Friday, March 6, 2009

Gula Gula Kapas



selamat datang ke blog gula gula kapas
semoga orang baik akan terus baik orang yang nakal
akan menjadi lebih sopan. hikhik. thankyou readers.

candyflossdomain.png picture by shi_043

KENAPA BUKAN QUEENRARA.COM?

rasanya biarlah queenrara tersemadi dalam kenangan manis.
mentukar nama domain mensemadikan queenrara dengan
harapan takda hasad dengki atau takda kata yang tak elok disini
semoga semuanya happy congrate kepada diri sendiri
kerana akhirnya sudah memiliki domain sendiri. hoooorayyy

oh ya. selamat hari ulangtahun kepada syafi tersayang. ecewahh
terima kasih kerana selama satu tahun enam bulan dengan
semoga semuanya direstui Allah SWT. amin.

ok nak lunch dah petang ni. babai darlings

36 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

skrg ni nak panggil apa??
SI GULA KAPAS??
hehehe.. nak panggil rara si kapas le.. kekekeke

Rara; CandyFloss said...

kaknoii bucuk macam

hikhik! =P panggil rara si kapas? tarik telinga kaknoi sampai panjang. kahkahkah

qeenaolala~ said...

p nme queenrara uh cumil
kak rara der nme bru
pggil akak kapas lar ni
jaahahah
:))

admire gler blog akak,cntek n cute!

J u l i a 。.゜✿ said...

hello budak floss gula2.

domain dah ubah, seperti membuka buku baru sebenarnya. buang yang keruh mengambik yang jernih. yang sedih / buruk kita tinggal dan jauhkan. stay sweet & happy okek.

Rara; CandyFloss said...

qeenaolala dear

tapi pada queenrara banyak .. uhm .. biarlah. kita lupakan dulu. tapi kan semua sama je. cuma nama domain je bertukar :) thankyou babe

Rara; CandyFloss said...

hello kakak julia honeygoncang :)

betul kakju. nak buka buku baru. ambil yang jernih saja, nak keruh nak babai jauh jauh. tanak fikir banyak =P terima kasih kakju. kakju banyak tolong rara tau. hihi. kakju pun, stay sweet tau. *huggles*

qeenaolala~ said...

betul2 tuhh,
hahah,
p tetap maintain manje la akak
:))

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

ehem2 wah memakai domain sendiri.
impress2~ hik3.
patut lah bertwitter slmt tinggal queenrara.bs lah bagai. hehe.

Rara; CandyFloss said...

qeenaolala :P

kahkah kahkah. manja? ish. merepek ni sygg =D

Rara; CandyFloss said...

vujie babyyyy

kah kah kah. ramai tertipu tau. hik =P kelakar. siap email suruh i fikir lagi untuk quit berblogging sebab akan bosan tanpa mentengok i berbebel bebel disini. hik =D

qeenaolala~ said...

wa!
qeena x mrepek,
jujur ckp,
:)))

na[d]iEya~! said...

sudah punya domain sendiri..
congrate² =)

Rara; CandyFloss said...

qeenaolala babe :]

thankyou dear!

Rara; CandyFloss said...

na[d]iEya~! sygg

hik. terimakasih sygg :)
tadi i pergi blog u then nak tgglkan message. tak boleh lah. error je =D cuba guna shoutmix.net. mungkin lebih better. this is just my idea =P

=azam= said...

huhu...udah ade domain sendiri....ingatkan sape la tadi mase kat twitter...tak kenal lak username tu

Rara; CandyFloss said...

=azam=

auchh. u jangan takda kenal i. nanti i meraung raung lah kesedihan. kahkah =D selamat datang ke gulagulakapas =P

spa.tt said...

congratz sbb da ade domain sndiri
n happy anniversary!!

moga truskan blogging selama mungkin n bahagia dgn yg trsayang ye..

erh.gile skema ayat aku.

Rara; CandyFloss said...

spa.tt

oh ingatkan spa q tadi =P thankyou thankyou hikhik

insyaAllah selagi hidup dan sihat akan terus berblogging dan insyaAllah ada jodoh yang panjang dan kekal akan terus bahagia =D

oh takpa takpa. skema sekali sekala je. happy weekend! =P

aLyaLya =] said...

KakRaraaaaaa ....
Tahniah utk new domain ni =D
Alya baru relink link queenrara.blogspot tuu. Hix2, glamer lahh domain baru ni.

