Monday, March 9, 2009

Shopping Laju Laju



ok hari ni memang macam seronok lah sebab berjaya pergi jusco
sendiri tanpa perlu naik bas. membawa mama, angah adik pergi
jusco naik kereta. berdrive secara selamat walaupun lambat
hikhik. macam tak betul masa nak keluar dari parking, tersesat sesat
sampai mama mula macam nak mengamuk sabar mama, sabar.
orang belum pernah sampai ke jusco bukit indah tu berdriving sendiri.
ok sekarang dah terror lepas ni kita pergi jusco setiap dua kali sehari



ni item pertama yang dibeli sakan betul masuk shop yang pertama
semacam takda pernah jumpa shopping complex
sumpah. kedai tu best sangat sampai terjojol biji mata tengok
semua item. angah pulak sibuk kat bahagian earring sampai terduduk,
tercangkung, tertonggeng ter.. ter.. ter lagi lah.
ok yang penting jam yang dibeli sangat comel. terima kasih mama
sebab membelanja jam yang sangat mengikut citarasa anak beliau ni
ok. mama pun membeli wallet hello kitty ok mama pun terpengaruh



item yang kedua dibeli haa kalau tak, taknak jugak beli
harga sebenar RM56.90 semacam takda berbaloi lah, baik membeli
hello kitty secara nafsu yang penuh. tapi sebab hari bertuah,
mendapat jewelry chest yang sangat berpatutan. cuma RM30 satu.
jadi beli dua lah. satu untuk angah satu untuk
thankyou angah sebab membelanja. beruntung betul nasib.
semua orang sibuk nak membelanja. sayang semua orang



sengaja nak letak jewelry chest ni secara banyak
sebab dia comel. boleh pulak harga dia menjadi sangat murah.
masa angah dah membeli dua, tinggal lah satu.
entah siapalah yang beruntung membeli lagi selepas itu. hee
ada tempat gantung earring necklace. mirror pun ada.



kan rara pernah membagitahu, tak sah kalau pergi jusco
takda singgah lovely lace. mama mesti masuk. bila masuk mesti beli.
flower kat atas ni cantik. mama pulak memang nak hiaskan rumah
ala ala english style. angah letakkan fragrance oil 'Teddy Dreams'
yang dibeli di lovely lace jugak. fragrance oil itu adalah yang digunakan
untuk kedai lovely lace tau. rumah mama sekarang ni dah berbau
lovely lace shop tau. seronoknya!



ni pulak oil burner yang comel
suka betul hati kegirangan menari bila rumah berbau kedai
lovely lace. mestilah jiran sebelah rumah akan bercemburu.

ok masa untuk tidur ni. update secara laju untuk tidur cepat
esok, oh, ok hari ini lah kiranya, akan bertolak ke kuala lumpur
jam enam petang. mungkin akan sampai dalam pukul sebelas malam
insyaAllah. candyfloss readers semua tolong doakan semua selamat.

ok babai cepat selamat malam

17 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

have a safe j0urney ok rara!! ^^
kakn0i baru bangun..haha.. asal cuti je bangun bkn main lmbt lagi..

once more,
HAVE A SAFE JOURNEY ^^

Azam said...

datang kl lagi eh..rajin rajin..

have a perjalanan yang menarik dan selamat...dan gembira dan happy dan lain lain..ehehee

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

cute lah jewellery chest.
dh tu pink pula tu. haha..

jalan baik2 tau.
meet up dengan sickchild eny nanti jgn meraba di tempat awam tau. hik3.

♥J-A-S♥ said...

Selamat pergi dan pulang Kak Rara.
Take care !!
Benda semua tu sgt chumel !!
Jas ske sgt !!

✿ Rara ✿ said...

kaknoi

hikhik =P thankyou so much. kita meet rabu ni boleh ? :D

✿ Rara ✿ said...

azam

teehihi. rajin tak rajin jugak lah :) penat tau ulang alik. kahkah

✿ Rara ✿ said...

vujie dear

thankyou sygg. oh takkan meraba lah. bercium secara banyak dan taknak lepas jelah kot =P

✿ Rara ✿ said...

lil sis jas

kakrara dah selamat sampai ni. terus pergi rumah kawan ni ha =D sekarang kat setiawangsa. hikhik

ღ~n0n0i~ღ said...

rabu..??
aiy0k..
rabu kan akak keje =,="

✿ Rara ✿ said...

kaknoi dear

ok how about sabtu or ahad ni ?

ღ~n0n0i~ღ said...

sabtu or ahad mungkin bole.. hehehe.. ya..bole2.. nak jumpe katne?

✿ Rara ✿ said...

kaknoi

kalau boleh yang mudah untuk kaknoi lah. taknak kaknoi penat pulak :) sunway pyramid dekat tak ?

ღ~n0n0i~ღ said...

hehe..kalau paling mudah,bg akak kat kl sentral le..heeeee~~ tmpt2 lain akak x biasa lg.. =D=D

✿ Rara ✿ said...

kaknoiii

kl central ada apa ? teehihi. takda apa yang best pun. ramai orang pulak tu =D

ღ~n0n0i~ღ said...

hee..maksud akak,akak biasa g ctu je..hiihihi ^^

Shah Alam -> KL Sentral -> LCCT

kal0 nk blk sbh kan biase gi sana je la.. ^^ hahaha... akak ni mmg jrg round2 KL

Natasha Rahman said...

babe,i ader minat satu phone hello kitty bentuk heels.comel giler.
:D
i will buy soon kot.
heheh

✿ Rara ✿ said...

Natasha Rahman

ohh i dah tengok that phone. ada jual kat S&J kan ? =P belilah. hihi. i tak boleh beli. kalau beli takguna . sebab ada tak pakai fixed line