Friday, January 2, 2009

Matsu

Bismillahirahmanirrahim.

:27: Entry pertama untuk tahun 2009 :) Ya. Semalam sangat kemalasan mengupdate. Takpa kan? :4: Hee. Sangat excited semalam sebab kakak kedua; Angah :116::12: balik ke JB. Si cantik manis itu sampai di JB lebih kurang pukul 4.45pm.

Eh eh, tadi kan, Angah membagi Rara Fasio Fit & Stay Foundation // compact powder :94::010: Hee sangat best lah sebab bila pakai bedak ni kan kulit merasa sangat :79::79: best lh :P HAHA macam ada kuasa magic kah kah :D :019: Harga sepatutnya berapa entah dan mendapat diskaun berapa percent entah dan harga menjadi RM39 mungkin, tak berapa pasti memandangkan Angah sedikit hilang ingatan :59:




BHAHA terima kasih Angah :12::80: Oh ohh. Tadi kami keluar :66: Means, Rara, Angah & Mama. Hee. Pergi area sini saja. Mulanya pergi CIMB Bank, keluarkan duit. Hehe. Dah boleh keluarkan ASB dan dah dapat pun dividen :P *Terus membodek topup kat Mama kahkah* Lepas itu kan kan, kami semua pergi ambil baju sekolah adik :123: Terpaksa menempah memandangkan Adik menjadi seorang pengawas :65: tahun ini. Selalunya kalau baju sekolah, :27: Mama yang membuat :D Cuma dulu Rara mengada jugak, tanak Mama buat, nak beli jenama "Canggih" :59: padahal bukan canggih sangat :) Eh dulu masa Form4, Rara pernah mendapat tawaran :57: menjadi pengawas tahu tak, tapi Mama tak membagi izin sebab Mama kata nanti pelajaran terabai. Sangat sedih, kan? :73: Kali ni adik jadi pengawas sebab Rara & Pak Cik jugak yang tolong mempujuk Mama :111::12:


Memang gambar budak ini tidak comel tapi ini blog dia, dia kata sukahati lh kalau nak meletak :P Kau jangan sibuk!

18 comments:

chepsmore said...

ehem ehem.dividen dah keluar?jadi u lagi kaya dr i.so sila membelanja!! i da membazir duit td T.T

queenrara said...

cik puan cheps :P

lol. dividen kua tapi dah habis bayar duit bil suma td. dpt sikit je. dpt rm2600 camtu je kot. itu duit mama lh :) u tetap membelanja i lh

uNa !! said...

blog akk makin lawaa!
eii dengki! dengki! haha

queenrara said...

UNA :)
terima kasih. eh, tabaik mendengki. blog una lawa juga. wek :P

uNa !! said...

blog akk makin hr makin kiut tao x!
hahah :D
akk sht ?
mari ajr una ttg photosop :)

chepsmore said...

haha.td i da membazir duit membeli kamera.sila merujuk posting terbaru T.T

queenrara said...

una darling :P
HAHA mana ada makin kiut
sama je tiap ari
akk sht lh yang :DD
ajar photoshop? BHAHA cemana nk ajar ni? meh dtg uma akk!

queenrara said...

cheps, u memang suka membazir kahkah

ღ~n0n0i~ღ said...

haha, byk duit ek~
sambil menaip ni sambil ckp2 ngan ibu~ hehehe~..penat gak ni,tp mls mau tdo~

queenrara said...

kak noi :P
alhamdulillah lh, both of my sis banyak jugak duit. dorang kerja and sangat bersyukur sebab kerja mereka memang bergaji besar dan okay lh jugak. kerja pun bgus. bukan riak cuma respon yang bangga secara positif bila tengok both of my sis berjaya :) walaupun rara takda berjaya mcm dorang, rara berharap rara blh buktikan kt dorang, rara pun blh kerja and cari duit byk2 :P

sickchild said...

arghh.
sape cakap kau tak comel memang buta. hiii.
tade hello kitty baru mau dishare?

uNa !! said...

dtg uma akk?
ahahha
una dtg t takot akk xtlyn
ngeh3

susah x kak potosop?
T_____T

ღ~n0n0i~ღ said...

alhamdulillah~
yerp..tu la namanya rezeki, rara untung sbb ada kakak2 ;P
xpe la.tiap2 org ada rezeki masing2,asal usaha je =)
wt masa ni kalo pasal keja tu,mama x bagi ke apa ke xpa la~ maybe keja rara juz teman mama kat umah,tolong masak (HAHAHAHA!)..
tu pon keja gak kan..kira berbakti gak pd family ^^

queenrara said...

sickchild,
betul lah eny. mana ada aku comel
kau yelah, comel gila, mcm jepun
geram aku tengok kau

ala aku tengah tak berapa nak sihat ni
sebab tu aku takda share pape
sebab aku talarat nak menyerang HK :P

queenrara said...

una una,
sapa kata akk tak terlayan :D
eh, akk mmg suka layan org
kah kah :)

erk. susah ke? tak la.
tak susah kalau dah tau basic, pakai serang hendap je lh
cuma akk tak power sgt lg
setakat buat mcm header kt atas tu
kah kah kah

queenrara said...

kaknoi, tolong masak? kah kah :P kelakar baca. pecah perut lah gelak. ekekeke. tapi sekarang mama takisah kot rara kerja. sebab tu rara sedang mencari kerja :D hehehe

aLya cHan ? said...

Dlm satu2 entri KakRara, kan .
Tak sah kalau tak ada gmbr .
Setiap entri mesti KakRara letak gmbr . Best wohh baca entry KakRara !

queenrara said...

alya chan ~

BHAHA mestilah. kalau entry tanpa gambar kan membosankan :)
thanks