Ada gula kapas tak?? Nak sikett.

didi said...

hey domain baru.
comel :)

PS: jumpa u thru k.ju punya blog. hope u don't mind rara,

✿ Rara ✿ said...

Alya Gula Kapas

hikhik! =P dah relink yea? alyaaaaa dear, thankyou bebiiii =D

nak gulakapas ? nah cepat bukak mulut besar besar. haa , ada rasa angin masuk ? gula kapas kan macam angin kahkah

✿ Rara ✿ said...

didi dear

omaigosh. really? =D thankyouuuuu *suka dengan banyak*

thru kakju blog ? hee =D ok ok , eh takpa lah . takda kisah lah . kakju is the best sister =P

didi said...

ehee :)

no probie :) siyes comel.

:)

✿ Rara ✿ said...

didi dear

hikhik =P thankyou sangat. puas nak fikir nama comel comel. minta tolong kakju then kakju bagi cadangan banyak sangat sampai tak tahu nak pilih apa =D semua pun comel!

didi said...

teehheeee ;D

k.ju kan suka kalo comel2 ni, so ape yang dy bagi sume comel :)

gula-gula kapas pun dah comel sangat2.
nanti lagi ramai la pencinta gula-gula kapas kan.

double triple comel comel.

ngee~

PS: kalo default picture u pegang cottonflos lagi cun rara! cadangan saja :)

✿ Rara ✿ said...

didi darling

hikk =P mestilah. kakju is the cutest sister kan. semua barang dia or apa apa kaitan dengan dia , semua pun comel . sampai tv dia pun menjadi comel =D

ohh thankyou membagi cadangan yang comel =P nantilah esok i beli candyfloss and snap piccie

didi said...

nahh tu pasal. tv bukan main berseri. bunga bungaan. berseri2.

beli yg besar2 taw rara. haih. eksited pulak tunggu picture baru rara ni.

didi pulak yg eksited. bluek ;p

ღ~n0n0i~ღ said...

haha.. kak ju ke yg suggest nama candyfloss ni? hee~ ada2 je la k0rang ni..tp mmg cute .. kan si kapas??

asal jgn letak nama SUGARBABY sudahh..sangat bahaya nama tu.. hahaha..

hmm..apa kakn0i buat kat bl0g kapas malam2 ni? kes x b0le td0..huuu.. ok2.. nk g td0 skrg..heee..

MH said...

rara nape tukar domain :(
susah nak cari :(
sedeynya :(
tapi nasib dia redirect tros..hahahhaa...
anyway ape sebab utama tukar domain neh?

✿ Rara ✿ said...

didi

nanti. kena tunggu =D

✿ Rara ✿ said...

kaknoiii doraemon!

kakju suggest raralovefloss but i change it to raracandyfloss =D hee

oh kalau sugarbaby adalah sangat bahaya tu tau . nanti tertanya tanya mana sugardedi nya ? kahkah

amboii pukul 2.30 pun belum tido . nak kena babap niii

✿ Rara ✿ said...

MH dear :)

kan redirect , kenapakah sedih ? dalam entri kan dah cakap , berharap agar queenrara disimpan dalam kenangan , dan candyfloss akan lebih bermakna =P ala jalan cerita blog ni tak bertukar , kan ? :)

chokilala said...

haa... ni baru la boleh mengomen. eii charger laptop i rosak lagi. ni mak i nak belikan lcd monitor tros. utk komputer lama i. i suka gak la. kehkeh. erm. tapi kena tunggu isnin/selasa la. sebab kedai komputer manyak tutup ahad. isk isk T_T

✿ Rara ✿ said...

chokolat celup

charger laptop rosak lagi ? u tak jaga elok elok kah ? petir kilat suma u takda off dan cabut dari plug ka ? adoi . dah lah mahal . kalau acer tu boleh la cari yang pirate , kalau dell ni , mana nak cekau , kena jugak beli yang ori , macam i hari tu , melayang RM150. ggr. beli lcd monitor ? habis lappy u bagaimana kah ?

Juice said...

rara candyfloss????
ermm kan quennrara dah ramai kenal,anyway pandai rara cari nama. sound cute n fluffy...

✿ Rara ✿ said...

Kak Juice Comel! =P

teehihi. takpa lah. walaupun ramai kenal, tapi kan redirect. biarlah tak dikenali =D nak identiti baru and hope seperti buka buku baru lah. thankyou kak juice!