Thursday, March 5, 2009

Pink Laptop Table

heee seronoknya beronline sambil baring confirm takda
sakit belakang lagi takda sakit jantung hati limpa semua
kerana meniarap sambil online kahkahkah. suka betul.
terasa macam pengantin baru. muka berseri dan teserlah ayu.
terasa juga semacam berada di alam disneyland hidup
bersenang lenang. wah takda terkata lah betapa gembira.

laptoptable1.png picture by shi_043

hello kitty yang belambak dalam bilik juga seakan menari.
hikhik. comelnya laptop table ni . boleh dilipat dibawa ke mana
it can be used on a sofa, chair, bed, or while sitting on the floor.

laptoptable2.png picture by shi_043

mula semacam takda stabil tau. tapi dua beranak ( mama)
takda henti menggodeh sehingga kaki table tersebut stabil.
sekarang ni dah stabil lah. takda berhenti kami dua beranak
membuat bising gara laptop table ni tau. cuba bayangkan.
kahkahkah. riuh semacam berpuluh orang sedang berbual.
ketawa berdekah semacam takda jiran sebelah rumah

laptoptable3.png picture by shi_043

ececehhh. gembiranya hati senyum sampai telinga tau.
mama pun jatuh hati tau. sebab laptop table ni boleh lipat,
very portable compact lah it is aluminium material tau.
sebenarnya boleh tinggikan lagi kaki table tu. cuma takda sesuai
terlalu tinggi di atas katil. takut jatuh tergolek.
sia pulak nanti. ekekekek.

laptoptable4.png picture by shi_043

tengoklah tu siap ada tempat letak air lagi tau
kalau tengok movie or sambil minum air makan popcorn
pun best juga ye? kahkahkah. mengada betul sejak akhir ni.
tapi kan, takda cuba letak air lagi, cuma meletak
cup icecream online sambil ngap ngap icecream. nyummy

huwaaa seronoknya update blog sambil baring
jangan jeles, cepat pergi order beli. hikhik

ok babai sayang semua nak mentengok movie ni. lalalala

33 comments:

missbellachicaboom said...

eh syg mana u beli ni? bape harga dia?

queenrara said...

yasmin sexyy auchh

harga tak sure lah. sebab kakak i yang tolong order dekat kakju and mereka berdeal berdua. hihi :) beli online lah. tiba tiba sampai kat rumah je tau!

sygg, u cuba lah tengok kat eBay, search elegant laptop table. pergi beli. sure tak regret tau! =P

missbellachicaboom said...

ohyeah?
ok ok sekarang gak i search.hihik. :D
penat tau baring sambil on9. pastu letak lappie kat perut. kalau boleh mengkuruskan takpalah jugak.
agagaga :DD

queenrara said...

yasmin bebiii

ok ok nanti dah berjaya search sila lah membagitahu. oi syg. jangan mengletak laptop atas perut atau atas riba, nanti akan ada effect tulang dalaman ka apa entah. i tak sure lah :P tapi sangat berbahaya lah sayang. cepat cepat mintak ibu belikan laptop table tau.

J u l i a 。.゜✿ said...

Rara lambat mandi pagi..

eh eh.. ngam ngam je ngan laptop eyh. pheww.. nasib baik lah sama size dengan si dell pink tu. camana lah kakju boleh lupa nak check size dia. tapi nasib baik ngam kan ? =D

cun cun semua pink !

eh eh handphone kepala kucing ! curi kang baru tau. =P

queenrara said...

Kakak Julia Mentanam Pokok Bunga

a ah. ngam ngam je tau. teehihi. takpa, kebanyakan size lappy kan sama. mungkin table ni memang untuk si dell pink kot? ekekekeke. terima kasih kakju =P

hikhikkk. hep. jangan curi. report polis sekarang jugak! :D

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

hehe best2!!
pink pula tu. cute sgt! hik3.

haih i xdapat nak borak kt shoutmix u. dia kata u dah banned ip i. T__T
agaknya sebab i guna wireless free college kut.

eih u perasan x i penah guna backgrnd yg sama mcm u guna skrg dulu? hehe. it suits ur blog dear..

queenrara said...

vujie babyy

best. pink pink dan sangat selesa lah. oh serious darling? mungkin lah. tak takpa. i buat supaya takda banned sapa sapa tau. hikhik. sorry babe :P

ohh ya? i tak perasan pulak. hik :P thank you! =D

ღ~n0n0i~ღ said...

w0w.. mcm best je lappy table tu..hahaha..adeh rara..jgn tunjuk benda yg bukan2 kat kakn0i time tgh sengkek ni.. =,="
tp kakn0i jrg pon ngadap lappy atas katil..
akak kat 0fis lagi ni..lenguh badan la.. arini blk lmbt..
exhausted!! meh cni dtg urut......

queenrara said...

kaknoii senyummm

sila check email. ada email menanti. kah kah kah. oh kaknoi, mana ada tunjuk benda bukan bukan. hikhik. kaknoi selalu online di office yea? dan selalu atas meja kan? tak pa tak pa. rara ni ada meja tapi tak suka guna. badan ni cepat letih =P aik? tak balik lagi. alahai. kesiannya!

Nazz said...

hah... kenapa yang mengkomen entry ini semuanya gadis gadis.. boy boy takda ka yang mengkomen... Rasanya rara telah memecah dominasi dan bertindak di luar tabiat nieh. dah boleh baring la yer skang. layan gak table nie kan.

queenrara said...

