Saturday, August 1, 2009

Hello kitty seatbelt cover pad



Ada lagi pengumuman baru Merujuk kepada calendar comel
sidebar sebelah kanan yang berwarna pinkhitam tersebut, tarikh
ke Singapore dah ditetapkan. Sebarang email untuk order item
hanya akan dilayan pada dua hari sebelum 9 August 2009.
Pembayaran boleh dibuat sehari sebelum 9 August 2009 untuk
pengetahuan, Rara menggunakan account CIMB, untuk request
no. account, boleh message di Facebook atau email kepada Rara.
Order ini bukan sebarang jual beli ya, ini cuma sistem tolong beli.
Ada kelainan disitu, cuba fahamkan. Hehe. Disebabkan permintaan
ramai untuk minta Rara tolong belikan bag Hello Kitty tiga size tu, Rara
nak memberitahu, harga yang Rara ambil untuk bag tu adalah RM4.
Dan postage boleh menggunakan pos ekspress, lebih senang rasanya.

Hello Kitty

Malas dah nak tipu you all lagi. Kalau I nak tipu, I kelentong dengan
ayat macam gini : Ini mirror tau, mirror dia dekat dalam bulu-bulu.
You all yang dah dua kali kena tipu pasal item cute I tu, mesti
rasa give up nak hidup kalau kena tipu lagi Kesian I tengok
you all ni Sebab tu I tak sanggup tipu dah. Tsk.

Gambar Lisa Surihani

Tapi inilah masalahnya ni Masalahnya, ini adalah mirror Jadi,
you all kena tipu lagi lah nampaknya dengan percaya yang gambar
diatas tadi tu bukan mirror Jangan give up dulu nak hidup seh.
Yang belum kahwin tu, kesian ah dekat bakal suami belum sempat
nak merasa kasih sayang yang dah berkahwin, kesian ah dekat
anak-anak yang tengah beratur panjang tu Eceh, macam ramai je.
KAHKAHKAHKAHKAHKAH. *Kena baling batu* Errk =.="
Harga mirror tersebut dalam Singapore dollar adalah $4.50.

Hello Kitty Car Accessories

Hello Kitty seatbelt cover pad tersebut juga berharga $4.50.
I beli yang cheap cheap je kan Hihi tak ada duit, plus, kedekut
sebab nak savings for coming soon wedding. Hahahahahahhahaha.
Tak senonoh sangat perangai sebab wedding pun boleh jadi kedekut.
Actually, I tak sabar nak tunggu Syafi hadiahkan Hello Kitty
car accessories untuk I Ececececeh.



Kembar Lisa Surihani. Kahkah

Macam dah gila lama tak letak gambar sendiri dekat blog sendiri.
Gambar hanya ingin show off bag Hello Kitty size sederhana yang
dibeli di Singapore telah dipakai semasa beli-belah di Jusco
semalam. Juga nak show off baju baru. Heheheheh.

Okay ladies, cium I cepat Babai

17 comments:

nurulbalqis said...

Balqis nak mirror tuu~!!
Nak nakk!
Satu tau! :)
Hehehe..
Oke2, sebelum 9 ogos Balqis try bank in..
Kali ni boleh cepat sebab ayah ada..
Gunaa account mak Kak Rara tu kan?
Balqis still simpan lagi no. tu..

Rara said...

balqis ♥ balqis nak mirror tu ? kalau convert duit malaysia dalam 11.0115 MYR means : RM11 tau . kakrara convert dekat sini

www.xe.com

kalau tak percaya boleh tengok :) yup yup guna account tu tau . dah bank in nanti bagitau , kalau boleh tunjuk resit sebab ramai yang order ni .

nurulbalqis said...

RM11? Mahalnyaa..
Hurmm, tak jadi kot..
Hahhaa.. Sebab agak mahal laa..

Oke2, soo beg tu jee laa tiga..
Beg tu Balqis nak dua sederhana and satu lagi yg besar boleh tak?
Besar and sederhana harga sama kan?

Oke2, nanti Balqis tunjuk resit yg dah bank in tu kat akak..

Btw, thanx thanx thanx!

Rara said...

balqis ♥ yes dear , $4 memang mahal . tapi bila dekat sana , kita rasa murah . hikhik ^_____^

yang besar tak gedabak sangat ke ? ni kakrara tak sure tau yang besar tu betul ke sama harga . sebab masa tengok tu tak berkenan langsung yang the big one . sebab macam nak bawak barang pindah punya bag !

nabilah said...

wah!
cantinyer!
tapi mahallah
rm 11.00

x boleh kurang ker :P

nurulbalqis said...

Hehehe.. Siyes?
Hurmm, semuaa sederhana laa..
Hik3.. Cam takde pendirian betul :P

Besar tu cam beg balik kampung eyh?
Hahaha..

Rara said...

nabilah ♥ aiyyyooo . bukan kedai i lah nak kurang-kurang =.="

Rara said...

balqis ♥ erk . beg balik kampung ? entah . lagi besar kot . tak ingat lah T______________T

syg ayg sgt3 said...

cantik nye bini bb , meh nak hug meh ,,

mwah mwah mwah

Rara said...

syafi my heart ♥ ouch . kenapa puji macam tu sayang ? :P

taz said...

weh cantiknye baju yg last tu. heee. eh u suke lisa surihani?

Rara said...

taz ♥ hihi . i suka jugak dengan dia sebab dia cantik tanpa makeup :P

Mieya said...

Cermin tu cantik sgt , boleh bwk pegi skola.
Tp kan , mcm mahal la :(

Meh cium meh.
Mwah mwah.
Haha.
:P

Ynn. said...

apasal comel sgt org yg pakai baju pink siap besemngat bwk bag HK yg bersaiz medium? kah kah kah.

comel2 nk hug u, syf ta bolehh haram :D

Rara said...

Ynn Manis (*^-^*)V

hihi mana ada comel . dah lah hitam . hodoh pulak tu . tak sesuai sebenarnya nak berblog sebab i tak comel =.="

ecececehhh . syf tak boleh eh ? :">

-N e Y r A- said...

cunellllll! grrrrrrrrrr

Ainaa said...

Ni cermin jeke atau dengan bedak sekali?