Thursday, November 6, 2008

//147

Indahnya hari ini :P Wahaha act tiap hari pun yang terindah tapi hari ni special lebih. Seperti mana yang ada di dalam calendar comel itu, hari ni genap setahun dua bulan dengan boyf. Thanks bby, you make my life better than before :P Kalau tak kenal dia, tah siapalah diri Rara skrg T.T

pssst! Cute tak baju couple set ini? :P Ahh tak mahal pun, Rara beli dengan harga RM68 :)

Ohh semalam Rara tak update blog lh. Sbnrnye Rara dh updated dh, tp Rara remove sbb tetiba mcm menyampah tengok post itu wahaha :P Ey, semalam jugak Rara ade beli something tau :P Lalalala seronoknyaaaa! Rara dapat tambah collection cartoon mirror yg cute taw! Haa semalam Rara beli Minnie Mouse plak!

Rara dh ada 4 cartoon mirror skrg :P Ada , , Pooh dan Yay! Tengok lh tu, mereka semua berkawan. Lepasni handbag Rara lebih cute lg sebab ada cute mirror. Hee

And lagi satu, Rara beli benda ni, boleh letak kat my cute keitai! Ahaa comelnyaaa comelnyaaa. I ♥ lah! Rawr

Sweet tak? Sweet kan Rara sentiasa tersenyum lebar tiap kali tengok my cute Hehehe :P

Ok lah, Rara nak kacau kawan2 kat shoutbox dorang, bye bye Mwah mwah!

13 comments:

chepsmore said...

beli baju kapel set tu kt mana?
nak tugakk T_T

queenrara said...

baju couple set ini dimana?
di dalam almari wahahaha :P

beli kat timesquare :D
ahh sibuk lh tu nak beli
jangan beli yg sama , sibuk je nanti tertukar boyf plak

chokilala said...

i pun nak jugak.. tapi mahal la..
i kasik fashar tshirt cap pagoda je la..
kekekeke

queenrara said...

wahaha :P
cap pagoda? apekahhh
ohh incit fash suka pakai cap ey?
mahalkah? kira okay lh
mana ada couple set shirt murah camtu
selalunya RM100 ++ taw

chepsmore said...

kahkah..
jgn tertukar boyf sudah..
tape i nk beli gabo ayam..
sbb kamu suka ayamm..
:p

chepsmore said...

*kami

queenrara said...

ahh gambar ayam takde lh cit cheps :P
ada gambar ROMENtik je wahaha

nana said...

comelnye kak rara..rajin ye beli brg2 camni..

queenrara said...

aah lah . rajin lah sbb semua ni bukan duit kak rara
guna duit mama :P
mintak mintak je kt dia hehe
agaknya kalau dah kerja,
kak rara habiskan duit gaji kat benda2 camni kot

HANA bUdaK cEkElAt said...

huhu.. rara sama mcm hana.. suke kumpul menda2 tak pekdah ni. ;p ;p
rara pakai duit mama
hana pakai duit papa (chentahati)
huhu ;p

queenrara said...

tak faedah? kenapa plak?
bukan tak berguna
berguna apa ..

HANA bUdaK cEkElAt said...

ye :p bergune ;P
itu gurau je la
ades :))

queenrara said...

hikkk :P
hana budak cekelat,
jom collect benda cute sama sama :D