Friday, January 30, 2009

Happy Stickers

Received Happy Parcel


( Parcel Kak Mizah sampai )

( Ada dua giant sticker Hello Kitty )

And now I have three Hello Kitty giant size stickers !

My Hello Kitty Thumb Drive ! 2G :)


( Cute bag with biggy ribbon )

Tata

54 comments:

aku.cydot said...

wah!
chumilnyer beg tu.
kiut like ownernya!
ngee~

queenrara said...

aku.cydot dear

hehehhe comel kan beg tu? thanks :P

+J[a]s+ said...

Salam Kak Rara..
Beg tu cantik+cute dan tuannyer pun cantik+sweet..
Hehehe..
Sticker tu lawa lah..
Dan bilik Kak Rara pinky lah..
Jas teringin nk bilik cm Kak Rara yg pinky !! =D

queenrara said...

Salam kembali Jas :)

Ye, beg tu memang cantik dan cute. Hik. Oit, tuannya sekali? ^_____^ malunya. Kalau lah readers setia tu baca, mesti mata dia bernanah. KIHKIH

Sticker tu cantik kan? Thanks untuk Kak Mizah lah. Sangat baik hati betullll. Teringin nak bilik pinky? Pergilah catttt. Nippon kan ada! :P

sickchild said...

hahahahaha.
bape rm ko bli pandrve tu sayang?
kat sini gilababes ah harga dye.
isk.

sickchild said...

hahahahaha.
bape rm ko bli pandrve tu sayang?
kat sini gilababes ah harga dye.
isk.

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

wah!! lawa beg tu rara...

oh Ynn said...

comel siot beg tu kahkah bpe ringgit tu weh yang?

queenrara said...

sickchild, aritu aku tengok kat sg wang RM59.90. tapi yang ni aku dapat RM48. Kira okay apa, 2G. Aku tengok kat KLCC aritu, RM79.90, 1G. Ggrr

queenrara said...

kak mizah, hehhee :P belilah beg camtu. terengganu ada tak? ni rara beli pun tak mahal. mintak diskaun :P

queenrara said...

ynn, comel siot u nih. hahaha :) beg tu harga sebenar RM49.90. i mintak kurang. dia bagi RM40, pastu RM35, pastu RM30, terus i beli :D kahkah

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

maigod. raraaaaa~~~
tiba2 jd histeria kejap tgk HK pendrive tu... ngee~
nak kirim boleh???? hehehehe...

(apsal lah dekat cni takda jual mcm tu semua.. T___T )

queenrara said...

vujie, takkan lah tak ada kot? u takpandai explore kot? hehehehe :D nak kirim? harga RM48. kalau nak kirim, kena confirm betul betul tau. hikhik

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

kedai jual HK yg sy slalu pegi tu dh moved ntah ke mana. skrg tgh hilang punca. Haha.
betul lh. betul2 nak ni. Hehe.
Rara kasi acc no rara ok.
nih email: tulangikankewl@gmail.com

queenrara said...

hilang punca? aduilah. cepatlah datang kl, nanti pergi kedai HK yang belambak :P okay vujie. tapi vujie nak account apa eh ? CIMB boleh ?

Fizz said...

hehe... somel sticker.. :P besar lak tu.. huuu~

queenrara said...

Fizz. Wek!
*majuk tak habis lagi.
sombong bong bong bonggg! T____T
sticker comel kan, mcm gf fizz jugak :]

aku.cydot said...

jeles sma kakrara sebab stuff² dy sume cute².
kat lgkawi susah nk cri bende2 yg kiut mcmtu.
adoiyai.
sian2.

yeah! santek ouh beg tu!
nak jugak la...
huhu.

queenrara said...

aku.cydot
aduila. jeles? stuff tu suma bukan limited yang, belilah :P kat langkawi takda, keluar lah dari langkawi kejap. heheh :P akak takleh imagine kalau akk stay kt langkawi, mesti akk memberontak. kihkih :D

nak jugak? meh kak rara tolong beli. hik

mieya said...

comel sgguh sticker itu...
mau 1 bleh ngak??
hehehe;)

pjan a.k.a fizan said...

alahai, mmg comel la koleksi rara...boleh buat idea utk bilik anak dara akak...beg tu pun...huhu seb baik anak akak baru 6 thn..tp sure dia pun nak kalau nampak gambar tu....

Nur Syafiqah said...

wahh..kak rara !
chumel beg tu...
ei,, gewam2!! grrr..
^_______________^

queenrara said...

mieya syggg,

nak 1 ? "tabolehhhhh" nada iklan umobile. hik. itu pun orang yang hadiahkan lh :)

queenrara said...

kak pjan :P
hik. first time nampak akk kt cni. takpernah nampak sblm ni. hehe :P thanks for droppin by. semua ni koleksi dr diri sendiri, family, boyfie dan banyaknya dari kawan kawan kak :P hehe. akak hias lah bilik anak akak macam kak reena, reenaonline.com. bilik anak dia cuteeee sgt :) beg tu pun, tak mahal lah. akk mesti boleh beli :D

queenrara said...

