Sunday, August 2, 2009

Hello kitty fan



Selamat hari Ahad everyone Hari Ahad macam ni kalau dapat
shopping pun seronok juga. Tapi lagi seronok kalau duduk rumah
bermalas-malas depan laptop tv Hehe. Sekarang kan dah masuk
bulan August, jadi bulan ini mestilah berjiwa patriotik lebih sikit
Dekat avatar twitter pun dah mula letak flag Malaysia. Seronok bila
tengok ramai dekat twitter dah mula pakai flag juga Entri Hello Kitty
belum habis lagi. Nanti kalau dah habis, kita sambung bercerita macam
biasa bila I balik dari Singapore sekali lagi nanti, kita mulakan
balik bercerita disini tentang Hello Kitty
.

Hello Kitty Coin Bag

Hello Kitty coin bag berciri polkadots ni dibeli oleh adik I dekat
Ripples, Tampines 1 mall. Harga $4.90, after convert to Malaysia
ringgit menjadi RM11.76. I need more Singapore dollar please

Hello Kitty notebook

Hello kitty mini notebook ni dibeli dengan harga borong 3 mini
notebook $4 only, lebih kurang RM9.60. Paper dekat dalam notebook
ni gila comel. Semua ada gambar Hello Kitty. Paper pun colorful

Hello Kitty fan

This is Hello Kitty fan. Using two batteries AA. Tak menyesal
beli sebab kipas bergerak sangat laju boleh digunakan secara
comel di mana-mana tempat yang dikira panas. Bila kipas berpusing,
ada satu bau yang agak wangi, macam bau Strawberry

Hello Kitty fan 2

Pink yang sangat menarik Doraemon pun ada tau Harga pula
sangat reasonable. $3.90 only, convert to Malaysia ringgit cuma
RM9.36. Doraemon pun sama tau. Eee comel sangat bila ada
benda yang buat kita gembira macam ni. Kalau yang ni ada yang
nak minta I belikan pun, boleh jugak, sebab shop tersebut sangat
dekat dengan rumah Mak Mah

Muhammad Syafi, I love you

Nanti I update lagi. Tunggu tau. Tata darlings

17 comments:

nurulbalqis said...

Nak satu Hello Kitty fan! Nak nakk! :D

Rara said...

Balqis Dear ^_____^

Nak ke ? Serious ni ? Bolehhhh . Nanti totalkan semua & email KakRara apa yang Balqis nak ok ? =D

Lisa said...

Rara,

wah HK fan.. Lisa ada sebijik cam tu. Lisa guna setiap kali pegi travel sbb panas.
Best fan tu sejuk je kan, tak cam kipas yang lain hampeh huhu

Jap g nak reply email.. tunggu k

Rara said...

Lisa Dearlova ^_____^

Lisa betul ke ? Wah bestnya ada benda yang sama ! Lisa beli berapa RM ? Aah yang ni sejuk sangat kan ? Tak macam fan lain yang entah apa-apa tu , cantik tapi tak ada angin ! :S

Okay okay , Rara tunggu email dari Lisa ! =P

enyheartsdiamond said...

alahai..comel bangat!

Rara said...

Enyheartsdiamond Dear ^_____^

Hehe comel macam u kan ?

syaza. said...

babe, i nak kirim hello kitty fan tuh and the hello kitty bag boleh?? hehe

Rara said...

Syaza Lovely (●^o^●)

Boleh . Nanti email i untuk request account number okay ? :)

CikYana(",) said...

wah comey nye

Rara said...

CikYana (●^o^●)

CikYana lagi comel tau !

Ynn. said...

sygggg betul ke bau die mcm strawberry? wah betul2 mcm best ni,nnt i confirmkn lh, yg bag tu x jadi sbb mama dh beli satu bag wane pink, besar KAH KAH KAH

Rara said...

Yiyin Manis (●^o^●)

betul lah . i suka gila bau dia . macam strawberry gitu . tak sure bauan tu dekat mana =P amboi amboi seronoknya mama dah belikan bag untuk u . nak tengokkkkkkk !

Cujie said...

weh akak nak fan hello kitty...

Rara said...

Kakak Cujinana (*^-^*)

tadi dalam phone kata nak doraemon ?

PinQib said...

wasa.. teruk minat you ke HK nirara
tp tabek you..minat betul2..

Rara said...

PinQib ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Ahaa . Teruk sangat eh ? Thankyou PinQib !

Rara said...

PinQib ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Ahaa . Teruk sangat eh ? Thankyou PinQib !