Tuesday, November 4, 2008

//146

Aaaaaaa sedapnya susu HL ni ! Dari dulu sampai skrg mmg susu ni #1 tau! Ade perisa lain mcm coklat, strawberry tp Rara tasuka sangat. Rara suka yang biasa. Bau & rasa HL milk ni memang best :P Setiap hari Rara akan minum secara tak ingat dunia :P Memula pagi pagi bangun tidur terus minum lepastu tengahari minum lg, kejap minum, kejap minum :P Plain water mmg jarang sangat diminum. Sape yang pernah try HL milk ni boleh lah kongsi ngan Rara apa pendapat korang about HL milk ni (:

Wah tasaba nak tunggu bulan 12 (: Jadual padat, best :P Maybe 4 Dec Rara & family akan balik KL utk buat passport lepas tu insyaAllah 18 Dec masuk Singapore *Mama suro ajak Mia pergi* yay, Abg Boy da nak kawen :P Harap harap Kak Seri bole jaga Abg Boy bebaik :) Tp Kak Seri mmg baik pun lh, harap berkekalan lh kan. Sweet nyeeee dorang!

Bby, bila nk melamar I? Wahahaau
:28:

*Menghitung hari*

Ahh bulan Nov ni cam tabest. Cepat lh December :P Doraemon, cpt lh, nk masuk dlm laci, pergi masa depan, tanak jejauh, cukup lh ke December T_T

24 comments:

Izzati Hazwani said...

susu HL tu memang sedapppp !
Tatau knape , tapi mmg sedap .
Dulu selalu beli .
1 kotak habis dalam 1 hari je .

Sekarang tak beli dah
sebab ibu dah taw sangat duit akan habis kepada SUSU ITU saje .

ღ~n0n0i~ღ said...

Susu???
uwekk..asal minum je kakn0i sure muntah..
rase kalo HL ni..kakn0i minum muntah x?
tah le..kaknoi tak tahan bau susu, pastu bila masuk mulut je rasa loya..
huhu..
bf asek perli je,dia kata x minum susu nanti x lawa..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Cujie said...

sape kata bulan november tak besh
oi oi itew bulan haaaa lu punya kakak² diberanakkan
ada tau ka???!!!

Cujie said...

yup suka sgt thiz HL milk...
tp HL ni ada competitor bcoz daisy from f&n
quite same the taste... smell
so kalau takde dipasaran...
cari je daisy...

queenrara said...

izzati hazwani dear :P

memang sedap kan? sebab bau dia tu , buat rasa asyik nak minum

*gian bau*

HAHA tapi mahal kan?
sekotak je dalam RM4 lebih kan (:

queenrara said...

kak noi sygg :P

ohh minum susu je muntah?
yeke? cuba la kak noi try :)
mana taw boleh ke.. sebab bau dia bestttt sgt. and rasa dia tak meloyakan lebih2 lagi time sejuk . bestnyaaaaa

queenrara said...

HAHA kak cujie gedik :P

apa pulak. sukahati ah nak cakap tabest . sebab tasaba nak pergi bulan disember :P wek

queenrara said...

cujie T.T
ahh pomot susu kt tempat abg krol ey?
wahahaha

Anonymous said...

i minum susu cap gantung je

queenrara said...

ni siapakah ini ?
mestikah cik cukis paku pakis ?
wahahahau :P
oh ohh minum susu cap gantung bagus lh T_T

nur liyana said...

cucu..
nak cucu tu..
wooo..
rara ni buat yana nak pegi beli sekarang jeh cucu ni taw..
suka giler susu begini..
tak kesah cucu ape pun..
minum jeh..
huwawaa~~

chokilala said...

tu la.. i la tu td.. i disable javascript pastu lupa nak enable balik. mula la menggagau2 carik mcm mana nak comment sbb sume jadik pelik

i ta suka susu biasa sbb mcm loya je. kalau ada perisa nya suka la. erm tapi tatau la yg ni bes. nak try gak. sila delivery =P

cikyuyu said...

rara waaa!~
besh besh besh susu nk susu!
uu nk susu nih. bole x?
rara bnje uu mnum susu yerk. ngee3!~

ohhh! nk cpt bln december yerkk.
yerkk yerkkk. cptknlah.. cptknlah!
x saba x saba! 14 dec tuhh. haha!

queenrara said...

nurliyana :P
same lah kita
suka gila susu kan
tp rara plg suka susu HL :P
ahhh best lh wkakakak
pegi beli pegi beli
7E pun ade!

queenrara said...

cik cukis, kenapekah loya loya?
apa incit fash sudah buat
*encit fash femes skrg aww*
HAHA . try lh . delivery?
nanti basi cemana T.T

queenrara said...

ahh yuyu nih
birthday dia je ingat :P
wat2 lupa lah nnt
wahaha :DD
masa birthday uu, rara ad kt KL ;P

cikyuyu said...

owh! kat Kl. mau pegi lah.?
bole ker? ngee.. mtk cuti,, ngee
bole suh rar bnje mkn donut king.
nyumm nyummm! besh beshh rara nk bnje
nk adiah nk adiah..

queenrara said...

nak pergi?
ahaa mcm lh rara ada masa nk meet yuyu
sbb ramai kwn2 semua dh ajak sana sini
jadual padat :P
donut king? apekahhh?
ada ke ?
yg rara tau burger king jea
nak banje yuyu tu tunggu rara kawen ngan anak dato lah

cikyuyu said...

HAHA!~
DONUT KING tuhh..
yuyu nak wat kat rara! nk post suh rara chubby mcm donut king. agaga!
owh da padat. ! uu mmg nak g sne tp xtaw agy bler.. nak g gewdix2 jupe kawan2 kat UKM. waa! nyeh3..
mau kumpul uwet dulu. ku ngak kaya lagik! nyaahhhh..
ayaya. tggu anak dato?
lmbt agy aa.. uwekk uwekkk

queenrara said...

cikyuyu bucuk :P
donut king? wahh
nak suro rara chubby ey?
mana boleh T.T
nanti kang gemuk gemik cemana ey? T.T
aaa bestnyaa bestnyaaa
kalau dpt meet yuyu :-*

chepsmore said...

ai suka hl..
sukasuka..
pena tu beli 6kotak..
xsmpai 2minggu:)
sedapsedp..

queenrara said...

awww :)
sedap kan
tiapkali i kua ng mama mesti beli
sekotak tu just utk 2 hari je :P

HANA bUdaK cEkElAt said...

susu hl ni lain dari yg lain sbb baunya manis n rasanya susah la nk digmbrkan. lain dari yg lain, tp mmg best sgt ;)

queenrara said...

hana budak cekelat :P
sangat betullah itu
hee best kan kan