Nur Syafiqah dear,
kalau budak sekolah mesti suka pakai beg camni pergi sekolah. kakrara dulu pakai beg camni lah gi sekolah dulu. hik :P tp yang ni lagi comel lah kot. kekekeke

sickchild said...

aku pena tgk pendrive tu kat tenet. bapak ah sampai rm100 ++.
ari tu lak aku tengok kat BB RM89.
Mati hidup balik pun aku tamo beli.
wahahaha.

queenrara said...

enyyyyyyy sygg :D
tau takpaaaa. tp kalau kau nak murah sikit, RM59.90, kau beli kat sg.wang. kira okay lh drp kedai2 yg mencekik darah :P ekekeke.

queenrara said...

eh, tapi kalau nak thumb drive tu yg murah, RM20 kat lowyat, tapi 512MB je lah

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

kat ganu enggak ada brg2 yang unik ala rara...cam beg rara ru...gila nyr unik...hehehehe...nasib la duk ganu...waaaa

queenrara said...

hehe. kalau kak mizah nak, rara boleh tlg belikan. hehe. byk nya order dr org. mesti berboyot2 rara ke post office nnt bwk parcel2 tu :P

aLyaLya laLala ... said...

Cnteknya bilikss !
Kejelesan daku .......
Ehehe =]
Rjen mengupload pic nmpk ?

queenrara said...

hahaha :P demi queenrara's blog. mestilah rajin. bukannya susah pun nak upload pic :)

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

rara demo dulu beg tu...pakai pastu upload...leh la akak inagine besar mana...baru leh tolong rara belikan...kalau dapat harga rara lagi bagus...hehehe...rm30...murah gitu...demo2...akak mahu rara demo...

oh Ynn said...

hahaha sy setuju sme kak mizah. sy pn mahu rara demo. nk bwk pegi cls kene lh besar skit.

nnt dh kwin pn kalo bsar boleh masukkan pempers and btol susu baby kahkah

*nmpk sgt i ske handbg besa2 hahaha

queenrara said...

kak mizah, rara tak setuju. sbb rara ni berbadan kecik. bukan mcm org lain yg sama usia dgn rara. jd beg tu mst akan nampak besar. pdhal tak la besar mana :D

queenrara said...

oh Ynn. mmg beg tu boleh letak buku paper suma lah. jgn risau. hahaha :P mls lah nak menggayakan dgn beg pulak T_T

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ish...rara tetap kena demo jugakk...huhuu...mau tk..btw...slingbag HK lala pun lawa tau

queenrara said...

kak mizah, sling bag HK tu ori. hik :P yg tu mahal T_____T nanti nak beli lg, ada lagi satu pattern. ehehehe :D yelah, kalau rara rajin, rara demo eh?

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

wah!!! ni sayang rara ni...bape yer harga beg HK tu?? hehehe

queenrara said...

kak mizah, beg tu takda la mahal sangat. about RM169.90 without disc. kalau ada disc pun dalam 10% je. yg rara nak beli nanti ni murah sikit dalam RM89.90 je :)

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

wah!!! mahal tu...hehehe...nak beli yang sama ke??

queenrara said...

erk. buat apa nak beli yg sama? agagaga. still HK beg lah. tp nak beli nak pattern lain pulak :)

nanti kan, mesti mama akan cakap "rara bukan pergi mana2, buat apa beli beg banyak2?" pastu anak dia akan jawab "ala nanti nak balik KL boleh pakai macam2 beg" hahahah

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

akak ingatkan nak beli pattern sama warna lain...ehhehe

queenrara said...

kak mizah, hahahha :P kalau camtu, membazir je. kihkih. baik pattern lain. huwaaaa seronoknya kalau semua duit yg ada boleh guna beli semua HK . hik boros betulllll

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

hehehe...rara dah kerja yer?

queenrara said...

mana de keje kak. duk rumah goyang kaki je :D

hakim razak said...

huhuhu rara ni semua koleksi hk dia ada..gle gempak ar...xpe dh minat nk wat cmne..

queenrara said...

hakim razak, hahaha. itulah. dh minat, nk wt cmne :P eh, takpernah nampak you kat sini pun? :D selamat datang

hakim razak said...

ketuk kang pale rara ni...tu akim la...wahhhhhhhhh pe ar rara ni...xkn la gmbr yg hensem tu...tu blog lama akim. gmbr time kurus...huhuhu...dh gemuk pki blog br lak..bkn org br..rara ni...

queenrara said...

KAH KAH KAH akim rupanya. hik. mana la rara tahu. aduilaaa tak pepasal kepala rara kena ketuk. sepak kepala akim pakai kaki kiri. hik :P gedebush! watchaaaa. isk T_T apalah tukar tukar blog. mengada tauu

hakim razak said...

hahaha pe ar rara ni..akim sbb guna ada google adsense so akim guna 2 blog..klu akim sign in yg blog yg lg satu..akim xleh nk klik sendiri,hahhaha....pe ar rara ni xkn ar x cam kot..muka akim yg hensem ni...oh nk sepak pale akim...akim elak ar

queenrara said...

camna nak cam, kecik bangat pic tu ha. rara pulak bukan nak click pastu pergi ke blog akim tu. HAHA. click diri sendiri? memang sangat tak patut lah akim ni. hikhik. kalau camtu , buat seratus blog lah . nanti dapat duit secara banyakkkkkkkk

mademoiselle ain said...

owh..sangat pink dan hello kitty..
kadangkala cumel juga pink ini wlaupn sy bukan peminat fanatik pink..huhu

queenrara said...

mademoiselle ain amboi nama :)
ehehehe. oh oh, tapernah nampak pun? selamat datang :)

hikhik. ialah, kalau ada ciri ciri seorang perempuan mesti akan berjatuh hati juga dengan merah jambu walaupun lebih suka warna lain :P