Tuesday, January 27, 2009

My Second Sister

Hai semua. Hik. Dah puas makan limau
Tahun ni first time ber-Chinese New Year di JB
Bunyi mercun sangat memekak tak boleh tidur.
Maybe dalam 3 pagi baru stop. Tak ingat dunia betul mereka
Before ni kan Rara duduk area quartes polis,
so takda lah bunyi mercun yang tak henti. Nak kena tangkap

Kenapa dah lama Rara tak update blog Minta sorry ye.
Busy sangat memandangkan kakak kedua saudara mara
datang ke rumah. Yelah, masing bercuti kan.
Tapi sangat bersedih sebab kakak pertama takda balik JB
Selain melayan tetamu yang datang, Rara dengan Angah
menghabiskan masa dengan Atasinchi. Comelnyaa
Rara sangat jatuh hati melihat Mama dalam family Atasinchi
Kelakar sangat happy family okay.

Gambar ini adalah beberapa jam sebelum Angah balik
Puas Rara memujuk Angah untuk membagi baju yang dipakai itu
Baju tu adalah baju company Angah iaitu Naza.
Kat tepi tu ada word "PEUGEOT" Huwaa sangat seronok lah.
Tapi Angah kata baju tu susah nak dapat sebab Angah bukan
di bahagian marketing, tapi bahagian Finance. Ggrr

Comel sangat padan kan? Hehehe
Beberapa hari lepas, Angah membagi Rara bercakap
dalam phone dengan Abg Nizam (boyfriend Angah lah)
Then Rara sempatlah bertanya khabar juga.
Abg Nizam sangat baik hati sangat prihatin pada family Rara
Harapnya lepas dah kahwin dengan Angah pun,
Abg Nizam tetap rapat mesra dengan family kami.
Psst, tahun ni genap lah mereka ini selama 7 tahun.
Cepat lah berkahwin takda lah adik dia ni melangkah bendul

Boleh tolong Tolong mendoakan Angah cepat kahwin
Kalau Rara terpaksa langkah bendul, kena membagi hadiah
Sila mengelak itu kerana nanti kehabisan mata wang.
Angah sangat mementingkan kualiti barang, nanti dia minta
yang mahal. Tolong berdoa untuk permaisuri anda. Lalala


Boyfie suruh pergi mandi petang Ekekeke
Okay kena berhenti sekarang ni. Mmuaahh semua. Babai

13 comments:

Nur Syakirah said...

olla..
wa~
akak minat atashinci gak kew?
samela..
hik3..
cuma skank x tnguk mane..
ehehe.. :P

queenrara said...

hurm ada je. yelah

Wan_hazel said...

Atasinchi.hehehe.nanti sy doakan erk.chewah.dua2 kawen serentak.hehehe

queenrara said...

wan_hazel , tamau lah kawen serentak
sangat tak best :P
nak kawen lain lain
tp rasanya rara kalau kawen, simple simpe je kot :D

oh Ynn said...

haha i suka mak dia kepala mcm karipap.


slalu bdk rumah mst ckp
"len, cite karipap dh stat, tamo tgk ka. hahahak :PP

queenrara said...

HAHA ;]
macam karipap? sangat aneh kan?

HAHAHA comelnya mama dia
geram i tengok :P

Fatin said...

anda d tag.

;)

queenrara said...

LOL. membagitahu disini semata mata di tag?

hakim said...

huhuhu ske tgk kartun,,,patut ar....huhuhu...

queenrara said...

pakcik akim, apa patut patut? >,<

ღ~n0n0i~ღ said...

cakk!!
haha..kakn0i takleh on9 kat umah skrg ni,sbb adik pjm modem p1w1max akak. terasa sunyi & sepi lak tiba2..

ni kat ofis da..
sambil curi2 masuk blog :D:D:D
takpe2 kejap je.
hv a nice day!
*sambil pikir lunch ni nak mamam apa*
haha ^^

queenrara said...

kak noiiiiii, adoi. kat rumah bukan ada streamyx ka? kenapa adik meminjam p1w1max kaknoi? wuuuu

kekekke. suka sangat eh curi2 masuk blog. bgtau boss. keke :P hv a nice day too kak..

ღ~n0n0i~ღ said...

xde la.. kat ruma mana ade streamyx.. ada p1w1max tu je..
adik pinjam sbb dia kata perlukan internet skrg ni tp dia malas nk subscribe sdiri.Haha..
xpe la~ ngn adik watpe la nak kedekut2. lgpun weekend ni akak nak jadi bookworm.. kekeke..