Nazz seorang lelaki

oh sememangnya readers blog ni di kalangan perempuan lah. rara jarang menjejakkan kaki ke blog lelaki :) hikhik. setia lah konon (harap harap kekal setia) wah. jom lah sama sama layan laptop table ni. best tau =P cepat cepat pergi dapatkan sementara stock masih ada sebelum tulang osteophorosis nazz mereput. kah kah kah =D

chokolat celup said...

eh eh. i sangat teruja plak post kali ni. sebab i dah lama carik mende yang camni. i dah google. kemahalan la plak. agak tak mampu T_T

queenrara said...

chokolat celup milik encik fashar

aucchh. u terkenan lah pasal entri i. i suka i suka. peluk u *kenapakah bacin saja* kah kah kah. hikhik. u jangan mentipu u takda mampu. u kan selalu menang contest. sila mencari contest dengan banyak dan menang secara sakan. ok =P

noheartfilin said...

perghh..cam best jer..

beli kat mana ekk? brapa ekk?

please let me know..tq

queenrara said...

noheartfilin dear

hik. tak macam. memang best =D cuba search kat eBay or lelong. harga tak confirm =P

-N e Y r A- said...

ready ye cik rara. saya mahu mencuri laptop table itu!!

haha. nice lappy u go there. tp saya tidak boleh membeli dell atas nasihat lect2 saya. :)

keyboard anda sangat kreatif. wakaka

queenrara said...

eyra

kalau terer cepat lah curik. sangat menjadi takda kisah niii :)

oh. kenapakah takda boleh membeli dell? lect kamu kah membelikan laptop untuk kamu? ngee :D oh dell sangat hebat. takda pernah buat prob. sayang lappy :P hikk. berjiwang pulak. yakin pada dell sebab takda cetak rompak macam acer. acer sekarang banyak yang cetak rompak. kat lowyat belambak betulllll :| dell perlu order online, jadi yakin lah ia nya original kerana datang terus from company :)

oh keyboard saya comel, kan? wahahaha

-N e Y r A- said...

haha.
ada la masalahnya.
tidak mahu beritahu
currently using acer now.
kerna laptop sebelom ni sudah patah.
maka ketika tiada bajet yang banyak + mahu cpat2 beli acer juga. tp dr supplier trus. ahha.
kamu order online yakni mmg ori la. mungkin tiada masalah.
ye keyboard kamu comell.
mouse juga.
mouse saya hanya lah baby mouse berwarna pink. :p

Meyra said...

wahh! nk jugak mcm ni. syok je on9. xdela jap duduk, jap terbaring.saket hbs tulang blkg neyh..rara bluetooth kn cpt meja tuh.kui2 ;p

ღ~n0n0i~ღ said...

mouse kakn0i lak transparent, abes nmpk wayar2 & komponen kat dlm..smpikn b0s akak ckp

"eh..m0use rosak tu p0n nak guna ke?"

aishhhhhhhhhhhh...

best ape.. transparent mouse ni! hahaha..

pagiii..
arini dlm sejarah,akak smpi ofis kol 7.30 pg.. da le smlm blk lewat.. smpikan b0s pun berkata
"kann best kalo sume staff camni!"
*kembangggg kembanggg kena puji*
tapi dtg je awal pon..xwat keja pon..seb0k masuk bl0g si rara hello kitty ni pepagi..kekeke

oh ye.. katne rara beli keyboard sticker ekk? tetiba rasa nk jugakk le..cam best je..

queenrara said...

eyra babe

hikhikk =P macam macam jea budak kecik ni tau

queenrara said...

Meyra tutup mulut

aik ? bluetooth kan meja ? ok ok , cepat lah on bluetooth ! =D

queenrara said...

kaknoiiiii amboi amboiii

hikk. boss kaknoi mcm sporting je. dah kawin belum ? handsome tak ? kah kah kah :P

haa. report kat boss. report . pagi lagi dah tengok blog. ngee. pergi sana buat kerja. nanti rara pulak kena marah dengan boss. agagagaga

oh sticker keyboard ni rara beli dekat tempat nak belikan kaknoi thumbdrive tu. yang ni RM20. alang alang nak beli, biarlah beli yang betul betul bagus =P takpa takpa, akak jangan risau. tunggu je :D

anarm said...

wwii... menarik btol la table laptop ni.. huhu.. nk beli satu ah..

Rara; CandyFloss said...

anarm

ohh lelaki kedua mengkomen entri. hikhikk! =P belilah cepat cepat. nanti dah beli, membagitahu lah. boleh lah rara tengok :D

Luth Textile said...

aiseh, punyala hebat!!
segala - galanya atas katil..
nnti kita tambah toilet lak k atas katil..

Rara; CandyFloss said...

Luth Textile, lelaki ketiga comment di entri

aik? aneh lah. tiba tiba sang lelaki banyak menginap disini. oh terima kasih :)

haa. sekarang ni semuanya atas katil. kahkahkah. nanti kalau ada toilet atas katil confirm lah takda bangun bangun dari katil =D

NurFiera Mohd Zain said...

thanks la table 2
nk cari 1
hrp2 jupe
nek terbakar asik ltk ats pehe
:P

✿ Rara ✿ said...

NurFiera Mohd Zain :) amboi nak nama penuh tau

thanks la table tu ? aik ? haha . takfaham . kenapa thanks pulak ? =D oh jangan letak atas peha , tak elok . nanti reput tulang =P

NurFiera Mohd Zain said...

typo2

thanks sbb display table yg sy nk cari2 slame ni
slalu xdpt bygkn cane rupenye
ni br tau cane rupenye

huhu

✿ Rara ✿ said...

Fiera Dear

banyak jenis tau laptop table ni =P cubalah search kat eBay or lelong 'elegant laptop table' hikhik =D

Natasha Rahman said...

wow.pinkish room