Tuesday, January 13, 2009

Taggie

Tag by: EykaHamasuba


1) poskan gambar 4 orang yg anda rasa mukanya photogenik.
2) perkenalkan mereka / link dan kenapa korang rasa mereka photogenik.


Dia Ann. Kawan di myspace. Tapi rapat gila macam kawan baik dari kecik. Dia baik. Dia comel. Dia memang photogenik! :D


Dia Mymin. Dia baru berusia 16 tahun. Tapi macam matured kan? Dia adik yang comel :P Dia cantik, kan?


Dia Lieya. Dia seksi tapi memang sesuai lh sebab dia cantik. Kalau tengok semua picture dia memang best best :P Dia anak pelakon tau. Sapa tengok drama Bella? KAHKAH. Yang jadi ibu Bella dalam cerita tu adalah Mama kepada Lieya :) Apakah namanya?


Dia Farah Hasnita. Dia adik angkat saya yang comel, cantik dan ngada ngada. Hek. Rapat gila dengan dia macam true siblings! :P




HAHA tag sudah selesai. Atau ada lagi kah? Oh. Mentang mentang Rara dah sihat sikit :P Malas nak sambung tag tu, taknak tag tag orang lain. Kemalasan nak mempilih calon. Takpa kan? :D Lagi satu, rasanya link tak perlu KOT. Nanti kang kauorang add dia diaorang pulak. Tak pasal diaorang marah :)


Haa! Besar tak sticker HK ni? BHAHA sticker ni dah lama beli. Kira kira 2 weeks ago KOT :P Mama yang belikan. Masa tu pergi kedai kat area Nusa Perintis ni, lepastu Mama jerit jerit panggil Rara. Mama la silap. Sebab kalau Mama dah mentunjuk kat Rara, confirm lah Rara nak! :P HAHA. Seronok betul. Besar kan? Kepala dia lagi besar dari kepala Rara. Hek

Eh. Ada sapa sapa perasan tak aritu kat twitter, Rara ada cakap nak tukar ke WP? BHHAHA. Tak menjadi KOT. WP leceh lah, dan tak reti. Dah mencuba sedaya upaya tapi tak berjaya. *Sedih dan nanges. Oh. Takpa lah, mungkin Rara lebih sesuai dengan blogspot saja. Biarlah nampak kuno ke, tak maju ke, tak up-to-date ke, yang penting keselesaan :P

Ok. Rara dah puas membebel dan bercerita hari ni. Rindu nak borak borak semua dengan kauorang :DD

Pengumuman: Pssstt! Sorry sangat kepada semua blog yang mempunyai Nuffnang, Rara tak boleh masuk langsung blog korang :'( Celcom broadband still problem. Sapa sapa yang guna Celcom broadband modem E220, alami masalah yang sama tak?

13 comments:

Nur Syakirah said...

Helo0.. ;)
Cute arr akak ngan Hell0 Kitty 2..
ehhe. :P

queenrara said...

nur syakirah // e-rah :P

tadaaaa! dah tau dahhhhh e-rah
hikhik :DD cute ke? ala HK yang cute kan kan. missyouuuuu

nurulbalqis said...

hello kitty tu dah laa besar...
pastu cute...
mane x akak x ske kan...
hahahaha...

p/s; jam balqis tu brand quartz. harga 100+ jer...
jam akak yg mhl tu jage elok2 taw...
mesti menyesal gler ble dah x de..
ehem2.. ada orang jeles x ?? bhahaha...
:DD

ღ~n0n0i~ღ said...

m0rning dak bucuk~!
HAHAHA..tu mesti x mangun lg tu..
kakn0i kat ofis da.. :D:D

waa..besarnya sticker tu..
tu nak lekat katne lak tu..??

.:Hernee Nazir:. said...

rara tinggal kt nusa perintis gelang patah ke?

queenrara said...

balqissssssss :D

BHAHA
tau takpa
mama lh yang tunjuk
haa kan dah kena belikan! kihkih

ohh quartz. balqis pun jaga elok elok lah jam tu. pemberian ayah kan? kakrara suka jam kakrara pulak sebab tali dia nipis bangat. kalau tengok mesti rasa nak tarik bagi putus. hik. jahat kan :P

queenrara said...

kak noiiiiiii
itulah. rara belum bangun tadi hehehhe

besar en? taktau lg nak letak mana sebabkan belum berkemas bilik. nantilah bila free :)

queenrara said...

Hernee Nazir,
aah! hehehe :D

amoi chantek said...

moi gune oke jew broadband.. e22 tuh mcm mana? kenape rara punya bil 132rm? moi every month 99rm jew

queenrara said...

moii :D okay je ke? erk. pakai celcom broadband tp taktau type of modem ka? adoi. yg mcm kat header rara tu, kan ada broadband. yg tu lh E220. rara punya bil monthly just RM129 je, cuma every month saje nak bayar lebih :) moi beli modem lain kot. yang bayar RM4++ kot, kan? modem rara just RM2++. and bil rm129 every month just untuk 10 month saja. after 10month just bayar rm98 saja :D

Nur Syakirah said...

hehe.
missyoutoo. ;)

queenrara said...

sekarang ni sekolah en?
dah dah, kurangkan internet
belajar rajin rajin tahu

materials said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk