Thursday, October 30, 2008

my make up

**Kepenatan**
:47:
Hari ini sungguh kepenatan. Pagi-pagi lagi dah bangun dan bersiap-siap untuk ke Angsana. Ohh memang lh tak berapa best kt sana tp apakan daya, itu jelh tmpt plg dekat utk membeli keperluan wanita wkaka. Sbnrnye jauh jugak tp itu jelh tmpt plg senang nk pergi wlaupun pd hakikatnya susah jugak. Ahh ape tah merepek T_T Ohh semasa on the way ke sana, Haikal tertido dgn lena amat dan kasihan dia. Akhirnya dia terpaksa dikejutkan jugak. Tapi bila dah tengok tempat shopping, mata Haikal terbuka luas-luas. Bhaha :smiley12: Haikal dihadiahkan sebiji pistol. Wkaka. Habis semua manusia kat Angsana telah mati :smiley10: Sampai jea terus lh Rara masuk ke dlm Watson. Menyakitkan hati sendiri kerana bertanya pekerja2 di Watson itu, rasa mcm nak lempang mereka kuat-kuat. Kalau muka cantik tp perangai mcm bodohgilababi nak buat apa. Amik kau!


:52::52:
Sesi pemilihan make up dilakukan dgn lama. Wkaka. Kesian Mama terpaksa menunggu si anak kesayangan yg mmg susah nak buat pilihan. Rambang mata sedikit jea. Sbb Watsons itu banyak barang tak ada. Tah ape-ape tah. Tak best lgsung! :smiley9: Akhirnya Rara memilih lips compact powder from Maybelline, blusher eyeliner from Silky Girl. Kalau boleh mmg nk byk lg, tp byk stok yg dh kehabisan. Mungkin nnt lh, kt KL nnt, Rara nak pergi yg dkt itu apetah namanya di KLCC itu T_T Nnt lh dh igt nama akan diberitahu bhahah :smiley15:
:29:
Haikal sedang menyorok-nyorok di sebalik baju-baju itu

Ohh skrg ini Rara tengah menikmati rasa hebat KFC. Wkaka. Haikal makan kentang putar cake coklat. Cake itu ada "Rabbit", Rara pun nak T_T Nnt sambung lg lh klau ada idea ey, skrg ni tgh happy sbb dh kembali :smiley5:

13 comments:

queenrara said...

sudah teringat. kedai yg dimaksudkan di klcc itu adalah SASA :P
bahaha

Ynn Ainul said...

aww sasa lh bdn u :P

*tengs sygg sbb happy i dh kembali wahhahaw

queenrara said...

sasa lah badan i aww
badan u lah sasa dan incit fwz wkaka

*welkambeng syggg

Ynn Ainul said...

haha incit fwz mmg sasa.

u nk tak abg bangladesh?dorg sasa bangat :P

queenrara said...

wkakak takpelah
si muncet i tu pon lg sasa
abg bangladesh bg kat cik cukis tau
bahahaha

chokilala said...

woi! ngumpat i ke?
xmo la abangla, i da ada encik f.. lagi sasau.. oopss sasa =P

nape pixel ynn tu just ynn? kan izah suh buat ynn rakus. hahaha

queenrara said...

woi mana de ngumpat
kita berkutuk jea wkakak
ouh sasau ?
tamoh lh
xaxau lh . bhaha

pixel ynn itu kh? wkaka
sbnrnye ada yg dh siap rakus
tp tkut dimarahi wkakak

missbellachicaboom said...

bedak maybelline itu span die sangat tabest. saye suke bedak silkygirl je. murah dan best. lipstik itu saye pon suke.eyeliner pon suke.blusher pon suke.kesimpulannye saye sukelah mekap2 nih..=)

queenrara said...

saye ade beli yg lain juge sebenarnya
tapi tanak tunjukkan disini
untuk mengelakkan sebarang kegossipan
berlaku wkakakaaa

cikyuyu said...

rara yayam! ngee :p
uwekk3 da beli yg bwu ehyy..
meh sni blusher 2.. nk make up kan rara.. hahah! nnt kopem merah2.. hahha..juz kidding yanm!

queenrara said...

bhahah :P
blusher merah?
tak la, blusher rara tak merah sgt pon
td da testing dah masa pergi post office :P
wkaka

its me HANA communication blogger said...

ha.. da beli da yg baru..
baru je nk bg pnjm yg hana :p
pekerja watson mmg mcm tu, dahla kehulur kehilir asek ikut org je..

queenrara said...

masa rara pergi, dorang tak ikot ke hulu ke hilir
buat bodoh je T.T
pastu kan , nak tanya pon susah
kalau yang ke hulu ke hilir ikot kita tuh ok ape
boleh lh byk tny dorg
ni buat hal memasing jea