Thursday, March 12, 2009

Hari Senyuman



alhamdulillah akhirnya selamat jugak rara sampai ke kl
bertolak dalam pukul 6pm sampai kl pada 12am.
terus ke setiawangsa, rumah besties, mia
thanks mia, sebab sudi tumpangkan kat rumah mia.
lepastu hari selasa, mestilah nak jumpa yang tersayang.
mula dia amik kat rumah mia, pergi carefour wangsa maju
sebab nak makan nasi ayam barbeque yang.. err.. delicious ok.
sepanjang jumpa syafi, senyuman ni takda henti. rindunya.





hee tengok lah muka dia. dia tak berapa sihat lagi tu.
dah lah makan durian tak ingat dunia. padan muka. hehe
lepas kitorang pergi carefour, pergi pulak jusco wangsa maju
seronok sangat sebab dah lama tak jalan macamtu
shopping sambil tu dia akan sama pilih hello kitty
so sweet. ada lelaki yang takda suka teman girlf shopping, tak best.





little twin star keychain. nampak terus amik
syafi pun suka. dia dah sibuk fikir nak letak kat mana.
tak habis nak letak kat kunci. cubalah letak kat telinga
supaya menjadi earring. . ok sorry sayang hee





rilakkuma phone strap ni syafi yang amik.
dia cakap sebab comel. ok. memang comel. pandai dia.
makin bertambah lah sayang macamni pada dia kahkah





hey, mana boleh masuk kedai orange takda beli hello kitty
mesti ada, walaupun satu item. hee. sebenarnya kan, dah lama
nak fyring pan ni. tapi syafi akan perli
"sayang pandai ke masak?"
haih. tak baik tau. huwaaaa. takpa takpaaa.




ok . jangan lupa pemberian mama mertua
nanti mama mertua akan berkecil hati pula.
mama syafi membagi jam berbentuk cincin juga cincin betul.
takda faham takda faham takpa. sila semak kamus.
barang yang dibagi oleh mama adalah dari mekah.
mama kan pergi membuat haji sebulan yang lepas. hee
thankyou mama i miss you. belum dapat jumpa mama lagi,
baru jumpa dengan siblings syafi je. sebab mama abah sangat busy.

darlings, tunggu next entry yang happening tau. babai

6 comments:

oh Ynn said...

kah kah kah. sengal je syf tnya u cmtu.lenkali ckp je, eh dh kwin br u xnk msk :P

✿ Rara ✿ said...

yiyin bacin takmandi

kahkah. masa dia tanya camtu, mesti i letak balik benda tu, lepastu nanti i jalan taknak tengok dia pun. pastu nanti dia merajuk. haha. pastu nanti i pulak merajuk sebab dia merajuk. *kenoneng

ღ~n0n0i~ღ said...

pndi masak ke rara?
hahaha..jangan pandai dulu..
sbb kakn0i tak pandai lagi.. kekeke..
tak bleyy tak bley
kena bagi kakn0i pandai dulu baru rara b0le pandai...

✿ Rara ✿ said...

kaknoiiii cayanggg

hikhik. pandai sikit. sikit je.
kaknoi tak pandai ? kahkahkah.
rara pandai masak tau. tapi ada jugak yang tak pandai
tapi tak boleh selalu masak
takut nanti orang jemu sebab terlampau sedap. wekkk =D

Juice said...

ala korang ni x pandai MASAK????
tengok juice ni paling pakar memasak maggi rendam2 ngan air hikhik...

✿ Rara ✿ said...

kak juice yang comel

kahkah kahkah. tergelak macam spongebob rara bila baca comment comel dari kak juice. hihi. kalau masak maggi rendam rendam dalam air, ellyda pun pandai =D