Wednesday, January 21, 2009

congrate sis in law


SELAMAT BERTUNANG 25 JANUARI 2009

Ikelas Aifa Nabiha

Tahniah kepada mereka. Hehehe. Macam tak sangka pulak
Aifa Nabiha (Efa) adalah kakak kepada boyf
Sangat baik hati memang the best sister lah
Diaorang ni dah lama couple, tapi baru nak mengikat
tali pertunangan
Alhamdulillah. Syukur lah. Bila nak bersanding? Ehem
Efa ni sebaya dengan Rara lah, tp perwatakan dia lebih matang


Actually boyf Rara ada 3 orang kakak Efa, kakak yang ketiga
Tapi dalam keluarga Efa yang banyak berpenat lelah
Parents pergi balik kerja, Efa yang hantar ambil
Bukan setakat parents tau, siblings yang lain
nak ke mana pun, Efa yang hantar ambil
Sangat baik hati, kan? Dulu masa boyf takda transport,
Efa lah yang tolong mengambil menghantar Rara di rumah.

Semoga hubungan mereka ni akan kekal.
Mereka sangat sesuai tau, walaupun selalu jugak lah
bertengkar depan Rara, tapi mereka cepat cool.
Semoga Allah merestui mereka. Amin.

BOYF's SIBLINGS & GRANDMA
Dari kiri (berdiri): Abang Arzan, Adik Bit, Boyf
Dari kiri (tengah): Efa, Adik Aiza
Dari kiri (duduk): Ewa, Mak Tok, Kak Afzan


BHAHAHA tak terasa cam kelakar Siap ada nama semua.
Ekekekek. Okay. Lupakan. Saja kenalkan. Kot kenal
Dalam siblings boyf, Rara cuma rapat dengan
Efa, Ewa, Adik Bit Adik Aiza.
Abg Arzan pendiam lah, Kak Afzan pula serius orangnya :P

Tapi, Rara paling sayang dgn Adik Aiza
sebab Aiza memang perlu disayangi lah
Kalau berjumpa Rara, Aiza mesti tersenyum, salam
mencium tangan Rara, sangat menghormati lah
Walaupun Aiza tidak boleh bercakap
tetapi dia sangat bijak dlm pelajaran tau.
Semoga Aiza mencapai kehendak hidup

Eh, kenapa Rara bercerita pasal family boyf
Sebab baru je baik dgn boyf HAHAHA
Bukan gaduh, salah faham saja lah
Err. Sayang dia lah, mana blh hilang dia tau
Okay, dah nak berhenti. Daa

7 comments:

Anonymous said...

awww!!
the in-laws..
semoga bahagia sygggg :)

missbellachicaboom said...

eh, kenapa pulak terjadik anon nihh.. itu yasmin tau rara yg komen.

queenrara said...

anonymous, BHAHA :P
thanks sygg :)

queenrara said...

isk budak yasmin nih
ekekek. terkejut i tau.
ingatkan kesiapaan lah tadi :D

oh Ynn said...

haha, sweet okay. cite psl keluarga mertua juga adalah satu coretan menarik

*tasaba mahu menjadi menantu keluarga pak nizar KAHKAH

queenrara said...

YNN sygg
wahahha. rindu syf sgt lh <3
dah berapa kali i call syf, ma dia ankat
lg lh buat i rnduuuu T_T

* i pon tasaba mahu menjadi menantu keluarga pak sapian. kahkah :D

materials said...

buy louis vuitton
louis vuitton uk
louis vuitton speedy
louis vuitton wallet
louis vuitton purses