Saturday, April 25, 2009

Kawaii Koumoku



happy weekend everyone masing mesti sibuk
dengan hal masing di hujung minggu macam ni.
sekarang ni musim panas, kan sila tolong menjaga
kesihatan untuk body yang baik suci murni.
err apalah budak ni merepek cukup. berhenti sekarang.
eh mana boleh berhenti. entri baru bermula. dengki lah tu.
ok pada yang dengki taknak baca bercerita, pergi main
jauh sampai cucur atap sana. pergi sana. pergi
tapi lepas habis baca ok





"eh rara buncitnya perut bear tersebut "
ok tak nak dengar comment berbunyi semacam itu.
tolong jangan. ulang lagi. jangan. tell you
nanti bear akan merajuk terus bertukar jadi warna merah.
cepat comment cakap
"eh rara comelnya bear tersebut "
jangan membantah. bagi lah semangat sikit nak update blog
tiap hari dengan comment yang membina bangunan setinggi
88 tingkat sempena tahun kelahiran 1988




"eh apalah rara ni. meletak cartoon
bermuka ketat tersebut
dalam blog gula kapas ni "
tolong hormat sikit, boleh mintak tolong jangan merungut.
cartoon tersebut comel apa. memegang binatang
yang bermuncung kuning. benda tersebut didapati
di dalam kinder joy pergi cepat dapatkan. boleh membuat
hati bergelak ketawa secara berdekah - dekah





ini. ini apa ini, itu mini dolls. adik membagi pada
ok walaupun selalu bergaduh banyak menangis sebab adik,
beruntung sebab selalu dibagi benda comel macam ni.
tengok baju dia. tengok baju dia. cantik kan comel kan
ok cepat jugak pergi tempahkan baju kahwin untuk
berdesign macam tu cuma tambah sikit renda warna putih.
eh apa merepek lambat lagi kahwin. jangan tanya bila.
oh syafi, i selalu sayangkan you

ok nak pergi lunch ni. korang yang dengki tadi tu mana mana
eleh tak berani mengaku pulak. seronok kan sebenarnya entri ni
ah takda takda. jangan dengki lagi. perkara paling hina lagi terkutuk


cukup cukup. boleh pergi comment sekarang. babai

25 comments:

sickchild said...

comel duhhh sumeeee.
hahahahahaha.
aku suke aku suka la!
hikhik.
jeles btul.

Rara; CandyFloss said...

sickchild // haha kau peng'comment' yang bagus . aku suka . aku suka la kau . KAH KAH KAH . comel . macam kau .

sickchild said...

hahahahaha.
woi ko bli teddy tu katne?
living cabin la tu.

Rara; CandyFloss said...

sickchild // eh bukan . aku tak beli . tadi aku geledah bilik mama . lepastu aku jumpa and terus mintak dia =D

sickchild said...

woih nakal betul budak kecik ni.
haha besa tapi kecik.
aku lagi kecik ok.
aku kan awet muda.
kahkahkah.

Rara; CandyFloss said...

sickchild // ahh kau memang budak kecik . pendek pulak ! (padahal sama tinggi)

nurulbalqis said...

Cartoon muka ketat tu memang comel..
Hahahaha..
Balqis ngan adik Balqis yg perempuan dapat siput huduh..
Serius, sangat x comel langsung..
Yg adik lelaki tu dpt katak..
Haaaa.. yang tu memang sangat comel ;)
Dah laa hijau, geram jee tngk, klau bg kat Kak Yuyu mesti diaa melompat kott :D

Rara; CandyFloss said...

balqis // haha si purple tu betul betul buat muka ketat tapi comel sebab dia pegang anak itik . bhahaha =P eh siput ? haha belum pernah dapat lagi . katak pun comel eyh ? kakrara geli dengan katak even gambar / cartoon / real lagi lah tak suka . hahaha =D

sickchild said...

wuakakaka.
ko lagi pendek.
hahaha
(tanak ngaku)
weh aku nak wat blog lagi satu utk ribbon aku.

