Thursday, September 4, 2008

thanks bB syg!

Ohh, hari ni Pacik Despatch pos laju tuh datang lagi. Hari ni Pacik tu datang late, sebab hujan. Erghh.. Ngade2 betul. Tapi kali ni macam kecewa laa dengan Pos Malaysia! Sebabnye satu daripada barang tuh hilang! Thumb drive Hello Kitty yang Sayang belikan hilang :smiley1: Taktau nak wt cmne? Sbb Rara tataw Pacik yg hantar tuh dari post office mane.. Sedih,kan? Dah la tu, dah jadi camtu, Sayang marah2 sebab dia kata itu puncanya daripada Rara, sebab dia kata, Rara mtk kakak dia yang pos kan. Rara tade pun mintak camtu. Rara kata, kalau dia susah nak pergi post office, mintak la tolong kakak! Itu je, sebab dia asyik merungut susah nak pegi post office. That's just my idea, huhh sedih sangat! :smiley6: Tapi takpelah, maybe Rara ni jenis tak faham dia kot. Rara tak amik ati pun even tadi rasa terguris jugak bila dengar statement ni.. "Hunn lah nih! Suruh kakak B yang pos!" It's okae dear, I just keep it on myself :smiley22: Sebenarnye item-item nih dah lama Sayang beli, tapi Sayang nak tunggu dekat2 anniversary baru nak pos. Sayang kata, Teddy Hello Kitty tuh for my birthday and lain2 tuh for our 1st anniversary. Sweet kan? Hee. Btw, I love you more than you know, darl :smiley21:

Excited nak bukak! :D

Wow! Comel sangat!
One from my wishlist!
Cover CD; So cuteee!

15 comments:

Permaisuri said...

ehhh, comeeeeeeeeeeeeel :>>>

shirarara said...

hikhik. comelll kan ? :gelakjahat:

uNa !! said...

sangat bertuahh :]]]

shirarara said...

bertuah? hikhik. tahun nih lah
paling bertuah kot. hehe.
alhamdulillah murah rezeki akak en :)

enchek camera said...

wah
best nye dpt hadiah
wooooo
bru taw
rara uper nye peminat fanatik hello kitty
HOHOHO

shirarara said...

ngee. baru tahu?
:geleng: ape lah !
isk isk.

HOHOHO <--mcm santa claus mulak
kehkehkeh

Cik Choki said...

eh.. bkn ke yg num 2 tu wishlist izah? nape shira plak yg dpt. cis!

birthday shira nanti izah pakai baju maskot hello kitty, terkedek2 dtg umah shira malam2. mau x? hahaha

shirarara said...

izah, bestnye. nak nak!
shira dapat bayangkan izah dtg tkedek2 pkai baju maskot h.kitty
mesti comel tp izah larat ke?
izah dh lh mcm lidi
kahkahkah

shirarara said...

ouh num 2 tuh adlh wishlist shira jugak taw taw
tp tak muat tangan shira
gemuk sangat mouse itu kahkahkah

enchek camera said...

yelaa
bru taw
EHHEEH


HOHOHOHO cm santa claus??
HAHA
lawak je rara nie

shirarara said...

betul lah. kan santa claus gelak cmtuh
HOHOHO
eh lambat lagi lah xmas ! :P

cikyuyu said...

uikss.! cayunk ku RARA. ehyy. nie kerw present ur honey ehy.. ishh3!! canteq. gree.!! nnt suh powg len lak bg present. kih3

shirarara said...

eh ade plk present nk suro org bg.ngee.sori xreply msej,tade krdt lh uu . lately xde mood jea

enchek camera said...

HAHAHA
sape yg clbrte chrs
sy x pn
ngeh2


**smbg skg yer..dh x snggh myblog daa ek

shirarara said...

bukan sombong laaa :(
ade prob ckitttt :|