Wednesday, October 14, 2009

Ambil anak dekat sekolah





hello gula kapas.

hari ni johor bahru hujan lebat. ada guruh kuat betul. scary. biasalah. duduk dekat dengan laut memang guruh kilat lain macam. masa adik nak balik dari sekolah, hujan memang tengah lebat. so no choice. kena ambil adik dekat sekolah. jammed. ramai parents nak ambil anak masing-masing. eh i? hello. i bukan ambil anak ya. ambil adik.

dari pagi tadi tak dengar suara syafi. tak ada credit. bukan tak ada duit nak topup. sengaja nak biar syafi yang cari i. heh. mengada. yes i am B-)

tapi syafi dah cari i dah pun. i bahagia. SYUKUR.

by the way,

tadi dekat twitter. nuffnang ada tweet pasal MOS 1st year anniversary party this friday. i terima call dari nuffnang. i terpilih. tapi. i sekarang dekat jb. vip pass tu kena ambil cepat. well party tu pun dah nak dekat. lagi dua hari kan. i sedih. i nak pergi. tapi macamana. i tak boleh pergi sekarang. tapi i nak pergi. hesh. ada sesiapa nak sponsor tiket untuk flight i ke kl tak?

4 comments:

Kennee said...

Alamak rugi la... dah dapat invites tu~~~

ღnurull.mrs21ღ said...

rara...

johor skrg slalu hujan eh?bulan dpn bru balek johor...

Rara said...

Nurull

hihi aah jb sekarang asyik hujan je tau :)) best kalau waktu petang boleh tidur tapi kalau dah guruh kilat petir takutlah :/

arnamee said...

Salam..

eheh. beshnyer.. dier cri;p
lagi besh dapat tiket tue.
cepat2 pi amik;p