Monday, October 27, 2008

deepavali


Dari kiri: Cik Cukis, Incit Fizz, Datin Ynn, Cik Puan Chepsmore dan Cik Mira

Happy Deepavali utk Cik Cukis, Ynn Bayam, Chepsmore beskot, Incit Uni Kepoh, Cik Mira ramping, Puan Tiemc jelita, Incit Fizz hebat dan lain lain manusia yg berblogging. Wkaka. Sampai hati korang beraya tak ingat Rara kan? :smiley6: Rumah korang tak buat open house ke, sila-sila lah menjemput
:43::43:
Hoi. Dah lah, jangan marah lagi. Rara gurau gurau jelah. Hee. Td Rara dpt message taw, daripada kawan lama. Dia kata dah setahun lebih cari no phone Rara and lastly, dapat jugak drp kawan baik Rara, masa dorang terserempak kt KLCC :smiley4: Dia kata dia tengah bersedih sbb pertunangan dia dengan bekas tunang putus dah dalam sebulan lebih centuh. Teresak2 dia menangis masa beritahu Rara :smiley6:
:15:
Td ade kawan baik jugak from myspacing, ktorang tapenah langsung jumpa tapi betul betul rapat mcm siblings taw! Nama dia Niza, rindu amat kat dia. Dia beritahu Rara yg dia selalu tgk blog Rara ni Malunye rase, tp turut terharu sebab Niza sudi baca merepek meraban kat blog ni. Sayang sangat kat Niza :smiley5:
:42::42:
Ptg td Rara topup handppy, RM50 dpt extra RM20. Yay thanks to Rase happy sangat topup time perayaan nih, dpt extra kredit bhahah :smiley13:
:31:
Jemput mkn mee goreng, tade sesiapa nak bg maruku ke? Wkaka

6 comments:

chokilala said...

yang buruk2 je izah! rawwwrrr!
nape ynn rakus dapat org muda, cantik plak tu!

queenrara said...

wkakaka entah lh erk?
masa pemilihan org, shira tak tengok org pon
cuma tengok jantina jea wkaka

chepsmore said...

grrr...
babab kang..
u,ai kebisian..
sok my first paper T_T
wish my luck oke!

queenrara said...

ngeh ngeh babap lah
mana mana? tak sakit pon
pentipu ey?
sok first paper?
wkakak padan muka

Ynn Ainul said...

i suka i suka. i mmg muda + anggun + cantik menawan. cik cukis sila menerima dgn hati terbuka wjahaha

queenrara said...

wkakaka
u u..
mana maruku?
u cuti deepa gila lama
bak sikit tosei ke maruku ke