Thursday, December 25, 2008

Ranku



Pernah cuba ini? Apakah hasilnya? HAHA queenrara.blogspot.com telah mendapat 2/10. Ya, hanya 2, tapi masih bersyukur kerana queenrara's blog masih ada visitor dan viewer :14: Terima kasih. Rara hargai *humble* HAHA

Tidak pernah mencuba? Mahu mencuba? *Ahh, macam mencuba sesuatu yang aneh sahaja bunyinya!* Sila jangan berfikiran bukan bukan :87: Sila lah mencuba Google PageRank untuk mengetahui sejauh mana blog awak awak tu, hebat sangat kah:018: Ya, Rara juga tidak hebat kerana hanya mendapat 2. Tidak mengapalah. Dua itu nombor genap. Nombor genap bermakna adil. Satu untuk awak dan satu untuk saya. BAH BAH BAH. *Rara, cukuplah merepek* Ya, silakan mencuba :80:




Check Page Rank of any web site pages instantly:







Apa keputusan awak awak punya blog? Meh lah shared dengan Rara :005::109: Ohh silakan memberitahu di ruangan komen yang ada. Nanti kita boleh berbual rancak tentang itu. Last but not least; Terima kasih kepada semua teman teman yang memberi sokongan selama ini. Mari lah datang lagi ke blog Rara! HAHA *SUKA!*

18 comments:

cikyuyu said...

wooo. RARA PR uu same dengan uu jerk. HHHA
2/10. :p
same same same =)

buhsan buhsan lallallaa

queenrara said...

yuyu :))

Rara dah tengok awal awal dah blog uu punya
mostly pun 2/10 HAHA :P

.Nana. said...

nana punye xdpt pun kak rara?
dia tulis N/A
not available?

sickchild said...

bhaaaa.
aku pun 2. dari dulu tak bergerak gerak. hahaha

queenrara said...

Nana, thats mean tak banyak orang view kot?

queenrara said...

sickchild,

awal awal aku dah check kau punya BAHAHA :P
itulah dapat 2 pon okay lh. tp klau naik 10/10, aku buat kenduri weh
KAHKAH

.Nana. said...

oh gitu ke..
okayh..

queenrara said...

entah lah
tak sureee lh :[

oh Ynn said...

i sket je =.=

queenrara said...

u berapa?
1/10 ey?
ok lh tu. drp ada org terus N/A
dan tgk personal blog i punya
cuma 0/10 KAHKAH
adatlahhh

Permaisuri said...

i punya 1/10
hahaha tak pemess laa
eh macamna nak tau ni. hehe

queenrara said...

permaisuri

1/10 okay apa (:
apa pulak tak pemesss nya
kira still ada orang tengok blog u

chokilala said...

i punya still PR2 daripada dulu. mungkin kalau google update page rank, harap2 naik sket la. sbb i da pakai wordpress, seo lagi senang sket. hehe

amboi nak smpi PR10. blog chedet.com pun PR 5/6 je tau. u nak sampai PR10. hahaha

queenrara said...

chokilala. oh u pun 2 ke? i ingatkan blog u 3/4 camtu. bila google nak update lagi? HAHA. eh apa beza wordpress dengan blogspot pulak? kan sama je asalkan blog tu ramai pengunjung, kankan. no different lah i think

HAHA itu cuma impian lah. sebab tu i berani cakap, kalau dapat 10, i buat kenduri kalah macam mawi n ekin LOL

chokilala said...

oh, sbb pakai wordpress ada plugin SEO. tau tak apa tu? SEO = search engine optimization. so, blog u is more likely to be found by the search engines

haha. pr10 sgt susah la. try check pr yahoo or google. dorang mungkin pr10 la kot. chedet pr5. i da check. hehe

queenrara said...

chokilalang:)

i ada goggle analytics tu. i dah check blog i memang takda found by search engine. HAHA setakat beberapa hari ni laa. tatau lah kan. LOL. takisah lah asalkan blogspot n wordpress sama je pun sistem. post entry and shoutbox. same. HAHA

HAHA itu cuma angan angan lah. kan i dah cakap. aiyoo sebab tu i berani wat statement camtu. bukan i berharap betul lah. u tafaham ke? =.=

Permaisuri said...

hahaha. yelahh. layout yang ni lawo la. rasa cam nak cium2 ja hello ktty ni.

queenrara said...

permaisuri LOL
layout lawa? KAHKAH
cium lah HELLO KITTY
beliau pasti suka
dan mencium anda kembali :-*