Saturday, September 26, 2009

Hantu dah tak kena ikat



since kakak-kakak kecintaan pulang ke tanah air rumah halaman,
i menjadi seorang yang sangat rajin. bekerja keras untuk mendapatkan
hasil yang lumayan. tidur tak cukup, hati tak keruan, makan tak basah,
mandi tak kenyang. trr. letih. tapi apakan daya itulah sumber pendapatan
untuk alam maya. ceh ceh ceh.



selepas barn buddy, i menjadi ketagihan dengan farmville. ketagihan
ini semakin menjadi-jadi selepas dihasut oleh dua perempuan ini ;
zaiton sameon & sharifah aini.





yang mana rajin nak kasi gift tu, kasi lah yang best sikit. jangan ah asyik
kasi pokok je. sekali sekala kasi ah animal pulak. kalau ada yang adopt tu,
cepat-cepat bagitahu i, boleh i adopt cepat-cepat, mari dekat-dekat. hek.
ketagihan main restaurant city dah habis dah sebab terbosan-boring bila
asyik kena add orang asing. rasa macam annoying gila. tak fun langsung.
dalam farmville ni i paling suka dapat adopt ugly duckling sebab nanti
dia akan transform menjadi si cantik.



marilah berjiran dengan i :D



malam tadi i baru je decorate farmville i. duit pun berpuluh ribu habis.
kalau renovate secara nyata, confirm i fikir enam juta kali. ngehngeh.
setakat ni i suka tanam tanaman yang mengambil masa 12 hours.
senang nak fikir. kalau tanam pukul 10am, maknanya i boleh harvest
pukul 10pm. oh btw, musim perayaan tahun ni best kan? meriah gila.
gambar raya? banyak dekat sharifah aini, dia pulak tak bawak balik cabel. cis.

ok ok ok nanti update lagi. farmville dah nak kena harvest. babai

7 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Ohh.. dia dah start main farmville ek.. Ofismate akak sampai balik malam semata2 nak main game ni.. sebab tu le akak taknak terjebak..
Hehehe..
Lebih selesa dengan game yang tak terlalu addictive..

Mieya said...

Hoi mana dapat perkataan makan tak basah , mandi tak kenyang tu?
:P

Rara said...

Kak Nonoi ,

aah baru bermula beberapa hari lepas . wuh kalau sampai balik malam-malam macamtu , baik pasang internet main dekat rumah ? +_________+ game ni bukan addict tau , tapi kalau tak harvest , nanti semua tanaman jadi layu sebab tu lah kena on the time selalu . so secara tak sengaja , game tu nampak macam addict kan ? ehee

Rara said...

Mieya ,

mana dapat ? entah . hihi . secara langsung semasa menaip :D

siggplus said...

aku dulu rajin gila main games kt facebook..lama2 dh bosan..game cmni cpt bosan..nak2 kalau main cheat..heh

Aisya J said...

Seronok sangat ke Farmville ni? My friends semua paksa suruh main bende ni haha :)

Marissa said...

Salam perkenalan.Ikuti perkembangan terbaru dan strategi2 serta tips-tips FARMVILLE yang sedia ada di http://farmville-master.blogspot.com