Tuesday, April 28, 2009

Kuromegane



sejak malam tadi, post ni sepatutnya dah disiapkan
tapi bila syafi cakap nak tidur, terus takda mood nak update.
janganlah marah nak buat macamana, syafi je sumber
inspirasi untuk blog ni sebenarnya. oh i love you sayang
eh anda jangan merungut. sekarang ni musim rindu.
kasi chance lah sikit err.. sayang kan sayang kan





malam tadi berkemas barang dalam laci dressing table
semasa berkemas, terjumpa pula dengan microsoft box tersebut.
software microsoft office home student 2007 tersebut
dibeli semasa membeli laptop dell 1420 ni. bila pakai
windows vista ni, mana boleh pakai software important macamtu
yang bercirikan pirate. mesti original. supaya takda masalah.
beli software ni dengan harga rm499 mahal kan
buang duit sahaja beli pakai cuma sekali. menyesal takda guna.





tapi kawan semua menasihatkan, tolong jangan menyesal.
sebab kalau nak format laptop ke hapa ke, mesti akan guna
software tersebut lagi. tapi persoalannya, bila masa
nak format laptop virus apa guna pula anti virus err





beberapa hari lepas, ada membeli garnier eye contour
whitening cream tersebut. bila cuba, taktahu lah berkesan atau
tidak. rasanya sama je. mungkin belum berkesan lah mungkin.
eyebag ni dah penuh semacam pakai eye shadow secara banyak
bawah mata menggunakan eye shadow warna gelap





kalau tak silap , sunglasses ni dibeli bulan dua belas
tahun lepas. tapi belum pernah pakai lagi. nanti kalau ke kl
mungkin nak pakai lah. mungkin lagi.
eh apa anda ingat tak hot ke pakai sunglasses
cuba bayangkan pakai sunglasses jalan tempat
berangin, mengatur langkah penuh gaya, apa anda ingat
takda orang terasa semacam nak amik jadi model iklan
eh eh nak tahu tak ( taknak tahu tak apa ) order spect yang
warna putih, belang, bentuk hati.. err.. taktahu nak describe
macamana. takda sabar nak jumpa eny.

ok belum breakfast, anda bagaimana

12 comments:

missbellachicaboom said...

yay!
i yang first.!!
uuu?syg u pakai pasha sanda punye barang?
hehehe..:P
alaa..tapayah pakai cream2..kasi tdo cukup,minum air byk2, amek vitamin c, pastu nnt xdelah lebam bawah mata..:P

eh eh.
i tak suka tengok org jalan2 dalam shopping mall pakai sunnies.
apekah?
dlm mall mane panas.
chait!
bajet hot lah tu. :P

*★゚ R a r a *。. said...

yasmine // yay u first =D hihi . pasha sendat punya barang kadang kadang okay jugak . macam cream apa entah i pakai tu . hee . ala kasi cukup tidur tu susah lah yang . minum air pun susah . minum air masak kan ? i hate plain water :(

eh kalau dalam mall pakai sunnies memang lah bodoh . haha . kalau just letak atas kepala konon macam hot tu takpa lagi. kalau pakai , ya Allah , nampak sangat baru keluar dari hutan ! lagi2 orang yang pakai sunnies waktu malam , apa bodoh sangat ? i pernah sound sorang girl pakai sunnies masa malam dekat bukit bintang . tell you =P

missbellachicaboom said...

plain water lah best.
i satu hari berbotol-botol mineral water i minum..
duit makan i habis kt air mineral je..
haha :D

syg cuba u pakai olay white radiance. bagus, i tell you.
i da pkai 2 bulan n the result is really impressive.
ceh ceh. *promot*

rasp said...

i lum pernah cuba garnier but i guna olay..ok gak aaa...tgk missbellachicaboom pun kata ok..

neway, mesti kebaboom gorjes u pakai sunnies tu..phewwiittt

*★゚ R a r a *。. said...

yasmine // i jarang sangat minum plain water . sebab tu i ni cepat letih & lemah kot .

olay eyh ? haha pelik tak i , pencuci muka i pakai olay lah =D yang cream garnier tu kakak i belikan , sebab tu i pakai je . ok nanti i try olay =P

*★゚ R a r a *。. said...

rasp // hello hello =P ok eyh ? memang putih lah ni ? hihihi

ahaa i tak lah gorgeous pun . i biasa biasa je =D

Ynn. said...

u dh beli lh si sandha tu pnya?

eh eh perasan x die dh ta byk kuar tv bahahaha

okeh i pn benci bdk2 yg smcm bodoh nk mmpus pkai spek dlm mall, dlm wyg?? wtf wkakakakaka bodoh btol

*★゚ R a r a *。. said...

yiyin // ahaha kenapa kenapa ? tak bagus ey garnier ? hee i ni sebenarnya dah lama ajak mama pergi shopping dekat jusco . tapi mama tu ada je alasan dia . thats why tasempat nak beli benda2 tu semua :|

ahaha itu lh psl sygg . tak suka lah orang budget nak hot je sampai dalam wayang dalam mall dalam toilet suma nak pakai sunnies . ishk .

Ynn. said...

bhaha :P i nk beli tp takut ta bekesan pn. oh oh mata dh makin lebam :(

*yasminn, i dh gian minum air msk bahahah :P

*★゚ R a r a *。. said...

yiyin // ah takyah lah beli . i pun smcm menyesal . takda effect pun ? nanti nak pergi kl beli olay semua set . KAH KAH KAH . skrg ni i pakai set syahirah tu . berkesan ! =D

missbellachicaboom said...

syahirah berkesan eh?
tulah tgk kwn i pakai nampak ah perubahan die..
bilalh i nak keje & kaya ni.
boleh pakai SKII hehe :P

*★゚ R a r a *。. said...

yasmine // ahaa . berkesan . kalau pakai full set . muka yang selama ni semacam comot dah mula licin balik . eceh =P SKII ? hee . i pun nak . tapi nanti lah tunggu duit sendiri maybe ? ahahaha