=D

Irah_Chan said...

waah.sume bear tu kiut2 belaka.hikk ;P.

Rara; CandyFloss said...

sickchild // haha aku lagi pendek ? kau jangan macam macam . kau lagi pendek tahu ? :D itulah . memang aku suruh kau buat blog lagi satu kan ? yang kau letak kat personal blog kenapa . bhahaha

Rara; CandyFloss said...

irah_chan // thankyou

Ynn. said...

kenape bear tu lg gemuk dr i bhahaha * abaikn arahan psl bear betukar jd merah kah kah :D

hohoi, i tnjuk td yg pepel kt ayun sbb ayun kn itik so die bwt mke wkaka :P

hoii baju die sgt cntikkkkkk, i nk lh *tempah baju tunang ngahaha siap ade bunga ohhh

Rara; CandyFloss said...

yiyin // haa aiyok aiyoookkk . dia dah bertukar warna merah dengan muka bengis nak pergi makan u . bhahaha =P perut dia comel . i suka picit picit . haha

hik =D mesti comel muka ayun . meh nak cium ayun sikit . mmuahhh =*
( sambil mencium itik tersebut )

baju tunang u macam tu ok ? i buat baju kahwin lepastu bunga tersebut ganti dengan hello kitty . merepek tak ?

Ynn. said...

kah kah kah hk mcm mane kah?hk yg besa di dpn baju u? ehem atau kepalanya saja?okay kepala pn comel :P

Rara; CandyFloss said...

yiyin // kepala pun dah cukup manis kan ? atau tangan HK lah yang besa dekat depan bra . bhahahaha =D

Azam said...

hehe..mesti anak anak you nanti dihiasi comel comel juga...

Rara; CandyFloss said...

azam // hihi mestilah . anak anak i nanti mesti kena comel . kalau dia tak nak comel comel , i jual =P hik

myzatulHanim said...

eh.
i prnh bg 1 teddy bear kat my bf.
n prt dia pun muncit.
hahah!
n kiteorg pggl di si buncit.
tp sgt kiut!
mcm bear u tu :)
*harus puji nnt rara mrh.hahaha!

cantek lah bj doll tu.
i nk pnjm bj dia blh?
hehhehe!

Rara; CandyFloss said...

hanim // eh u sama dengan i . bagi teddy bear dekat yang tersayang . kalau cerita dekat orang lain mesti diaorang akan cakap "apa ? bagi teddy?" lepastu gelak perli perli . benci tau . haha . eh cantik kan ? mana boleh u pinjam sebab baju tu i dah order untuk wedding nanti . kah kah kah

myzatulHanim said...

erk.
slh ke bg teddy bear kt bf?
ish2.
ade ke ptt org perli2.
pangkah org tu!
hahah!

wah2.
bj kawen?

*ngah pkir mcm mn plak lah bj syafi nnt.??

Rara; CandyFloss said...

hanim bebi // aah . ada orang akan perli . seakan akan macam tak sesuai . bagi mereka , teddy bear hanya untuk perempuan . cetek kan daya pemikiran diaorang ?

oh . baju syafi mestilah yang segak bergaya (tetap warna hitam putih atau hitam merah lah kot) atau putih pink wkakaka =D

terompahkayu said...

hikhik.
(nak menyibuk)
aku bagi akmall teddy bear an sume pelik.
akmall pun.
diorang lagi suka kita bagi mende yang diorang boleh pakai uh.
haiyaa.
banyak songeh.

*★゚ R a r a *。. said...

terompahkayu eny // aku tak kisah pun nak bagi yang syafi boleh pakai . tapi aku rasa happy sebab syafi sayang teddy bear yang aku bagi tu . nak tidur peluk teddy tu macam peluk aku tau ! =P

Rara; CandyFloss said...

hanim bebi // aah . ada orang akan perli . seakan akan macam tak sesuai . bagi mereka , teddy bear hanya untuk perempuan . cetek kan daya pemikiran diaorang ?

oh . baju syafi mestilah yang segak bergaya (tetap warna hitam putih atau hitam merah lah kot) atau putih pink wkakaka =D