Saturday, October 31, 2009

Jom menang nintendo wii!



selamat sabtu. hari ini i bangun awal. pukul 8.05am mama dah kejut. kedebang kedebung pintu bilik i bila mama ketuk.

"hoi hoi. bangun. jom"
"ala. baru pukul lapannn" -sambil tutup muka dengan bantal
"ala mama nak mandikan nenek"

okay yelah yelah. terus bangun and call syafi. syafi ada event hari ni dekat awana genting highland. suruh syafi bangun and i pun on laptop. first thing i mesti tengok nuffnang dulu. nak tengok buffered campaign dah berapa. heh.

lepas mandi. i camwhoring depan webcam. macam biasa. gambar gedik.



tak nak kalah. orang lain pergi capture gambar mulut kasi muncung, i pun nak jugak. ok last last, lepas ni tak letak dah gambar mulut muncung² macam ni dah.

bersiap.

and berdriving ke cimb bank keluarkan duit, belikan nenek jajan (benda untuk dikunyah like keropok). lima belas minit selepas itu;



tadaaaaa. i dah sampai dekat rumah pak cik i. and tengok nenek tersayang. heh. adik i memang macam tu, kalau ajak camwhoring terus buat muka macam itu. kira ni live update lah dari i kan sebabnya gambar tu di capture dua minit yang lepas. hehek.

13 comments:

♥chentaMAYA™ said...

cmat ari sabtu rara!

Haneem said...

fuhhh.
hot glr gmbr 1st.
suka. suka.


=)

Rara said...

ChentaMAYA

selamat sabtu, maya :)

Rara said...

Haneem

ehem mana ada hot. menyampah je buat mulut muncung macam tu T______________T

Haneem said...

hot ape.
dn pakai shades lg.
pastu rambut berterbangan.
ahha.
blh jadi model iklan shampoo.
ahahah

Rara said...

Haneem

hihi. banyak lah u. rambut i kena duduk depan kipas masa proses pengeringan. i dont likeeeee keringkan rambut pakai hairdryerrrr =____= eceh eceh you ni, suka buat i tersenyum sinis tau.

Fatehah A. said...

beb..
suke r tgk gmbr first tu.vogue

Rara said...

Fatehah

:') :') :') :') :')
okay dah banyak segan dah.

enyheartsdiamond said...

muka u sket mcm syarifah aleya;)

*hot pix u w shade;)

Rara said...

Eny

yayang, u ni kannnnn. hihi. actually masa i naik remaja dulu memang pergi mana² selalu je orang tegur and ingat i ni sharifah aleya. masa tu sharifah aleya pun baru² naik, filem trauma tu. ingat tak? T_____________T

lizz said...

geram giler tgk rambut adik ko wei. hehehe

Rara said...

Lizz

hahahahhahhaa rambut original weh :DD

ellenyna said...

rara sweet and hottttttt je ! :D