Tuesday, September 22, 2009

Aidilfitri



rakan-rakan yang disayangi, i rindukan you all lah.
salam syawal.



maafkanlah jika ada terlanjur perkataan
diharap supaya jangan disimpan
kuberdoa selamat panjang umur murah rezeki
semoga Tuhan akan memberkati

selamat hari raya aidilfitri dua ribu sembilan :P
maaf zahir dan batin

9 comments:

Juice said...

selamat hari raya rara...
raya akak tahun ni agak boring tau, erm x tahu knape mcm x meriah jek. akak bnyk habiskan mease kat umah Bee akak tau, just tolong ma n beramah mesra ngan bakal asik2 ipar.

hope rara hepi raya tahun ni.

Lisa said...

Selamat Hari Raya !!

Maaf Zahir dan Batin !!

T___T

eykameow said...

yehh i rindu blog i. haha. btw camat ari ghaye jugak rara :) maap zahir.. batin ade ke? ehe. owayte,tkcre!

Mieya said...

Sayangggg,
selamat hari raya jugak tau.
Mohon maaf kalau ade buat salah,terkasar bahasa & etc.

Btw,tak dpt pn kad raya T___T

siggplus said...

selamat hari raya jugak cik rara..maaf zahir dan nordin..hee

leafareesya said...

syg. kenapa u senyum macam tu? dapat duit raya dari syafi ke? heee ;)

Rara said...

Lea

teehihi ;) masa tu panas ada matahari . lagipun i kalau nampak camera terus automatic senyum macam tu . kang kalau senyum nampak gigi macam iklan colgate HAHAHHAHA ;D syafi belum bagi duit raya sebab belum jumpa .

• Alya • said...

happy hari raya, maaf zahir batin jugak kakrara. sorry for everything okkk :(

hmm, kiranya sekarang ni 0-0 lahh ye?

PinQib said...

Selamat Hari Raya RARA pinky..
maaf zahir dan batin..
u amat comey...

;))) PIS no WAR