe

p/s: Kak Rara nak emel kak rara masa akak login bloggy ni bleh tak ???

shirarara said...

nih emel kak rara : queenshira@gmail.com

Mimie said...

sis rara, kalau mimie ade 30 saat je mimie nak cakapppp....


SIS , seronok sangat dpt kenal sis ! sangat sangat dan sangat ! :D

shirarara said...

mimie, sis pun seronok sangat dpt kenal mimie !

ohh i love love you lil sis!